Chelsea FC

Makelele odlazi. Kazu zbog neslaganja sa celnicima kluba tj. zeleo je ugovor na 2god. a ponudjen mu je na samo 12 meseci. Idioti....
@trick-trick 93?! Izgledas kao da si 90....
@south thanks :-)
@Sherlock Ne verujem da ce mu dati otkaz na kraju sezone, to su samo price. A i ako mu daju to ce im se obiti o glavu. Hidik je mnogo gori od Zozea. A ne brini se, ja navijam i navijacu za Celzi sa Murinjom ili bez njega. Samo cu mozda ponekad da pogledam utakmice njegovog novog tima.

Goooo Chelsea!

To ne bi valjalo. Ne znam ko bi onda mogao da dodje? Sta vi mislite? Samo se nadam da nece Hidik. I Kapelo odlazi iz Reala pa mozda zamene klubove :-D . Ne znam kako ce sve to da se zavrsi. Murinjo izjavio da se nada da ce posle kraja ove sezone i dalje biti na klupi Celzija, a ako se to ne dogodi, kaze, promenice sredinu i i ponece sa sobom dosta para.
Pokusao je i da postane partner medjutim Abramovic ne dozvoljava. Nadamo se da ce da ostane sa ili bez trofeja LS.

zasto opet spanci...? neeecu.... sto nama nije zapala roma ili psv... :(
ako je ono za makelelea stvarno istina bas ce mi biti krivo... smrc... :cry:

claude makelele!!! there is only one claude makelele!!! claude makeleleeeee....

a za mourinha sam istu pricu slusala toliko puta da mi je stvarno tesko da u nju poverujem...

Ma Mourinho mora da ode na kraju ove sezone.Jeste simpatican i u dobrim je odnosima sa igracima,ali ipak je poceo da popusta.Mozda i dokaze da ne treba da ide tako sto ce osvojith Ligu Sampiona,mada nesto sumnjam u to.

Ja se nadam da nece da ode na kraju sezone. Zasto je poceo da popusta? Pa nije on kriv za sve one povrede i nije carobnjak. Onaj sugavi Roman treba malo vise da ga postuje i da mu veruje. Pogledajte Arsenal: Nisu osvojili jos nijedan trofej , ispali iz LS, a opet zar neko moze da kaze da je Arsen los menadzer? Niko pri zdravoj pameti. Isto je i sa Murinjom. Stvari su takve kakve su. Nema veze, on ce lako da ode, ali ko ce da dodje? Hidik? On je mnogo gori od Murinja. A osim toga i igraci to nece lako da prihvate bez obzira sto ih Roman placa.
Ako Zoze ode,a nadam se da nece, jedino bi Kapelo mogao da mu bude zamena. Mada bi ja volela i Skolarija, ali naravno da nema sanse da on dodje.

Takodje se nadam da Makelele nece da ode iz kluba.

@sweetchick Nije nam zapala zato sto nas ove sezone definitivno bije maler. Ali nema veze, nadam se da cemo pobediti Valensiju.

Ma Skolari je faca :-) . Citala sam da on obozava kinesku vestinu vodjenja rata i da igracima stalno citira nesto odatle :-D . Ali definitivno nema sanse da on dodje.
Jel' si video koga smo izvukli? Mozda ces imati sanse da mi se osvetis za ono ruganje :-(

za koje ruganje?
ja sam zadovoljna time sto smo dobili Valensiju.
Nece biti lako,ali mi to mozemo........
zar ne? :D

p.s. jedna vest
Aleks: Sanjam dan prelaska u Celzi

09.03. - Heroj PSV iz Ajdnhovena Brazilac Aleks, koji je golom u 83. minutu protiv Arsenala na "Emirates" stadionu holandskom klubu doneo prolaz u 1/4 finale Lige sampiona, kaze da sanja dan kada ce zaigrati za londonski Celzi, prenose ostrvski mediji.
Aleks kaze da trenutno igra na pozajmici iz Celzija, posto kao igrac van Evropske unije nije imao mesto u klubu sa "Stanford bridza". Vlasnik Celzija Roman Abramovic kupio je Aleksa pre dve godine iz brazilskog Santosa, ali je on zbog problema sa vizom odmah poslat u PSV.
"Bilo je nekih problema sa mojim statusom, nisam mogao da dobijem vizu i odmah sam prosledjen u PSV, kazao je Aleks.
Medjutim u holandskom klubu tvrde drugacije.
"Aleks je igrac PSV. Njegov medjunarodni sertifikat drzimo mi i on je registrovan kao nas clan. Imamo opciju da na kraju sezone potpisemo dugorocan ugovor sa njim. On nije igrac Celzija, ali mi nemamo kontrolu niti uticaj na njegove sledece odluke," izjavio je portparol PSV.

JekaiGeorge:
Ma Skolari je faca :-) . Citala sam da on obozava kinesku vestinu vodjenja rata i da igracima stalno citira nesto odatle :-D . Ali definitivno nema sanse da on dodje.
Jel' si video koga smo izvukli? Mozda ces imati sanse da mi se osvetis za ono ruganje :-(
e i da puknete n..necu ja to tako..cu "bidnem'' fin... :)

aaaaaa.... drug mi se kladio na valensiju 1000 kinti i to namerno samo da mi napakosti... zadavicu ga stvarno...!
ranting3.gif

@Madonna Za ono na temi barsa.

Slusajte ovo:
Murinjo: "Povlačim se za 11 godina"

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo tvrdi da će se povući iz
fudbala u 55. godini – za tačno 11 godina. Portugalac ne
želi da ide stopama dvojice glavnih rivala Aleksa Fergusona
(65 g.) i Arsena Vengera (57 g.) i nastavi da se bavi
trenerskim poslom nakon 'normalnog' vremena za penziju.

"Jedan sam od najboljih menadžera na svetu i ne želim
prekasno da odem u penziju. Definitivno sam odlučio da se
povučem za 11 godina. Želeo bih da na kraju svoje karijere
predvodim nacionalni tim Portugala", izjavio je menadžer
'Plavaca'.

Žoze Murinjo je na početku trenerske karijere vodio Benfiku
i Leiriju, a sa Portom je osvojio Ligu šampiona i UEFA kup.
Na Stamford Bridž je došao 2004. godine i osvojio dve
uzastopne titule u Premijer ligi.

Obozavam ga sto je tako "skroman" :-) .

A sto se tice Alexa, ne bi nam skodilo da se vrati u Celzi. Ne znam koliko godina treba da provede u feeder klubu da bi dobio dozvolu za rad, ali nadam se da ce je dobiti. Jel' zna neko osim PSV-a koji su nam jos feeder klubovi? Valjda jedan iz amerike i jos jedan engleski.
Nadam se da prolazimo Valensiju iako ce mozda biti cupavo. Teri mozda igra sutra.

Back