pa jebemliga ne mogu ljudi zbog tebe jednog da ignorisu chelzirema:Ja sam bio tolerantan i nisam PLJUVAO druge timove !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa jebemliga ne mogu ljudi zbog tebe jednog da ignorisu chelzirema:Ja sam bio tolerantan i nisam PLJUVAO druge timove !
rema:Ja jos kao tolerantan - cestitam Man Utd-u na tituli,Inter-u,Milanu,Liverpulu kao red je -vaspitanje i tako dalje.

Gde si Sherlock? Bas sam htela da pitam sto te nema, kad ono vidim ovaj prosto ocaravajuci post i pomislim:"Evo Sherlock-a"Sherlock:Na zapadu nista novo...
Celzi izduvao u svim takmicenjima!!!![]()

uuuuuuuuuuunikolina90:Iako mi je Manchester bolji od Chelsea moram priznati da su Drogba,Kalou,Terry i ostali jako dobri i kvalitetni igraci!!!Jedino me nervira onaj trener Murinjo-ne podnosim ga!!!Pozdrav

Ajde ocu, al prvo da cujem ko je osvojio premier liguJekaiGeorge:Cestitao si. To stoji. Nadam se da ces mi cestitati jos jednom ove sezone na osvajanju FA kupa.
:-D
nikolina90:Iako mi je Manchester bolji od Chelsea moram priznati da su Drogba,Kalou,Terry i ostali jako dobri i kvalitetni igraci!!!Jedino me nervira onaj trener Murinjo-ne podnosim ga!!!
Pozdrav

Sherlock:, uopste ne ujedas ,mnogo![]()
![]()
![]()
.

Pa znas kako, Ajnstajn je mrtav, Dostojevski takodje, a ni ja se ne osecam bas najbolje. Al ne bi me valjda ti poslala na kaficu sa Svetim Petrom??JekaiGeorge:O, you are sooo dead. Ali nisam mogla a da se ne pokidam kad sam videla ovaj tvoj post.![]()
Anyway, you're history... :-D
Ma neee..Kakav Sv.Petar...Ima toliko zanimljivijih ljudi tamo "gore"Sherlock:Pa znas kako, Ajnstajn je mrtav, Dostojevski takodje, a ni ja se ne osecam bas najbolje. Al ne bi me valjda ti poslala na kaficu sa Svetim Petrom??

Ahahahahahaha....rema:Mogli bi da pocnu da pisu postove i na ovaj fazon :
-------------------------------||-----------------------------------------
![]()
![]()
![]()
Ma i to sto kazes, al Sveti Petar odlucuje, da li ces uopste uci u to drustvo, zato moramo mu se slihtamo malo.JekaiGeorge:Ma neee..Kakav Sv.Petar...Ima toliko zanimljivijih ljudi tamo "gore"![]()
![]()
![]()

I to sto kazes :-DSherlock:Ma i to sto kazes, al Sveti Petar odlucuje, da li ces uopste uci u to drustvo, zato moramo mu se slihtamo malo.![]()