sta je?wonderkid,ono sto mi nikad necemo imati...
******,da smo zadrzali Ranierija mogli smo nesto.Ovako,cvrc.Nema veze sto covjek ne donosi trofeje,pa nije ih ni wenger prosle godine ali zato ce ove godine osvojiti sve moguce.On je genije za fudbal,umjetnik.
Ferguson je takodje dobar menadzer,ali njega itekako gura sreca.Nije nasa krivica sto nam je affialted club PSV a njemu Sporting fabrika Ronalda i Nanija...zasto ne uzesmo Lyon da mi je znat...vlasnici ''djavola'' mu ispunjuju svaku zelju dok se ovaj debil petlja u sve.Poznatiji Abramovic od kluba!!!A vlasnici manchestera,fergiu sve...kao sto rekoh...ispunjavaju i ne petljaju se.Fergie ima mnogo srece.I jako je dobar menadzer.
Murinjo je prica za sebe-mogao je da bude najbolji na svijetu,ali je imao tu nesrecu da mu je Roman bio sef,a da ne pominjem da mi se sve vise cini da je on menadzer iz-knjiga.On zna dobre igrace,kad se vec afirmisu ali da ih pronadje-cvrc.Imao je tako dobre igrace i nije uspio da osvojio Ligu Sampiona...to je zato sto nije dovojlno dobar takticar ili zato sto smo igrali jako ruzan fudbal...Pravili faulove kao ludi,gurali se...Jednostavno nije imao srece za Chelseaem.Napravio je gresku sa Gallasem.Da smo njega zadrzali bili bi mnogo vise nego sto jesmo.
Benitez napravi cilj-osvojiti ligu sampiona-i to i ucini.Ali ne mari onda za ostala takmicenja.Sad mu je cilj da osvoji Preijer Ligu i zato je tako lose poceo u Ligi Sampiona.Samo ce gledat na premijer ligu ove godine.Ima neka cudna shvatanja za fudbal po mom misljenju i gura svoje pa bar crkao.
Sven Goren Erikosn misli da u prvoj sezoni moze da napravi cudo sa Manchester Cityem...a ne moze.kAD BUDE 2. sezona pricacemo o njemu kao kandidatu za titulu.
Avram Grant...pih,Chelsea je prevelike zalogaj za njega.Trebao je vodit gore klubove pa onda Chelsea.To bi bila prava stvar jer ima smisao za igru.
To su moja misljenja...