Jeka#26
Poznat
- Poruka
- 8.932
Hvala Duke i tebi takodje! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Hvala za razglednicu, rukopis uopste nije bitan. I ja mislim da Anelka nije long-term resenje ali sta da se radi. Sto se Granta tice, nekako mi se dopada to sto radi. Bez obzira sto su svi ocekivali da bude uzasan on je cutao, nije blebetao po novinama, ali je radio. E sad, logino rezultati nisu odlicni ali ko garantuje da bi nam sa Zozeom bilo bolje? 
Ljudi,danas sam stigla iz Londona.Poslala sam Jeki razglednicu...izvini zbog rukopisa bila sam u metrou dok sam pisala a inace imam katastrofa rukopis.
...pisala sa S...''write''...(znam da razumijes nego me zezas
) ne sa SH ako je to poenta.
Боље да ћутим.@duke,sta nije u redu?jel zbog tog ''pisala''?ah......pisala sa S...''write''...(znam da razumijes nego me zezas
) ne sa SH ako je to poenta.
A ako to nije ono sto si mislio ,ne znam u cemu je problem.
Није ли то Стокхолмски синдром? Биће да није. ;-)Inace,i meni se svidja kako radi Grant,jos malo da se poboljsa i bice u redu.Cuti i radi.Savrsenstvo.
Dok je ovaj(Murinjo) torokao po novinama i smisljao duhovite recenice Grant cuti i radi.
Pocastvovani smo.Zbog prelaska Baneta Ivanovica u Celzi imacete to zadovoljstvo da budem u vasem fan klubu.........

, za koga ja pišem ono gore u obaveštenjima?
...nisam mogla da odolim