Chelsea FC

Sherlock:
Na zapadu nista novo...
Celzi izduvao u svim takmicenjima!!! :lol:
Gde si Sherlock? Bas sam htela da pitam sto te nema, kad ono vidim ovaj prosto ocaravajuci post i pomislim:"Evo Sherlock-a" :lol:

@rema Svaka cast na tome sto nikada ne pljujes nijedan klub. Stvarno si uvek bio fer cak si i cestitao svima. Svi mi bi trebali da se ugledamo na tebe.

pozz

nikolina90:
Iako mi je Manchester bolji od Chelsea moram priznati da su Drogba,Kalou,Terry i ostali jako dobri i kvalitetni igraci!!!Jedino me nervira onaj trener Murinjo-ne podnosim ga!!!
Pozdrav

Izvini,a zasto? Mislim za sve postoji razlog, a ja sam i vise nego radoznala da ga cujem.

@Sherlock
Evo jasno i glasno: Mancester Junajted (Manchester United). Cestitala sam svim navijacima (sto znaci i tebi) na temi Mancester. :-D
E sad ja cekam cestitku posle finala FA kupa :-)

P.S Jel' vidis da sam bila kulturna u odgovoru na nikolinin post. Kad tako neshto kazes pomislice ljudi da ujedam :lol:

Pozz ljudi, gde ste, sta ima?
icon_wave.gif

Chelsi danas nereseno sa Evertonom (Drogba), a MU izgubio od West Hema... Hmmm....
eusa_think.gif

Al ste vi otisli u off topic... :roll:

rema:
Mogli bi da pocnu da pisu postove i na ovaj fazon :

-------------------------------||-----------------------------------------

:) :) :)
Ahahahahahaha.... :D ;)
Da znas da bi mogli...

Sherlock:
Ma i to sto kazes, al Sveti Petar odlucuje, da li ces uopste uci u to drustvo, zato moramo mu se slihtamo malo. :lol:
I to sto kazes :-D
PS. Mislim da smo stvarno zestoko u off topic. Pocesmo da govorimo o teologijii i tako to. Zasli smo u ozbiljne sfere, sta da ti kazem :lol:

@tema Nema veze zbog neresenog sa Evertonom, ionako nije bitno. Vazno je sacuvati igrace za FA kup. Karvaljo ne igra, kao ni Balak, Seva a cujem da je i Drogba imao neku malu povredu.

Mislim da bi trebali da predjemo na prirodne nauke, oni tamo jedva cekaju da se pojavi neko i da kaze Bog je stvorio sve. Ilke to najbolje zna :lol:
Ajde da prozborim i nesto sto je vezano za temu.
Everton!!!!!!!!!!!
Celzi vadu, i te fore da se ne ponavljam vise...

Back