Chelsea FC

YESSSSSSSS!
BRAVO!
DIDI, DID IT!
Mogu da zamislim kako Teri dize pehar! :-)

A evo pesmice samo za Murinja:
"One men went to mow,

Went to mow a meadow,

Meadow!

One man and his dog,

Spot!,

Went to mow a meadow,

Two men went to mow,

Went to mow a meadow,

Meadow!

Two men, one and his dog,

Spot!

Went to mow a meadow .......................

@Sherlock Hvala. :-D

Hvala :) Utakmica je bila zanimljiva-podosta sansi i sreca je ovog puta bila na nasoj strani.Jeste da smo osvojili ove sezone samo dva kupa ali i to je dosta s obzirom na formu i povrede kao i na nacin igre ove sezone.Jos jednom cestitam svima koji navijaju za plavce !

Mene bi bilo sramota da ne znam toliko o fudbalu ! To je faul - i ja sam bio golman tako da posle 10 godina znam da posle hvatanja lopte s dve ruke i kontakta kao sto je bio ovaj s Gigsom sudi se faul.E posto sudija nije dosudio ocigledan faul onda nije u redu ni da prizna "go" koji prakticno ne bi bio go da Gigs nije ugurao Ceha u gol.Dakle tvoja prica ne pije vodu-i molim te prestani da vise blatis klub za koji navijam-Sherlock je napisao da je zasluzena pobeda a decko stvarno ne voli Chelsea-zasto je onda tebi tesko da to prihvatis.Cak mi je i ortak koji navija za Man UTD cestitao na ZASLUZENOJ pobedi-i rekao tako nam i treba kada smo sve one sanse promasili.

Hvala Zzzzz na podrsci da pokazemo koliko se ljudi ne razumeju u fudbal-takodje mislim da niko nije bio ostecen - sudjenje je bilo skroz korektno.Uostalom ako ti vatreni navijac Man UTD-a cestita i kaze zasluzeno meni ne treba vise nikakva potvrda o tome da je sve bilo korektno.

crni lepotan:
koliko je platio Abramovic sudiji da ne prizna cist gol?
i tamo neki nepostojeci ofsajdi
mene bi bila sramota da dobijem trofej na ovakav nacin
Znas sta? Pocinjes da me stvarno NERVIRAS! Bar jednom u zivotu budi covek i cestitaj. Zar je to toliko tesko?Zasto ne mozes da nas pustis da slavimo bez tvojih glupih zajedljivih komentara? I molim te nemoj vise da govoris o fudbalu jer je sramota da jedno zensko zna vise o pravilima od tebe. Gist gol? Ne znam sta si sanjao, ali znam da je Ceh bukvalno uguran u gol zajedno sa loptom. Mogao je onaj majmun opet da ga povredi.

@Madonna Ma i ja se zezam, mada ako ti je bas do prebijanja recicu mojim ljudima da kontaktiraju tvoje pa cemo se dogovoriti :lol: :lol: :lol:

@rema Nemoj da vredjas Sherlocka uporedjujuci ga sa "crni lepotan" zato sto je Sherlock lepo cestitao i ma koliko se on i ja svadjali i raspravljali on je dobar decko. A ovaj ne moze ni da cestita, a da nesto ne prokomentarise.

@sweetchick Uff.. Ne podsecaj me na Carling. Ne znam kada sam u zivotu bila manje srecna nego tada. Ali ipak dva trofeja sa tolikim povredama... :-)

JekaiGeorge:
@rema Nemoj da vredjas Sherlocka uporedjujuci ga sa "crni lepotan" zato sto je Sherlock lepo cestitao i ma koliko se on i ja svadjali i raspravljali on je dobar decko.
E i red je bio da neko primeti :lol: :lol: Imas pice od mene, za ovaj komentar. :lol: :lol: :lol:

Sto se tice tekme, ocigledan faul. Al dobro, ne moze Mancester da uzme sve, nek uzmu i ovi luzeri koji trofejcic :lol: :lol:

Sherlock:
Drogba 1-0 116. minut
Cestitam na trofeju. Svaka cast zasluzili ste.

Ne znam koju si ti tekmu gledao :shock:
Mislim da danas niko nije zaslužio trofej. Utakmica ko da nije bila engleska, već 'talijanska :mad:
Ipak, mislim da je Mančester bio malo bolji, i da su više zaslužili trofej
Što se tiče gola Gigsa, mislim da je sve čisto. Gol jeste bio, ali je bio i faul nad Čehom, pa je normalno što sudija nije svirao nijedno ni drugo(da je svirao gol, morao bi i faul, što znači da bi gol bio poništen :D ).
S druge strane, možda je bolje što je Čelzi uzeo FA kup. Osvojili su dva kupa, koji i nisu toliko bitni(pogotovo Karling), dok je Mančesteru dovoljna i Premier liga(možda i previše :wink: )
P.S. Jel igrao Kronaldo???

Sherlock:
E i red je bio da neko primeti :lol: :lol: Imas pice od mene, za ovaj komentar. :lol: :lol: :lol:

Sto se tice tekme, ocigledan faul. Al dobro, ne moze Mancester da uzme sve, nek uzmu i ovi luzeri koji trofejcic :lol: :lol:
Luzeri,a? Smej se ti, samo se ti smej...Stavicu ti ja u to pice pis-prasak pa ces posle lepse da se smejes :lol: :lol: :lol:

@Alex Znaci niko nije trebao da uzme trofej? "Izvinite momci, igrali ste kao italijani i nema trofej. Sipak" :lol: :lol:
Igrao je Kronaldo.

A evo sta je izjavio Frenki:" Ne zelim da idem, Celzi je MOJ"

-Ovo su moji ljudi i ovo je moj klub.Zelim da ostanem i dalje uz njih-rekao je posle meca Frenk Lampard koji je tako demantovao glasine o odlasku.

@Klothius Da znas da smo se borili svim silama i zasluzeno pobedili. Spasili smo sezonu koja je jos na pocetku bila osudjena na propast. A Dekica je imao onu ruzu zato sto je planirao da je meni pokloni,ali posto nisam otisla ne znam sta je uradio s njom. :lol:

@Alex Znaci niko nije trebao da uzme trofej? "Izvinite momci, igrali ste kao italijani i nema trofej. Sipak"
Igrao je Kronaldo.

Tako nekako. Nisu bili dostojni trofeja najstarijeg fudbalskog takmičenja na svetu.
A za Kronalda znam da je igrao, nego pitam zato što se živ nije video :wink:

Back