Chelsea FC

Alex.L:
Trenutno nemam teksta, ali računaj da sam ironičan :lol:

P.S.Ne znaš mi kućnu adresu :D
Ako ti stigne crveno pismo ili ne bolje plavo, lako i to ti licno postar donese..Ne otvaraj. Prijateljski savet... :lol: :lol: :lol:

I ja jedva cekam veceras. Nema veze sto ne osvajamo, bar mozemo da ih pobedimo onako kao cestitku za titulu ;-) .

@lepotan Znam da nije jedini krivac, ali i pre kad je igrao uvek je pravio neka sra.nja sa tim faulovima. Mnogo ostro igra a to ne bi bio problem da je recimo vezni ili napadac, ali kad stoper bukvalno rusi to je vec problem.

sweetchick:
200312010152_495004.jpg

ahahahah :D :lol:
p.s. jedva cekam veceras... kako bih volela da ih razguzimo, nemate pojma...
da malo izlecite komlekse,samo napred pobedite ako mozete,ostavite nama fa kup :D

Dobro igramo ovih 45min. Onaj Sinkler uopste nije los imajuci u obzir da je 89-to (moje godiste :-) )

Moj Teri igra odlicno, mada sam se momentalno ohladila kad sam videla da se drzi za rame posle duela sa Pushcakom. Mada hvala bogu sve se dobro zavrsilo. Ne znam zasto je zapeo da igra danas, Murinjo je hteo da ga odmara.

Lana M.:
Zato sto je pravi kapiten..
Da znas da jeste. Mnogo je dobro igrao i stvarno mnogo znaci ekipi. I definitivno cu kupiti njegov dres. Posto ionako dolazim u Bg 23.juna iskoristicu priliku pa cu kupiti i dres.Dve muve jednim udarcem... :-)

@Feces Dao si mi dobru ideju..hm...hm.. Mogu da napravim neki opaki virus i posaljem Alexu..Wuhuhahahaha :smajlikojisezlobnosmeska:
:-)

Kako vas samo ne mrzi da ostavljate pljuvanje po temama-konkretno Chelsea temi?!
Dzabe ljudi to radite - mi cemo i dalje navijati za Chelsea - bez obzira na titule , promene itd.
Dakle samo nastavite ...
Ja jos kao tolerantan - cestitam Man Utd-u na tituli,Inter-u,Milanu,Liverpulu kao red je -vaspitanje i tako dalje.
Od danas pisem tojest ostavljam postove SAMO na ovoj temi o Chelsea-u.
Na drugim temama u podforumu Fudbal me vise necete videti-ni za cestitke ni za kritike ni za bilo sta drugo....toliko...

rema:
Od danas pisem tojest ostavljam postove SAMO na ovoj temi o Chelsea-u.
Na drugim temama u podforumu Fudbal me vise necete videti-ni za cestitke ni za kritike ni za bilo sta drugo....toliko...

Ne znam sta se bunis.
Normalno da ce oni sto mrze Chelzi da pljuju po njemu na ovoj temi.
I to ne vazi samo za Chelzi nego i za Inter, Milan, Manchester, Barselonu...

Ja ne mrzim nijednog coveka nijedan klub.Vaspitan sam da ne mrzim-mozda je to za vas cudno al jednostavno je tako-takav sam.Ranije sam naveo u postovima da smatram da mrznja iziskuje mnogo snage a i nerava i nista dobro se ne dobija tako da neka hvala meni je sve lepo :) Pozdrav,odluka za nepisanje na drugim temama nije zbog mrznje nego zbog toga da ne dodje do sukoba ili prepiranja zbog mojih nekih vidjenja ili analiza.

Back