Chelsea FC

3. mjesto...i 6 bodova iza 1.
nije lose, nakon svega;-)
imamo odlicnu formu, samo da je odrzimo...steta sto je Drogba povrijedjen...
TRUE BLUE ! ! !
TRUE HEADHUNTER ! ! !
poz jeko i da rasturis taj FM:wink:

@alex,ja sam ga prvo pljuvala pa sam rekla da mu treba dat sansu.Na avataru mi je jer mi je pravi dekica,nekako mi smijesan, Izraelski Klint Istvud.Simpa je.
Sheva dao gol.
Inace,MVB(marco van basten,slatkis)je izjavio da napusta holandsku repku na kraju EURO 2008!Da ako nam dodje...

Ako dodje bice dobro, mada ako Grant nastavi ovako bice mi krivo ako ga rus nogira. Mada...Sa druge strane ne bi nam skodilo nesto lepo na klupi. :lol:
Абрамович је Рус по држављанству, али никако по националности, то смо ваљда расправили. ;)

П.С.
Националност се пише великим словом.

@duke,ja skoro sve malim slovima jer se bojim da ne pogrijesim pa onda 10tak cepidlaka da mi skoci za vrat.
btw,ne bi nam skodilo nesto lijepo na klupi dobro kaze Jeka.
Nego,abramovic ej jevrej zar ne???
(posto su i oni nacionalnost i vjera)
VILLA IDE NEDJE U ENGELSKU kaze njegov agent.NAstavice tamo karijeru.Ajme Romane,opameti se i vidi kako igra coek kupi njega kak'i Ronaldinho.Valjda je Tottenhem izdvojio novac za Villenzia.

Jekana,relax...
ja se vise ne nerviram oko njega.Do sada barem.Puknucu jednog dana,kad kupi Dabardinja i kad nam Retaard dodje na klupu.E tad stvarno...
DAnas sa Valenciom,a niko ne prenosi.Sramota.Prenose Marseille i Liverpool(?).Volim Marseille i znam da je Liverpool veliki klub,ali brate,zar nije Valencia malo veca od Marseilla?!
(za marseille navijam kod francuza,3. omiljeni klub)

Dabarinja...Retaard.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ne mogu da prestanem da se smejem... :lol:
Prenose Liverpul:Marsej zato sto je to interesantnija utakmice nego Valensija Celzi. Celzi ide dalje, nista ne zavisi od te utakmice, dok je komsijama ta utakmica itekako vazna. Ne zalim se, nikada nije na odmet odmarati oci buljeci u Stivija ;).
Inace da li si cula da ce mozda plavusan na klupu crvenih? Nije feeer :cry: . Ja vec mesecima kukam da dodje kod nas...

tacno kazes za Stiva,ali cim vidim Croucha zaboravim na ljepotu/slatkocu Gerrarda,pa i da igra Gregory Peck.
Ako Klinsmann podje u Liverpool idem sa snajperom do njega.ionako idem u london pri kraju godine.
da ja i jurgen popricamo...ahem...da pregovaramo nesto...:D

Ides u London????? Zezas? Stvarno? Cool...Ako odes, molim te posalji mi email da ti posaljem adresu da mi posaljes razglednicu. Mooooolimmmm teeeeee..... Opsednuta sam Londonom... :D

Ako dodje U Liverpul stvarno cu da se iznerviram.... A ti bi da, ahem, *razgovaras* sa njim? hehehe

Back