Chelsea FC

Evo da se oglasim i ja. Vidim mnogo optimista na ovom podforumu. Ne znam otkud vam to da Celzi uzima titulu!? A sto se tice Murinja on ide u Real. Pocinje krah imperije Roman. Amin za to.
PS
Roman je ostao bez 8 milijardi evra, opeljesila ga bivsa zena. :lol: :lol: :lol:

@trick Jeka je iz NIsa i plus je bolesna tako da nema nista od dolazenja u bg. :-)
@sheva7 Zatvoricu se u sobu i roniti gorke suze sve do jutra :lol: ..Salim se bwe, bice mi zao ali tako je kako je. Docice novi trener i tako. Mada i dalje gajim nadu da ce Murinjo da ostane. Ako on ode i Frenki ide, sto uopste ne bi odgovaralo.

Ja sam procitala da Makelele ostaje. A sto se tice Frenkija, Terija i Drogbe sve zavisi od Murinja.

ma sta se lozite...Lampard ce kao i Terry ostati.Oni su ikone kluba.
Nego oce doci neko od vas ko zivi u Bg-u na Adu u 11-30...Za neinformisane to je turnir fdan-klubova a ucestvuju ROMA<CHELSEA,ARSENAL i Liverpool

Odmah krah imperije zbog trenera i igraca-pa svi klubovi menjaju i i grace i trenere pa daleko od toga da su propali.A to sto vi zelite da propadne to je ipak druga stvar.I da odu Murinjo i Lampard,pa i Makelele i Teri tesko da ce Chelsea propasti.A sto se tice razvoda-vodjen je u Rusiji-tamo zakon ne predvidja pola novca zeni-tako da ona moze dobiti od 0 do 8 milijardi zavisi kakav joj je advokat.U svakom slucaju pise da Abramovic ne razmislja i pored toga o prodaji Chelsea-ja vec o novim pojacanjima tokom leta.Za osvajanje titule ce nam trebati pooodooosta srece a za LS takodje.Malo skripi u klubu ali to svaki klub dozivljava i to je normalno.U svakom slucaju ostajem zauvek uz CHELSEA !!!

Abramovič prodaje Čelsi
admin - 16. mart 2007.

Ruski milijarder najverovatnije prodaje akcije fudbalskog kluba da bi isplatio odštetu za razvod, koja iznosi neverovatnih osam milijardi evra. Gospodin Abramovič planira da zauvek napusti Englesku, jer u Londonu nema apsolutno nikakvu privatnost. Zbog toga će najverovatnije prodati Čelsi, koji u poslednje vreme nije predmet njegovog interesovanja. „Verujte mi da se Romanu smučila Velika Britanija i da planira da se sa svojom novom devojkom Darijom što pre preseli u Ameriku” - kaže izvor Ivning standarda.

Ruski milijarder Roman Abramovič najverovatnije će prodati sve akcije fudbalskog kluba Čelsi da bi svojoj bivšoj supruzi Irini isplatio odštetu za razvod braka od osam milijardi evra! Prema pisanju londonskog tabloida Ivning standard, Abramovič najpre želi da se otarasi Čelsija, ali i života u prestonici Engleske, i što pre se preseli u Sjedinjene Američke Države sa svojom novom izabranicom Darijom Žukovom, a sve po nagovoru predsednika Rusije Vladimira Putina.

Isti list tvrdi da je do razvoda Romana i Irine došlo na insistiranje predsednika Rusije Vladimira Putina. Naime, po rečima Abramovičevog biografa Krisa Hačinsa, Putin je predložio Romanu da što pre „raščisti stvari”.

- Kada su počeli tračevi o Romanovom privatnom životu, Putin ga je očinski savetovao da raščisti stvari. Putin je porodičan čovek i nije se slagao sa Romanovom vezom sa Darijom. Predložio mu je da se razvede i onda odluči šta će dalje. Iako je Putin samo 10 godina stariji od Romana, on ga je bez pogovora poslušao i napravio rez u svom životu - rekao je Hačins.

Ja sam cuo da je zena dobila 1.5 milijardu-toliko o novinama i novinarima - uostalom videcemo kako ce se sve zavrsiti ! I da proda Chelsea i da dodje novi vlasnik ja cu ipak ostati navijac plavog tima iz Londona :) GOOOOO CHELSEA !!!!

Back