sarabubasara
Poznat
- Poruka
- 9.927
Trne mi stomak od nervoze...
Kako je ono govorio Sherlock...
STOKO MRS IZ CHELSEA!
Kako je ono govorio Sherlock...
STOKO MRS IZ CHELSEA!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ниси ваљда лезбејка?MENE NERVIRA ONO MALO NAPALJENO DJUBRE FABREGAS!!!!![]()
![]()
Zasto mu neko ne slomi obe noge, ****.m li mu mater malu pokvarenu! Crko dabogda!![]()
:shock: :-D 

Tako ti je to kad se zensko iznervira zbog fudbala. 
MENE NERVIRA ONO DJUBRE ADEBAJOR STO NE ZNA DA IGRA SVE STO ZNA JE MALO DA SE GURA I NARAVNO DA BUCNE GO GLAVOM,DAJ BOZE DA GA NEKO **** I U USTA I U DUPE SINHRONO...SVE IH PO SPISKU ***** I ADEBAJORA IZ ARSENALA,
, ali da se ponasao kao stoka jeste. Sto se toga tice ja sam vrlo pravicna, zato i napominjem Terijevo ponasanje koje je isto bilo "na nivou" . Ne znam koji im je djavo. Sve bi ja njih kaznila.Навијачице Челсија нису коментарисале сукоб око слободњака на крају меча када су 2 минуте отишле на расправу ко ће да изведе слободњак. И после се Фабрегасу приговара.Прво погледати коров у своме дворишту.
Nije stvar u tome.Jesu oni krivi oko uzimanja tu dragocenog vremena-ja sam pomenuo da je Fabregas trebao da dobije crveni-takvi startovi se (od)uvek kaznjavaju!
I za Maludu se manje-vise slazem i mislim da se Dzo Kol treba forsirati sto vise. A ne bi nam skodio ni jedan AMR ili recimo poluspic.
.