Chelsea FC

ne mogu da verujem da neki ljudi slepo veruju zutoj stampi ciji je posao da po svaku cenu proda sto vise primeraka novina... reci cu samo da nemam vise isto misljenje o nekim osobama ovde (prepoznace se same ne moram da naglasavam)... a sad:

sve price koje je zuta stampa objavljivala o shevi (o toj dusi od coveka), naravno na pet strana, na kraju se zavrsavala nekom mikro molbom sa izvinjenjem zbog neistina i nanete stete, ali to je njihov posao (novinara)... lazu i izokrecu reci, povredjuju osobe samo ukoliko misle da ce to prodati jedan primerak novina vise... a shevi je osoba koju mnogi ljudi cene, postuju i vole i naravno da im je stalo da saznaju sve o njemu... ali jedino mesto na kojem ja citam informacije (koje su istinite i proverene) o njemu je njegov oficijelni sajt...

a evo kako je on odreagovao na to... i na neke prethodne komentare u vezi njega...

Andriy said: “I am being made a scapegoat for things that have nothing to do with me.I have been attacked from all sides but I intend to carry on. I will grit my teeth. I am not a quitter. I just want to be kept out of the politics.”

There has been reports that Andriy's transfer to Chelsea has caused a rift between Roman Abramovich and José Mourinho.

“Those rumours are all lies,” Andriy said. “A lot of things have been said which aren’t true. They have caused a lot of hurt to myself and my family. I am a footballer, not a politician. My job is to play, that’s all. It is what I’ve been doing since I was nine years old. People are crossing the limits in what they are saying about me. It is fiction.”

Asked about José Mourinho, Andriy said "I have the greatest respect for him. He has won two titles at Chelsea and unheralded success previously at FC Porto, whom he led to the 2004 Champions League. He has proven he's a great coach and he is a winner. I respect Mourinho's decisions."

"The situation is I came as a new player, the fee was high and the expectation was high and I've been attacked from all sides. I am disappointed in some of my performances so far. It's a period where I have not been doing very well. I'm working on it and I want to give 100 per cent. Anywhere you go you need time to understand things and you need luck and I haven't had that in recent times. I want to show people the real me - I'm really moved by the support I get from the fans. When I play I can see that the fans in the stadium are really behind me and give me a lot of support."

"I wish people would leave me alone. I can be judged for what I'm doing on the pitch but I've got an excellent relationship with my team-mates. We are friends with the lampards. We have been out with them and Frank's a lovely guy. But I have a great relationship with all my team-mates. They are great people. I just want peace and peace of mind and to have fun with the guys and concentrate on my football without thinking about all the other stuff that is being reported."

clanak je preveliki tako da sam neke manje bitne delove izostavila... ako neko i posle ovoga moze da kaze da je on los covek i slicno... onda nemam reci...

prijatelji! kako je vama dooobroooo!!!
gledam komentare i placem...
ma ko ce otici iz chelsea smirite se...svi ce ostati
sem mourinha mozda...hehe...
a onaj na slici nije tery! vidite da vas svetcik zajebava uveliko! to meni vise lici na balacka,huta ili eventualno robena a teryja?ne.

ne zezam, to je stvarno on.. evo uporedi sam pa ces videti...

John_Terry1.jpg
306-terry-elu-blues-de-l-annee.jpg
jterry_signing.jpg

sve price koje je zuta stampa objavljivala o shevi (o toj dusi od coveka), naravno na pet strana, na kraju se zavrsavala nekom mikro molbom sa izvinjenjem zbog neistina i nanete stete, ali to je njihov posao (novinara)... lazu i izokrecu reci, povredjuju osobe samo ukoliko misle da ce to prodati jedan primerak novina vise... a shevi je osoba koju mnogi ljudi cene, postuju i vole i naravno da im je stalo da saznaju sve o njemu... ali jedino mesto na kojem ja citam informacije (koje su istinite i proverene) o njemu je njegov oficijelni sajt...

ja se slazem sa ovim.Nikada nisam verovala novinama,pa necu ni sad........

Ma sta se vi toliko uzrujavate oko glupih novinara?Oni lazu i verovatno ce uvek lagati,a ako nece lagati,barem ce malo istegliti pricu.Pa moraju i oni sebi da dignu rejting.Nego ne verujem da ce iko da ide i Chelsea,osim,mozda,Mourinha,mada ni to ne verujem.Nije Abramovic tolika budala pa da otpusti dobrog trenera zbog slabije sezone(u odnosu na prosle 2).

Nije da bas slapo verujem novinama, ali ponekad se ispostavi sa su u pravu. Ne kazem da je to slucaj sa ovom pricom Seva-Zoze, ali ponekad pogode. Ja sam mislila da ce biti problema izmedju njih dvojice posle one Murinjove izjave kako on nije zeleo da dovede Sevu, nego je to Roman licno uradio. Medjutim nije bilo problema, Zoze je izjavio da to sto Seva u tom periodu nije bio u prvih 11 to je samo zato sto nije igrao onako kako se od njega ocekuje. I da on ne bira igrace po tome ko ima lepe oci ili ko prvi dodje a poslednji ode sa treninga vec po njihovim rezultatima. Igras dobro- u timu si, ne igras- nisi. Prosto.
Tako da se po toj logici da zakljuciti da Seva dobro napreduje i da je u dobrim odnosima sa Murinjom zato sto je na poslednjim utakmicama bio u prvih 11.
Drogba je takodje negirao onaj clanak koji je objavio Sun da je izjavio da je Seva sebican i da misli samo na sebe. Sto opet implicira da je Seva u dobrim osnosima sa ekipom.

Ja se nadam da ni Murinjo nece otici. Bez njega ne bi bilo to to.
A da..Sto se Terija tice on je zahtevao desetogodisnji ugovor sa klubom, medjutim Roman se protivio tome i ponudio mu cetvorogodisnji ugovor i platu od 175.000 . Roman je idiot.

Ma Abramovic jeste u trenucima debil,ali budimo realni.10 godina je veliki vremenski period.Otkud on zna kakav ce Terry biti za 10god.Ne kazem ja da John nece biti dobar igrac za 10godina,vec da treba sagledati to sa vise strana.

"Sedam osoba je završilo u bolnici, a 34 je uhapšeno posle sukoba navijača Čelsija i Totenhema u zapadnom delu Londona. Navijači dva londonska fudbalska kluba su se sukobili posle utakmice FA Kupa, završene rezultatom 3:3, zbog čega će učesnik polufinala takmičenja biti odlučen posle ponovljene utakmice."

mozda je ovo samo pocetak... ;)

Pa dobro Ceh je mladji :) P.s.On je oborio rekord od Smajhela od 700 i nesto minuta bez gola ali ne znam da li jos drzi rekord.Bufon zna da odbrani nemoguce ali je imao onaj pad u karijeri kada je bas lose branio-ne secam se godine.

Lampard ucenio Celsi

13.03. - Vezni fudbaler Celsija Frank Lampard dao je ultimatum svom klubu da mu do kraja meseca ponudi produzenje ugovora ili ce na kraju sezone otici sa "Stanford Bridza", prenose engleski "Tajms".
Ukoliko londonski klub Lampardu ne ponudi produzenje saradnje on ima pravo da otkupi dve poslednje godine ugovora i na kraju sezone, kao slobodan igrac predje u bilo koji drugi klub.
Ishod ovog nesporazuma sa nestrpljenjem cekaju Barselona, Real iz Madrid i Inter, koji odavno zele engleskog reprezentivca.
Lampard je rekao da je rok do kraja marta dao jer ne zeli bude ometan pregovorima, kada se na kraju sezone budu igrale odlucujuce utakmice za trofeje. On trazi petogodisnji ugovor koji ce ga izjednaciti sa najplacenijim igracima Celsija Mihaelom Balakom i Andrejom Sevcenkom, cija nedeljna primanja iznose 200.000 evra.

E a sad citajte ovo: ;)

Murinjo uslovio Real sa Lampardom

14.03. - Menadzer fudbalskog kluba Celsija Zoze Murinjo bice novi trener Reala iz Madrida samo pod uslovom da sa njim na leto put spanije krene i Frenk Pampard, prenose ostrvski mediji.
Portugalac je pre par dana javno priznao da bi mu bila cast da trenira "kraljevski klub", a nedavno je pobedio u anketi navijaca Reala, koji Murinja vide kao jedinog naslednika Fabija Kapela na kraju sezone.
Murinjo je, kako pise britanski tabloid "San", uslovio Real da ce se preseliti u Madrid, pod uslovom da sa njim krene i Lampard, koji, ukoliko ne produzi saradnju sa Celsijem, na leto moze da otkupi ostatak ugovora i kao slobodan igrac napusti klub.
Pregovori izmedju Lamparda i Celsija su stopirani, a Murinjo smatra da bi engleski reprezentativac mogao da cini `srce` i okosnicu spanskog giganta.

Ima jos nesto

Sevcenko: 100% ostajem u Celsiju cetiri godine

14.03. - Napadac fudbalskog kluba Celsija Andrej Sevcenko potvrdio je danas da je srecan zivotom u Londonu i da sigurno nece napustiti "Stanford bridz" do isteka ugovora, prenose ostrvski mediji.
Lose partije po dolasku u London otvorile su price na Ostrvu da ce se Ukrajinac ekspresno vratiti u Milan, odakle je letos stigao u Celsi. Engleski mediji su pisali da je ocajna forma bivseg najboljeg strelca Milana uzrokovala velike sukobe na relaciji Zoze Murinjo - Roman Abramovic, zbog cega bi Portugalac na kraju sezone mogao da napusti klub.
"Sredio sam se ovde i lepo smestio porodicu. Uzivam radeci sa timom, kao i sa Murinjom. Svidjaju mi se njegove metode i fudbalska filozofija. U poslednje vreme sam napadan sa svih strana, ali nameravam da stisnem zube i nastavim dalje. Nisam covek koji odustaje. Moj ugovor istice za cetiri godine. Zelim da za to vreme igram za Celsi i osvajam trofeje. Definitivno ostajem ovde i pokazacu ljudima pravog Sevcenka," izjavio je Ukrajinac.

sweetchick:
"Sedam osoba je završilo u bolnici, a 34 je uhapšeno posle sukoba navijača Čelsija i Totenhema u zapadnom delu Londona. Navijači dva londonska fudbalska kluba su se sukobili posle utakmice FA Kupa, završene rezultatom 3:3, zbog čega će učesnik polufinala takmičenja biti odlučen posle ponovljene utakmice."

mozda je ovo samo pocetak... ;)

:D
ne,nije...

znas kakav je izvestaj bio ranije, kad se to desi?
...povredjeno 150 navijaca i 36 policajaca...uhapseno 350,a neredi po zadnjem izvestaju...jos traju :D

Back