Chelsea FC

Hvala Pablo ;-) . Mada mislim da je Arsen sasvim zadovoljan bez obzira na manjak trofeja. Sledece godine Arsenal ce biti mnogo bolji,a od onih klinaca se mogu ocekivati velike stvari.
Navijacu za Liverpul u sredu, ali videcemo...

Ševa ide Bekamovim stopama
AFP
AFP

Napadač Čelsija Andrej Ševčenko otkrio je da bi rado krenuo stopama Dejvida Bekama, i zaigrao u MLS ligi u SAD. Ševčenko ove sezone nije uspeo da opravda očekivanja, od kada je iz Milana na početku godine došao za 30 miliona funti.

„Zaista bih voleo da igram tamo“, rekao je Ševčenko za Sports Illustrated.com

„Fudbal je u Americi u velikoj ekspanziji i voleo bih da budem deo toga. Igrao sam prošlog leta tamo i uverio se da se stvari definitivno popravljaju“, dodao je.

Ševčenko veruje da mu igranje na nepoznatim pozicijama u Čelsiju nije pomoglo tokom prve sezone na ostrvu.

„Nisam igrao na svojoj poziciji ove godine. Nisam bio najistureniji napadač. Igrao sam pozadi, daleko od gola, što se dosta razlikuje od pozicije koju sam igrao u Milanu, i možda je zato Didije Drogba postigao toliko golova ove sezone.

Imali smo dobru saradnju, kada sam mu neko vreme nameštao golove. U Milanu je bilo drugačije, igrao sam na svojoj prirodnoj poziciji, dok sam ovde morao da se prilagođavam na nešto drugo, i to sam uradio samo da bih pomogao ekipi.

Znam da su ljudi od mene očekivali 30 golova u sezoni, ali realnost je drugačija. Sa svim problemima koje sam imao ove godine, mislim da nisam bio toliko loš.

Sezona je sada završena, i mislim da će se neke stvari sada rešiti“, rekao je Ševčenko.

Koja laz ovo za Shevu, znaci ne mogu da verujem!!! Chelzi je objavio da ce samo tri igraca (MOZDA) da prodaju, ali da tu svakako ne spadaju ANDRIY SHEVCHENKO i Michael Balack... Toliko o tome... pozz...

Lana M.:
Drago mi je zbog pobede,koju naravno nisam mogla da gledam jer sam radila pismeni iz srpskog :evil: :evil:
GO,CHELSEA!!!
pismeni iz srpskog i to u subotu?!?! ne znam nisam pametan...

btw dobro za vas sto se nas pobedili u fa kupu,da malcice zalecite komlekse,ali sta se moze,chelzi vise nece biti isti tim bez makelelea,tj.bice kao milan bez gatuza a pravu zamenu za njega cete tesko naci,pa makar vam pomoglo 20 filijala na kajmanskim ostrvima...

Feces,sine, da li ti je dobro??? Sta spamujes temu??? BTW ja licno mislim da ce nam bolje ici bez Makelelea. On je vec u godinama kada ne moze da da svoj maximum(ne kazem da je on los igrac,naprotiv). Samo da dovedu nekog dobrog igraca koji ce se uklopiti lakse od Sheve.

Klothius:
Feces,sine, da li ti je dobro??? Sta spamujes temu??? BTW ja licno mislim da ce nam bolje ici bez Makelelea. On je vec u godinama kada ne moze da da svoj maximum(ne kazem da je on los igrac,naprotiv). Samo da dovedu nekog dobrog igraca koji ce se uklopiti lakse od Sheve.
uhh...pa stvarno sam propao kad mi neko rodjen 91 vice"sine"...sveu svemu kad jos malo sazrijes skontaces vaznost jednog makelela,a sad me mrzi da ti objasnjavam...samo cu reci jedan ranijerijev citat:"makelele je karika koja nedostaje sampionskoj ekipi"(nesto u tom smislu),a ne znam odkad pratis fudbal pa da pricas da ce vam bolje ici bez makelea(iako je u godinama),kad i sam vidisz(il ces videti za koju godinu),sta je real uradio njegovom prodajom(citaj:olizao masno sa ka*e)...

Uvek me slatko nasmeju vase prepirke :) Makelele jeste bitan igrac - iskusan,bitna karika u sredini i mogu reci i jedan od onih koji grade igru.Ali opet s druge strane covek ima 34 godine i mozda je ipak vreme da menja sredinu opet ili prestane s aktivnim bavljenjem fudbalom.Ako ode naci ce mu se zamena-niko nije nezamenljiv :) . P.s.Ovo za Real: jeste on presao i Real je tu izgubio dosta al ipak tad je Makelele bio mladji zar ne ? :)

reci ti meni remo ijednog igraca iole pribliznog kvaliteta makeleleu,koji je "na prodaju"? gatuzo mozda?viera? ma kaki,a to za godine,pa da i to je ono na sta sam mislio prilikom onog kad sam rekao"nece biti chelzi isti bez njega"...a to za real...nije poenta u godinama,vec u vaznosti igraca,on je poslednje 2-3 godine bio motor murinjove/ranijerijeve masine,a i bio je mladji,sad on vise ne moze da pruzi takav nivo igre kao u to vreme,i opet ti kazem remo,nije bitno jel igrac u godinama ili odlazi iz kluba ovako,vec je poenta u vaznosti igraca koji ce vas napustiti i u svakom slucaju necete biti isti tim,barem u defanzivi...nadam se da sam bio dovoljno jasan...

Back