Chelsea FC

sweetchick:
aaaaaa.... drug mi se kladio na valensiju 1000 kinti i to namerno samo da mi napakosti... zadavicu ga stvarno...!
ranting3.gif

meni to rade stalno............samo ignorisi...........oni ispadaju budale :lol:

Dzon Teri?! Ne bih nikada pogodila... Stvarno je tacna ona izreka da neki su neki ljudi kao vino: Sto su stariji to su bolji. ;-) . Uopste ne lici na sebe, cak mogu da kazem i da je blago ruznjikav.

Teri sigurno ostaje u klubu, mada je bilo prica da ce otici ako ode Murinjo. Licno, ne verujem. Tako se pricalo i za Frenkija pa je ostao.
@ZzzZ U pravu si. Znala sam da me na nekog podseca, ali na koga...
@Sherlock Teri nije ruzan! Tada je bio pomalo ruznjikav, ali sada je sladak :-D ...
@rema Sta fali Englezima? Kao i u svakom narodu i kod njih ima lepih i ruznih.

JekaiGeorge:
Teri sigurno ostaje u klubu, mada je bilo prica da ce otici ako ode Murinjo. Licno, ne verujem. Tako se pricalo i za Frenkija pa je ostao.
@ZzzZ U pravu si. Znala sam da me na nekog podseca, ali na koga...
@Sherlock Teri nije ruzan! Tada je bio pomalo ruznjikav, ali sada je sladak :-D ...
@rema Sta fali Englezima? Kao i u svakom narodu i kod njih ima lepih i ruznih.
ma bar sam ja ta ko prochitao..trazhi platu kao shevchenko i balack....130.000.nedeljno...

sevcenko je g*vno jedno uobrazeno treba ga vratiti u milan da igra...ugrozava celzi zbog njega ce zoze murinjo da ode, nema veze kakav je covjek ,ali je dobar trener...pa ako murinjo ode onda ce i lampard.a ako sevcenko ne ode pocice Roben!Sevcenko hoce da igra svih 90 minuta i da mu bude ogromna plata i tako ucjenjuje murinja da ce otici ako ne uradi kako on kaze.a ako murinjo izbaci sevcenka sto znaci da je bacio u vazduh 40 miliona , abramovic ce njega da bye bye...a ako murinjo ode onda ce i lampard...pa celzi se raspada od tog ukrajinskog(nemam nista protiv njih ali vrijedi da se kaze nacionalnost)gada!treba ga prodati bezaniji!

JekaiGeorge:
Makelele odlazi. Kazu zbog neslaganja sa celnicima kluba tj. zeleo je ugovor na 2god. a ponudjen mu je na samo 12 meseci. Idioti....
@trick-trick 93?! Izgledas kao da si 90....
@south thanks :-)
@Sherlock Ne verujem da ce mu dati otkaz na kraju sezone, to su samo price. A i ako mu daju to ce im se obiti o glavu. Hidik je mnogo gori od Zozea. A ne brini se, ja navijam i navijacu za Celzi sa Murinjom ili bez njega. Samo cu mozda ponekad da pogledam utakmice njegovog novog tima.

Goooo Chelsea!
makelele odlazi?!pi mamicu im!vidjece raspasce se kao Real Madrid...nego dobro, ostacu vjerna celziju bez obzira na sve!makelele ne budi glup...ionako on ce brzo da se penzionise...moj omiljeni igrac...mada ne mora da bude istina jel' da?

3;3 LUDILOOOO!!!! Od 3:1 na 3:3. Fantasticna igra, samo da Esijen nije dao autogol. Sve u svemu dobro se zavrsilo. Jel' ste videli kako je Zoze stavio glavu na ono uzvisenje kad je Seva promasio onu sansu (u nadoknadi). A i Murinjo je mnooogoo sladak u onoj trenerici.
@sarabubasara Sevcenko trazi 90min. i jos vecu platu? to jos nisam cula tako da necu da pocinjem paljbu dok ne cujem tako nesto. A ako je stvarno istina treba da ga je sramota. Ne kazem da je istina sto pisu novinari ali nesto isuvise cesto pisu oko tog neslaganja sa Sevom. Nadam se da Murinjo nece da ode,a ako ga ucenjuju i ako onaj sugavi Roman nastavi da ga nepostuje ja mislim da ce on sam da ode. A onda je pitanje da li ce Lampard,Teri,Roben i Drogba da ostanu. Drogba izjavio da sve sto je sad duguje Murinju i kaze da to ne znaci da ce slapo da prati trenera ali razmislja da li vredi ostati u Celziju ako Murinjo ode.

A Seva se poboljsao malo i mislim da je to glavni razlog zasto je u prvih 11,a ne ucenjivanje. Murinjo mi ne lici na coveka kog neko moze da ucenjuje. Kad bolje razmislim Teri je potpuno u pravu sto trazi platu kao Balak i Seva. On je temelj tima i 100X je korisniji nego Balak i Seva zajedno.

Back