MadonnaGirl
Elita
- Poruka
- 23.835
sweetchick:aaaaaa.... drug mi se kladio na valensiju 1000 kinti i to namerno samo da mi napakosti... zadavicu ga stvarno...!![]()
meni to rade stalno............samo ignorisi...........oni ispadaju budale

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sweetchick:aaaaaa.... drug mi se kladio na valensiju 1000 kinti i to namerno samo da mi napakosti... zadavicu ga stvarno...!![]()

Sto se ti nerviras,kad je on na gubitku ;-)sweetchick:aaaaaa.... drug mi se kladio na valensiju 1000 kinti i to namerno samo da mi napakosti... zadavicu ga stvarno...!![]()
Walken:Vise lici na Balaka...

Ma ruzan je ko pas, od sada se menja izreka, i glasi: Ruzan k'o Teri.JekaiGeorge:Dzon Teri?! Ne bih nikada pogodila... Stvarno je tacna ona izreka da neki su neki ljudi kao vino: Sto su stariji to su bolji. ;-) . Uopste ne lici na sebe, cak mogu da kazem i da je blago ruznjikav.

A koliko glasina cujete pa pola i vise od pola nisu se pokazale kao tacne.
ma bar sam ja ta ko prochitao..trazhi platu kao shevchenko i balack....130.000.nedeljno...JekaiGeorge:Teri sigurno ostaje u klubu, mada je bilo prica da ce otici ako ode Murinjo. Licno, ne verujem. Tako se pricalo i za Frenkija pa je ostao.
@ZzzZ U pravu si. Znala sam da me na nekog podseca, ali na koga...
@Sherlock Teri nije ruzan! Tada je bio pomalo ruznjikav, ali sada je sladak :-D ...
@rema Sta fali Englezima? Kao i u svakom narodu i kod njih ima lepih i ruznih.
ZzZzZz:Lici pomalo na Matt Damona![]()

makelele odlazi?!pi mamicu im!vidjece raspasce se kao Real Madrid...nego dobro, ostacu vjerna celziju bez obzira na sve!makelele ne budi glup...ionako on ce brzo da se penzionise...moj omiljeni igrac...mada ne mora da bude istina jel' da?JekaiGeorge:Makelele odlazi. Kazu zbog neslaganja sa celnicima kluba tj. zeleo je ugovor na 2god. a ponudjen mu je na samo 12 meseci. Idioti....
@trick-trick 93?! Izgledas kao da si 90....
@south thanks :-)
@Sherlock Ne verujem da ce mu dati otkaz na kraju sezone, to su samo price. A i ako mu daju to ce im se obiti o glavu. Hidik je mnogo gori od Zozea. A ne brini se, ja navijam i navijacu za Celzi sa Murinjom ili bez njega. Samo cu mozda ponekad da pogledam utakmice njegovog novog tima.
Goooo Chelsea!