Chelsea FC

MENE NERVIRA ONO MALO NAPALJENO DJUBRE FABREGAS!!!! :evil: :evil: :evil:
Zasto mu neko ne slomi obe noge, ****.m li mu mater malu pokvarenu! Crko dabogda! :evil:

Napadac nam treba, to je sada jasno kao dan. Kao sto nam treba neki normalan stoper.

******* Jeko,on je odlican igrac i pravi primjer Mourinho i Abramovichu,da se ne trebaju kupit jebene zvijezde nego scoutovat.On je jedan od Wengerove fabrike talenata,pravi biser.A plus je do zla boga zgodan...
MENE NERVIRA ONO DJUBRE ADEBAJOR STO NE ZNA DA IGRA SVE STO ZNA JE MALO DA SE GURA I NARAVNO DA BUCNE GO GLAVOM,DAJ BOZE DA GA NEKO **** I U USTA I U DUPE SINHRONO...SVE IH PO SPISKU ***** I ADEBAJORA IZ ARSENALA,A SVE IGRACE SEM CECHA I KALOUA IZ CHELSEA.
B3z obzira sto je Cech napravio jednu gresku spasio nas je 2 puta.Bilo bi 5:0 da nije njega bilo.

@Duke
Naravno da nisam. Osim ako ne smatras Stivija i Terija za zene. :lol:

@Sara Niko ne osporava da Fabregas ima talenat i da je odlican igrac, ali je napaljena p.ickica kojoj neko treba da polomi obe noge pa nek se onda k.urci. Mamicu mu pokvarenu.

U pravu si za Ceha, jeste pogresio ali svaka mu cast na igri. Nego..Mene impresionirao onaj golman Arsenala Almunija. Bas je dobar. Mene ne nervira Adebajor niti bilo ko iz Arsenala (osim malog govanceta), ljudi imali vise srece, mi igrali bez nekoliko prvotimaca. Osim toga, ne kazem da je to razlog poraza, uporedi Wengija i Granta i sve ce ti biti jasno. Sto se Murinja tice, nije on za ovo kriv. I da je on tu ne bi bolje prosli.

Vidim podosta toga se reklo dok nisam bio tu.Analiza utakmice s Arsenalom-pa ovako Arsenal stvarno igra dobar fudbal mnogo bolji nego prosle sezone.Mi smo od pocetka igrali s jednim napadacem i ocigledno je bio cilj jedan bod.Gol smo nesrecno primili kiksom Ceha.Opet covek se koliko toliko izvukao odbranivsi ona dva zicera zaredom.Kalua bi pod hitno trebao da stavlja umesto Wright-Phillips-a jer taj mali jos ima punoooo da radi da bi prismrdeo Kaluu (moje licno misljenje).Sevcenko je imao par dobrih suteva i zao mi je sto ne sutira jos vise-uvek je imao dobar sut treba da ga koristi-iskreno mislim da ima ogromnu blokadu od kada je dosao u Chelsea-naravno i stil igre je u Engleskoj druga prica.Ocigledno nam fali Drogba.Dalje Lampard bi trebao sto pre da se vrati staroj formi-ovo je bledo,Ben H. je odigrao koliko je mogao kod gola nista nije mogao,Mikel opet dobio zuti karton i opet na najgluplji moguc nacin.Teri se povredio - nadam se da ce se oporaviti-treba malcice da smiri zivce-ipak je kapiten inace,Alex je ok odigrao,Fereira ok - koliko moze,Esli Kol obavezno isto da smiri zivce-za ono s Fabregasom je mogao da dobije direktan crveni i jos ko zna koliko zabrane (udario je igraca po licu bez lopte)-ne kazem da je Fabregas nevinasce-on je takodje u tom duelu zasluzio direktan crveni zbog fauliranja igraca koji nije imao loptu.Sudije su skroz korektno sudile osim tih par propusta oko kartona i nisu uticale na sam ishod meca.Sve u svemu nije bio los mec-bio je pun iznenadjenja i mnogo zanimljiviji od drugog derbija koji se igaro u ovom kolu.Idemo dalje,doci ce Arsenal i na Stamford Bridz ako budemo kompletni i budemo u dobroj formi bice dobar mec i pobeda.Sara - ti se opusti malo-moras da shvatis da svi timovi imaju padove i uspone-ne mozes uvek pobedjivati.Jos jedna stvar ne dozvolite da vas ovi celsimrsci zavade...i dalje smo im trn u oku pa im zato i smetamo.Inace Grant ako nastavi bez obzira na Arsenal u formi dobijanja i gradjenja samog tima ima moju punu podrsku. NAPRED PLAVI !

MENE NERVIRA ONO DJUBRE ADEBAJOR STO NE ZNA DA IGRA SVE STO ZNA JE MALO DA SE GURA I NARAVNO DA BUCNE GO GLAVOM,DAJ BOZE DA GA NEKO **** I U USTA I U DUPE SINHRONO...SVE IH PO SPISKU ***** I ADEBAJORA IZ ARSENALA,

Ljudi Adebayor ima osecaj za igru...on se savrseno uklapa u Arsenalove akcije. Setite se onog pasa prema Hlebu kad je ovaj vratio Van Persiu koji je promasio prazan goal. Za to vec treba mozak a Adebayor ga ima. Veoma dobro igra glavom, a ni na zemlji uopste nije los u odnosu na gradju (ima nesrazmerno duge noge). I nemojte vise kritikovati Adebayora...dobar je to igrac.

Навијачице Челсија нису коментарисале сукоб око слободњака на крају меча када су 2 минуте отишле на расправу ко ће да изведе слободњак. И после се Фабрегасу приговара. :roll: Прво погледати коров у своме дворишту.

@Duke
Tacno. Zaboravila sam to da pomenem. Totalno nezrelo. Znaci sramota. Umesto da se ponasaju kako treba oni se kao klinci od po 17 godina (Mikel nije daleko) svadjaju. A Fabregasu se prigovara za mnogo ozbiljnije stvari. Mislim da si i ti video kako je pokupio Eslija a posle se kao pic*ica smejao. I ja bi ga udarila u stvari sutnula bi ga. Malo je ovo sto je dobio od Eslija. Inace kad smo vec kod korova u svom dvoristu, u nasem ga ima i to mnogo. Ne mogu a da ne primetim da je disciplina na najnizem mogucem nivou, bez obzira na silne provokacije igraci moraju da se kontrolisu. Ajde razumem onaj "samar" upucen Fabregasu od strane Eslija, ali onako nervozna reakcija od Terija i kasapska igra ostalih igraca stvarno nije na mestu. A da ne pominjem aferu "slobodan udarac" .

ja ne prigovaram Fabregasu.a rema je u pravu u vezi wright phillipsa.kalou je mnogo bolji.
p.s. i dalje sam ljuta,***** ih sve po spisku,dobijaju 3 .000 evra po minutu a nesto mi seru da ne mogu da igraju i kukaju po novinama.

Ti ne prigovaras Fabregasu zato sto je sladak :P, ali da se ponasao kao stoka jeste. Sto se toga tice ja sam vrlo pravicna, zato i napominjem Terijevo ponasanje koje je isto bilo "na nivou" . Ne znam koji im je djavo. Sve bi ja njih kaznila.

Навијачице Челсија нису коментарисале сукоб око слободњака на крају меча када су 2 минуте отишле на расправу ко ће да изведе слободњак. И после се Фабрегасу приговара. :roll: Прво погледати коров у своме дворишту.

Ima nas i navijaca :P Nije stvar u tome.Jesu oni krivi oko uzimanja tu dragocenog vremena-ja sam pomenuo da je Fabregas trebao da dobije crveni-takvi startovi se (od)uvek kaznjavaju!

Dobro Jeko,Fabregas me nervirao kad je poceo da se dere na Terrya jer ga je ovaj napucao loptom.I onda kad se nasmijao Mikelu...sarkasticno & ironicno...ali to je i mikel uradio.Sta je onom malom,sjajan je igrac moze bit bolji za nekoliko godina od Essiena i Lamparda ali covjek ima mnogo problema sa temperamentom...gori je od mene :D(govorim o Mikelu)

p.s. ma ***** im mater svima....evo neke stvari koje trebamo OBAVEZNO popraviti da bi barem malo izazvali arsenal i man united...(sto je nemoguce).
1.Kupiti SOLIDNOG(sigurna sam da Romanove pare mogu kupiti nekog,ko je barem malo bolji od ove bene) DC-a a da mu ime nije Ben Haim.
2.Kupiti jos jednog dobrog napadaca(Benzemu,ja bi njega najvise voljela jer je mlad i odlican igrac,bice bolji od Drogbe,a mi imamo solidna iskustva sa pojacanjima iz Lyona-Essien i Malouda,moze i Villa ali ima 27 godina i skup je,ali bi njega kupila zajedno za Benzemom i prodala Pizzarra i Shevu naravno,cak ne mora Pizzarro da ide.).
3.Prodati Shevchenka-covjek je pokazao svoje kvalitete i jos jedan dokaz da se ne treba mjenjat liga u 30oj godini zivota.Imao je proklete dvije godine da se dokaze i nije.Ciao(a dobili bi pristojne pare za njega od amera).
4.Svakom igracu smanjiti duplo platu-ne zasluzuju ni centa.
5.Malouda mora da igra,nikako da ga ne prodajemo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
6.Poslati Wright Phillipsa u tri ***** materine.
7.I naravno-scoutovat.

Mikel oduvek ima problema sa temperamentom. Secam se kad je skoro na svakoj drugoj utakmici dobijao po crveni. Treba malo da se ohladi. Isto vazi i za Terija (mislim na hladjenje), ipak je kapiten. Kad se Karvaljo povredi, a jos gore kad se podesi da je u isto vreme i Teri povredjen, nasa odbrana se moze opisati kao Svajcarski sir. Znaci slazem se tackom1. Kad je Drogba povredjen, nas napad je efikasan kao nasi politicari. Znaci slazem se i sa tackom 2. Sto se Sevcenka tice, on ima sposobnost prilagodjavanja kao beli medved kad bi otisao u pustinju. Moram li da kazem da se slazem i sa tackom 4. ? :) I za Maludu se manje-vise slazem i mislim da se Dzo Kol treba forsirati sto vise. A ne bi nam skodio ni jedan AMR ili recimo poluspic.

7. se podrazumeva.

A sto se Fabregasa tice ,on se mnogo kur.ci. I od ranije se mnogo puvao, ne znam sta umislja ko je?

Vidi ovo:

Chelsea's doctor, Bryan English, told Chelsea TV: "An X-ray taken in the Arsenal medical room straight after John left the field didn't show the injury.

"However as is usual with mid-foot injuries the fractures were revealed following scans, which were performed this afternoon. John will start his rehabilitation immediately with the Chelsea medical team and we will continue to monitor the injury."

The England captain had his right foot put in a protective plastic cast and left the Emirates Stadium in crutches after Chelsea's 16-match unbeaten run was ended by Arsenal, a win that left Arsene Wenger's side a point clear at the top of the Premier League table.

Terry left the field in the first-half following a tackle from Emmanuel Eboue and Chelsea's latest injury will be damaging to their Christmas prospects, having already lost striker Didier Drogba and defender Ricardo Carvalho to injuries.

Terry had only recently recovered from a knee problem and a cheekbone injury that kept him out for seven games and also forced him to miss the end of England's Euro 2008 qualifying campaign as the national side failed to qualify for next summer's tournament.

Meanwhile, Chelsea striker Salomon Kalou earlier said that Eboue apologised to Terry for the challenge which left him facing the the sidelines over Christmas.

Kalou said he spoke to his Ivorian compatriot Eboue after Arsenal's 1-0 victory and praised the midfielder for at least offering an apology.

"I was saying to Eboue that it was a red card because he did it on purpose - but he denied that," Kalou said. "He said he tried to block the ball and it was not on purpose. He said sorry to John. He didn't mean to do it, but to apologise was a nice thing to do.

"John will be a big loss and is very important to the squad. We will miss him and it will be difficult to do it without him but we have the players to do that."

With John Terry being the latest casualty, Chelsea can at least be heartened by the news of Michael Ballack's potential return for Wednesday's Carling Cup quarter-final against Liverpool.

The German international hasn't played since April after two operations on his left ankle, but Grant said: "We will test him and if he feels good, he will be available for Wednesday."

Divno, prosto savrseno.... Pukli smo protiv crvenih u sredu. Zasto za nas uvek vaze Marfijevi zakoni??? :evil:

sta je?wonderkid,ono sto mi nikad necemo imati...
******,da smo zadrzali Ranierija mogli smo nesto.Ovako,cvrc.Nema veze sto covjek ne donosi trofeje,pa nije ih ni wenger prosle godine ali zato ce ove godine osvojiti sve moguce.On je genije za fudbal,umjetnik.
Ferguson je takodje dobar menadzer,ali njega itekako gura sreca.Nije nasa krivica sto nam je affialted club PSV a njemu Sporting fabrika Ronalda i Nanija...zasto ne uzesmo Lyon da mi je znat...vlasnici ''djavola'' mu ispunjuju svaku zelju dok se ovaj debil petlja u sve.Poznatiji Abramovic od kluba!!!A vlasnici manchestera,fergiu sve...kao sto rekoh...ispunjavaju i ne petljaju se.Fergie ima mnogo srece.I jako je dobar menadzer.
Murinjo je prica za sebe-mogao je da bude najbolji na svijetu,ali je imao tu nesrecu da mu je Roman bio sef,a da ne pominjem da mi se sve vise cini da je on menadzer iz-knjiga.On zna dobre igrace,kad se vec afirmisu ali da ih pronadje-cvrc.Imao je tako dobre igrace i nije uspio da osvojio Ligu Sampiona...to je zato sto nije dovojlno dobar takticar ili zato sto smo igrali jako ruzan fudbal...Pravili faulove kao ludi,gurali se...Jednostavno nije imao srece za Chelseaem.Napravio je gresku sa Gallasem.Da smo njega zadrzali bili bi mnogo vise nego sto jesmo.
Benitez napravi cilj-osvojiti ligu sampiona-i to i ucini.Ali ne mari onda za ostala takmicenja.Sad mu je cilj da osvoji Preijer Ligu i zato je tako lose poceo u Ligi Sampiona.Samo ce gledat na premijer ligu ove godine.Ima neka cudna shvatanja za fudbal po mom misljenju i gura svoje pa bar crkao.
Sven Goren Erikosn misli da u prvoj sezoni moze da napravi cudo sa Manchester Cityem...a ne moze.kAD BUDE 2. sezona pricacemo o njemu kao kandidatu za titulu.
Avram Grant...pih,Chelsea je prevelike zalogaj za njega.Trebao je vodit gore klubove pa onda Chelsea.To bi bila prava stvar jer ima smisao za igru.
To su moja misljenja...

@jeko ovo sa wonderkidom bilo je u vezi Fabregasa.A za nas vaze Marfijevi zakoni...jer smo baksuzi na kvadrat.A baksuzi su jer ja navijam za njih :).
Dobro,igrace Ben Haim...on je prava zamjena za Terrya :lol:
Pukli smo protiv Liverpula 4:0...ili 3:0

Back