Chelsea FC

Sherlock:
Mislim da bi trebali da predjemo na prirodne nauke, oni tamo jedva cekaju da se pojavi neko i da kaze Bog je stvorio sve. Ilke to najbolje zna :lol:
Ajde da prozborim i nesto sto je vezano za temu.
Everton!!!!!!!!!!!
Celzi vadu, i te fore da se ne ponavljam vise...
Mislim da je bolja solucija da otvorim jednu temu pod naslovom "4Sherlock&Jeka" i da mozemo da pisemo do mile volje, ali nesto mi se cini da se ne bi svima dopala ideja :lol:

@tema Teri zeli da zadrzi Celzi na okupu. Zahtevao sastanak sa Romanom u vezi Frenkija, Zozea i sebe. videcemo kako ce se sve zavrsiti.

Imam kliker naravno da imam :-D .Nego ne verujem da bi se ta ideja dopala Chargeru (ps.Charger ako ovo procitas znam da si sada Mustang,ali ja te zovem Charger :-D ) . Mada posto je ovo podforum Fudbal, mogli bi da nazovemo temu: Fudbal i jos ponesto by Sherlock&Jeka :lol:

Murinjo uhapšen zbog svog terijera

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo uhapšen je pošto se raspravljao sa policajcima i zdravstvenim radnikom oko njegovog kućnog ljubimca. Navodno, 44-godišnji trener napustio je klupske prostorije posle ceremonije proglašenja najboljih igrača, pošto ga je supruga Tami pozvala i saopštila da je njihov jorkširski terijer odveden.

Kada je stigao u Belgraviju, luksuzni deo Londona u kome stanuje, video je dvojicu policajaca i zdravstvenog radnika koji su želeli njegovog psa da stave u karantin, zato što je putovao u inostranstvo, a nije bio vancinisan.

Predstavnik londonske policije potvrdio je događaj iz Murinjove kuće.

"44-godišnji muškarac je uhapšen zato što je pokušao da opstruira policajce u obavljanju dužnosti i priveden je u policijsku stanicu u zapadnom Londonu", rekao je predstavnik policije.

inace jorksirski terijer je ovo kuce...

jorksirski%20terijer.jpg

@Jeka&Sherlock
E vi kako ste poceli,ili cete da se smuvate na kraju ili da pocnete da navijate za isti klub,gledate zajedno tekme itd...:D
@tema
Ne verujem da onakav covek ima ovakvo kuce...Nekako ne ide uz njega...Jos s ovom mashnicom...:D

@Madonna Ma cekaj da dodje do prvog sukoba misljenja, pa da vidis posle... :-D

Ja sam se pokidala kad sam zamislila Murinja kako u krilu drzi ovakvo kucence. Pre bih ocekivala da ima pit bula :lol:

Sta, ne mogu da verujem da su obrisali temu. Stvarno nije u redu. Ma nista Jeko nastavljamo ovako. Vidis da bi zamrle teme bez nas. Treba da nam zahvale. Znaci gospodo moderatori, ocekujem dve zahvalnice za Jeku i mene u najkracem mogucem roku.
@ Madona
ocekujem da Jeka pocne navija za Partizan, drugog resenja nema :lol:
@tema
Izvalite Murinjovu dzumaru :lol: :lol:

I ja mislim da nije u redu ali 'ajde. Definitivno bi zamrle teme bez nas. A da G.M (gospodo moderatori) uz zahvalnice moze i cvet,a dogovorite se jedan moze da peva "Molitvu" :lol: :lol: :lol:

E sad za Partizan ne znam, nisam nikada navijala za nase klubove, ali ako bude igrao protiv Celzija u LS, sigurno cu ici da gledam i navijam :-) .

Ne mogu da prestanem da se smejem zbog ovog kuceta.

Ne moraju molitvu, moze ona stara: Ja vragolan i moj deda kad krenemo svet nas gleda... :lol:
Losa ti recenicna konstrukcija, pazi sad
E sad za Partizan ne znam, nisam nikada navijala za nase klubove, ali ako bude igrao protiv Celzija u LS, sigurno cu ici da gledam i navijam .
Trebala si da kazes: ali kad bude igrao u LS sa Celzijem...

Sherlock:
Ne moraju molitvu, moze ona stara: Ja vragolan i moj deda kad krenemo svet nas gleda... :lol:
Losa ti recenicna konstrukcija, pazi sad

Trebala si da kazes: ali kad bude igrao u LS sa Celzijem...
Iz tvoja usta u bozije usi. Jedva cekam :-D .

@Madonna Ti to uporedjujes mog Terija sa kucom? :lol:

Back