HYPE
Domaćin
- Poruka
- 4.617
Juce na treningu reprezentacije

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

I meni tako deluje, konacno.Jeko izgleda da se titula PL vraca tamo gde i pripadaU Terijeve ruke
Transkript prvog Murinjovog intervjua:
http://www.chelseafc.com/news-artic...exclusive-jose-mourinho---the-first-interview
Malo je i do igraca bilo, mnogo unutrasnjih sukoba, Iker i njegova cura, Pepe i kompanija... Prosto klub zvezdica, svako nezadovoljan...U Realu mu se nije dalo, jer je klub uklet.
I meni tako deluje, konacno.Sve bolje od boljeg - osvojili smo LE, Lamps ostaje, Zozica se vratio... Sreca, sreca, radost
Danas su me svi izbacili iz prijatelja na FB zato sto sam smorila sa Murinjom.
![]()
Malo je i do igraca bilo, mnogo unutrasnjih sukoba, Iker i njegova cura, Pepe i kompanija... Prosto klub zvezdica, svako nezadovoljan...

Pa to ce biti dream-team...Nepobedivi bi bili...Prema navodima ostrvskih medija, Ivanović nije na izlaznim vratima kluba i mogao bi da dobije za saigrače sunarodnika Nemanju Matića, i reprezentativce bivših republika Jugoslavije Stevana Jovetića i Edina Džeka.
Pored pomenutih igrača, Romelu Lukaku će najverovatnije biti vraćen sa pozajmice iz Vest Bromviča, želje kluba su i igrač Porta Elijakim Mangala i član Galatasaraja Vesli Snajder, koji je vodio Inter iz ere Murinja do titule prvaka Evrope.
Ovi ako dođu, to će biti super!
Vec otpisujete Mojesov Junajted?Povezujemo se sa milion igraca, u igri su i De Rosi, Kavani, Modric, Fernandinjo... u svakom slucaju tri igraca obavezno moraju doci, jedan stoper, jedan vezni da kvari igru protivnika, i jedan napadac. I to ce onda biti tim koji moze da se bori sa Sitijem za titulu.
Kad je Di Mateo uspeo da uzme LS, velike su i njemu sad sanse da konacno osvoji sa trecim klubom. U Realu mu se nije dalo, jer je klub uklet.
Povezujemo se sa milion igraca, u igri su i De Rosi, Kavani, Modric, Fernandinjo... u svakom slucaju tri igraca obavezno moraju doci, jedan stoper, jedan vezni da kvari igru protivnika, i jedan napadac. I to ce onda biti tim koji moze da se bori sa Sitijem za titulu.
Vec otpisujete Mojesov Junajted?
Obice se to mnogima od glavu...
Sta je sa Romeuom ?
Bio povredjen citav drugi deo sezone, oporavio se nedavno.
Ali koliko sam mogao da primetim i ne racuna se na njega bas ozbiljno,kako igra,nisam ga bas gleedao?![]()
Imao je povremenih bljesaka, imao je i losih utakmica, eto bas pred tu duzu povredu je igrao odlicno, Rafa ga je bas podesio na nekog kvarioca protivnicke igre, i bas je bio u formi i onda se povredio na 4-5 meseci. Videcemo sta ce Murinjo uraditi s njim, da li ce ga koristiti ili ce ga odmah prodati.