Chelsea FC

evertonandridji018-1.jpg

Cuveni Martin King vodja jedne od najvecih huliganskih ekipa tokom 70 i 80-ih Head hunters....Ko voli Partizan ko voli Celsi8-)
evertonandridji006.jpg
 
Čelsi će najverovatnije u vreme praznika igrati bez Petra Čeha, nakon što su saznali da se golman povredio na meču protiv Blekburna u nedelju. U zvaničnom saopštenju Čelsija navodi se da su na pregledima ustanovljene otekline oko Čehovog kuka, i da će morati da se nađe pod lekarskim nadzorom. Pošto je i drugi golman Karlo Kudićini povređen, protiv Aston Vile, Njukasla i Fulama na golu će se verovatno naći Ilario.
Јбт. баш немате среће са голманима.:roll::shock:
 
U duelu sa Aston Vilom rezutat je bio 4:4, a trojica igrača su zbog crvenih kartona ranije napustili teren.

Gosti iz Birmingema rano su golovima Malonija poveli sa 2:0, u poslednjem minutu prvog poluvremena isključen je Najt, a Ševčenko je sa 11 metara smanjio na 2:1.

Sledi još jedan pogodak Ukrajinca i gol Aleksa za prvo vođstvo Čelsija na utakmici. Laursen je u 72. minutu ponovo izjednačio rezultat a izjednačen je i broj igrača na terenu isključenjem Karvalja osam minuta kasnije.

U 88. minutu novo vođstvo Čelsija, 'vaskrsli' Balak je pogodio, ali je u samom finišu crveni karton zaradio i Ešli Kol, a Beri sa bele tačke postavio konačnih 4:4.

Mrgudinjo je znao kada da napusti brod koji polako ali sigurno tone :lol:

joseboatrh8.jpg
 

Back
Top