Chelsea FC

Какав кекс, кикс :) голмана Петера Чеха.

Небојша Вишковић

:lol::lol::lol:
Pa nemojte tako, možda je čovek jeo keks. Ili mu se možda prijeo :lol:
Mmm, jede mi se keks sada :mad: :lol:

Навијачице Челсија нису коментарисале сукоб око слободњака на крају меча када су 2 минуте отишле на расправу ко ће да изведе слободњак. И после се Фабрегасу приговара. :roll: Прво погледати коров у своме дворишту.
:lol:
Haos, ta razliku od nas, kod njih očigledno i nije neka atmosfera u klubu.

Inače, moj utisak je da je Čelziju više falio Esjen/suspendovan zbog crvenog) nego Drogba. Ne znam kako to niste uočili.

I da se ne lažemo, svi znamo zašto je Fabregas baš Kešlija udario :wink: NIje da ga opravdavam, ali s druge strane, hmm, možda bih i ja to uradio :lol: (Šalim se )
Ne znam zašto ne komentarišete detalj kada je Mikel za 5 sekundi faulirao Hleba(mislim) i Flaminija i to ispred sudije, a nije dobio ni opomenu :-|:-?

sta je?wonderkid,ono sto mi nikad necemo imati...
******,da smo zadrzali Ranierija mogli smo nesto.Ovako,cvrc.Nema veze sto covjek ne donosi trofeje,pa nije ih ni wenger prosle godine ali zato ce ove godine osvojiti sve moguce.On je genije za fudbal,umjetnik.
Ferguson je takodje dobar menadzer,ali njega itekako gura sreca.Nije nasa krivica sto nam je affialted club PSV a njemu Sporting fabrika Ronalda i Nanija...zasto ne uzesmo Lyon da mi je znat...vlasnici ''djavola'' mu ispunjuju svaku zelju dok se ovaj debil petlja u sve.Poznatiji Abramovic od kluba!!!A vlasnici manchestera,fergiu sve...kao sto rekoh...ispunjavaju i ne petljaju se.Fergie ima mnogo srece.I jako je dobar menadzer.
Murinjo je prica za sebe-mogao je da bude najbolji na svijetu,ali je imao tu nesrecu da mu je Roman bio sef,a da ne pominjem da mi se sve vise cini da je on menadzer iz-knjiga.On zna dobre igrace,kad se vec afirmisu ali da ih pronadje-cvrc.Imao je tako dobre igrace i nije uspio da osvojio Ligu Sampiona...to je zato sto nije dovojlno dobar takticar ili zato sto smo igrali jako ruzan fudbal...Pravili faulove kao ludi,gurali se...Jednostavno nije imao srece za Chelseaem.Napravio je gresku sa Gallasem.Da smo njega zadrzali bili bi mnogo vise nego sto jesmo.
Benitez napravi cilj-osvojiti ligu sampiona-i to i ucini.Ali ne mari onda za ostala takmicenja.Sad mu je cilj da osvoji Preijer Ligu i zato je tako lose poceo u Ligi Sampiona.Samo ce gledat na premijer ligu ove godine.Ima neka cudna shvatanja za fudbal po mom misljenju i gura svoje pa bar crkao.
Sven Goren Erikosn misli da u prvoj sezoni moze da napravi cudo sa Manchester Cityem...a ne moze.kAD BUDE 2. sezona pricacemo o njemu kao kandidatu za titulu.
Avram Grant...pih,Chelsea je prevelike zalogaj za njega.Trebao je vodit gore klubove pa onda Chelsea.To bi bila prava stvar jer ima smisao za igru.
To su moja misljenja...

Auuu al si ti bre baksuz i pesimista !
Glavu gore !
Bice bolje !
NAPRED FOREVER CHELSEA !

Rema smirena sam...???
Moram malo,sta ti smeta izdrzime dan-dva i to je sve :D!Sjutra protiv Liverpula.Tu pucamo 2:0,ali nema veze.Thats the truth.Fino su igraci rekli da zbog metoda koje grant primjenjuje tesko cemo moci protiv tezih timova...to sam i ja rekla a nisam znala da su to oni rekli...vidis,kako smo u pravu :)

sto si uporan Marko...znam da kad se dobije erekcija neko nije nervozna,ali nije slucaj da svaki put tokom pms-a zena bude pain in the ass.skoro svaki put,ali ne svaki put...ja sam nervozna zbog utakmice...da li mi zene imamo pravo da budemo nervozne a da nemamo PMS???

sto si uporan Marko...znam da kad se dobije erekcija neko nije nervozna,ali nije slucaj da svaki put tokom pms-a zena bude pain in the ass.skoro svaki put,ali ne svaki put...ja sam nervozna zbog utakmice...da li mi zene imamo pravo da budemo nervozne a da nemamo PMS???

Ok...u svakom slucaju smiri zivce...trebace ti kasnije u zivotu ... :P

ovo se odnosilo na terryja.
@rema,meni su zivci vec pokidani.tako da mi nista ne trebaju sad i posle.pokusam da se smirim u nekim situacijama,a ovdje na forumu na vas mogu da histerisem koliko mi se god cefne :)...zezam se...

@sara Nisam se naljutila, ali mi nije svejedno. Dobro, mnozda malkice. Ali se nadam da nisi to mislila ozbiljno. Meni je bas krivo sto mu se to desilo. :cry: Sto Alex kaze ovi Englezi i metatarzalna... Majku mu. :mad:

Ljudi sta ste zapeli sa PMS??? Koji vam je djavo, necemo valjda o tome da raspravljamo.

jeko ,nemas osnova da budes ljuta barem ne na mene.ja sam samo rekla u naletu to,mislila sam na to da me boli '''' za sve...u tom momentu naravno.Ajmo jeko don't worry be happy!Necemo nista osvojit...
Sta je tebi,k'o da ti je Terry rodjeni brat ili muz pa da sam rekla da je manipulativni sovinisticki fasisticki nascisticki neinteligentni degenerik...?????
Sad ja polako gubim nerve...ne mozes brate danas sa ljudima normalno pricat nego im sve moras objasnjavat 5 sati,ispricavat se za sve sitnice,***** ti izvinjavanje cio se zivot izvnjivama sve po spisku ukljucujuci i celzi ...!!!!!

Ma daj smiri se, nisam nista lose mislila. Samo ja mnogo volim Terija, a i cudno mi bilo kako te to boli uvo za kapitena koji je uz to stub odbrane (koju vise nemamo).
Nemoj toliko da sizis, nista ne mozes da promenis. Necemo nista osvojiti, pa dobro. Sta tu mozemo ti i ja da promenimo? Apsolutno nishta. A ne mozemo da ne navijamo za njih ma koliko losi bili i ma koliko se ponasali kao seronje.
Inace se nadam da ce Grant uvideti da nam trebaju pojacanja. Sto pre to bolje, a samim tim ce se i situacija popraviti. :)

btw...Sta ima u Uzbekistanu? :)

Jel' vi sve shvatate ozbiljno :)?Ne boli me uvo,samo je to bila trenutna reakcija...ja sizim?Pa svi smo posizjeli samo Rema nije ...;)
A u Uzbekistanu...nishta moze se :D.Dosadila mi Papua Nova Gvineja pa presla u Uzbekistan.

E narode ja nisam ni znala da plavci igraju danas sa liverpulom... evo sad je 35 minut i 0:0, a igraju nam: Cech, Brigde, Carvalho, Belleti, Ben-Haim, Essien, Lamps, Kalu, Shevchenko i Sinclar... ??? e ovo je cudna postavka, ali koliko vidim dobro im ide za sad...

Back