Chelsea FC

Igrali smo izvanredno...imali mnogo dobrih prilika...izmedju ostalog precku i stativu...
Lampard, Kalu, Seva i Dzo Kol - najbolji sto se tice napada...inace Valensija polovinu nije prelazila!
Bravo Chelsea ! ! !
Inace protiv Arsenala idemo na pobjedu...kakav x bre;-)
Da stignemo tamo gdje nam je mjesto! Mislim na 1. mjesto naravno za sve zlomisle:lol:
U to ime pijem casu jogurta!:-P

@jeko,idem za London,poslacu ti neku e-razglednicu,zivimo u 21 vijeku bre!zezam se,samo mi daj e mail.mozda stignem do zapadnog londona ko zna...:)
@rema drago mi je da te zasmijavam ali NIJE SMIJESNO!MOZE BITI TRAGICNO!!!I da,retaard je a ne reetard :)

@jeko,idem za London,poslacu ti neku e-razglednicu,zivimo u 21 vijeku bre!zezam se,samo mi daj e mail.mozda stignem do zapadnog londona ko zna...:)
@rema drago mi je da te zasmijavam ali NIJE SMIJESNO!MOZE BITI TRAGICNO!!!I da,retaard je a ne reetard :)
Kupi tamo neku normalnu razglednicu, ali bas razglednicu, pa kad stignes kuci u CG , poslacu ti adresu da mi posaljes, i naravno recices mi koliko si platila razglednicu da ti i pare posaljem. :)

Inace email adresa: jeka89@jotel.co.yu

Jaooo...Ides za London...Ljubomorna sam.. :D

dobro Alex,sad je malo bolji.ja sam i dalje za to da se on proda.neka ide u ameriku,tamo je Beki,a mozda ce i Ronaldo.Ameri kupuju igrace kad predju 30 da bi ''promovisali fudbal u SAD''????
Ma samo da je zbog toga. Galaksi će dati Bekamu ogromne pare, ali koliko će zaraditi? Mnogo više!

Dubokoumno recheno :-D
Jel da?:D

Samo za Jeku

FA oduzima Teriju kapitensku traku

Članovi Izvršnog odbora Fudbalske Asocijacije Engleske nameravaju da prvotimcu Čelsija Džonu Teriju oduzmu zvanje kapitena državnog tima te zemlje, objavili su ostrvski mediji. Čelnici engleskog fudbala smatraju da je Teri odan i potpuno posvećen nacionalnoj selekciji, ali ne odobravaju njegovo ponašanje van terena.

"Niko ne sumnja u njega dok igra za Englesku, ali utisak je da on ne shvata da ima veliku odgovornost i da njegovi zadaci ne prestaju kada se utakmica završi. To je vrlo odgovoran i zahtevan posao, koji Teri nije shvatio na pravi način", izjavio je jedan član Izvršnog odbora FA.

Članovi tog tela na sledećem sastanku, koji je zakazan za 19. decembar ponovo će, kako je najavljeno, raspravljati o tom problemu.

Kad je Bekam stigao u Galaxy za 70% im se povecala prodaja dresova. Zatim reklame itd...Nisu Ameri glupi, to ti je vise kao simbioza ali samo sto je veca korist Amera.

@Alex
Hvala za text, tako si fin. Divan. :evil: 8-)

Inace sto se Terija tice, ako bas hoce neka mu oduzmu, sta ga briga. On je bio i ostace kapiten Celzija. To za ponasanje bi i mozda bio razlog da je recimo princ, ali posto nije ne vidim razlog. Ako on vise ne bude kapiten, mislim da ce biti Stivi.

23872_news.jpg

Lepi Grant

@sara Pa nema veze sto je kapiten, pisao pa pisao. Kao da je to nesto ne znam ni ja. Nije se go setao po ulicama. Prvo je covek pa onda kapiten.

I ja primetih da nas je malo. Nema je Madonna, sweetchick, Seva7 i jos po neko... Ali nema veze i mi smo dovoljni... :)

Kapiten treba da se ponasa odgovorno i da daje primjer drugim igracima.A takve gluposti se ne rade kad ste kapiten engleske repke.ako ste kapiten perua,brazila i tako nekih recimo ''egzotika'',a brazilci se bas ''zabavljaju'' na terenu,mozete da orgijate,pijete mnogo i pisate vise nego drugi.To je moje misljenje.
A ne kapiten Engleske pogotovu kad se nisu plasirali na Euro,a se tamo glupiraju.
Ima informacija da Drente iz Reala predje u Celzi.Nisam sigurna,sumnjivo mi nesto,a i ne znam sto ce nam.
Belletti je odlican,top primjetih kad sam gledala valencia chelsea,b olji od onog ogvna ferreire 15 puta.

Sutra će nam biti jako zajebano...jbg..ars igra odličan fudbal..
kontam da mi sutra odigramo na kontre i da umrtvimo igru..jer ako se previše otvorimo..najebaćemo...
za tekmu se vraćaju najverovatnije Carvalho i Malouda....
Ballack se opet povredio-izgleda da je članak..
videćemo ko će još sutra uleteti u prvih 11..
C'mon Chelsea...8-)

Back