HYPE
Domaćin
- Poruka
- 4.617
Juce na treningu reprezentacije

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

...
 ... ...
 ...

Welcome back Jose, we missed you! <3
  Welcome back Jose, we missed you! <3 U Terijeve ruke
 U Terijeve ruke 
I meni tako deluje, konacno.Jeko izgleda da se titula PL vraca tamo gde i pripadaU Terijeve ruke
Transkript prvog Murinjovog intervjua:
http://www.chelseafc.com/news-artic...exclusive-jose-mourinho---the-first-interview
 Sve bolje od boljeg - osvojili smo LE, Lamps ostaje, Zozica se vratio... Sreca, sreca, radost
 Sve bolje od boljeg - osvojili smo LE, Lamps ostaje, Zozica se vratio... Sreca, sreca, radost  Danas su me svi izbacili iz prijatelja na FB zato sto sam smorila sa Murinjom.
 Danas su me svi izbacili iz prijatelja na FB zato sto sam smorila sa Murinjom.  
 Malo je i do igraca bilo, mnogo unutrasnjih sukoba, Iker i njegova cura, Pepe i kompanija... Prosto klub zvezdica, svako nezadovoljan...U Realu mu se nije dalo, jer je klub uklet.
I meni tako deluje, konacno.Sve bolje od boljeg - osvojili smo LE, Lamps ostaje, Zozica se vratio... Sreca, sreca, radost
Danas su me svi izbacili iz prijatelja na FB zato sto sam smorila sa Murinjom.

Malo je i do igraca bilo, mnogo unutrasnjih sukoba, Iker i njegova cura, Pepe i kompanija... Prosto klub zvezdica, svako nezadovoljan...

Pa to ce biti dream-team...Nepobedivi bi bili...Prema navodima ostrvskih medija, Ivanović nije na izlaznim vratima kluba i mogao bi da dobije za saigrače sunarodnika Nemanju Matića, i reprezentativce bivših republika Jugoslavije Stevana Jovetića i Edina Džeka.
Pored pomenutih igrača, Romelu Lukaku će najverovatnije biti vraćen sa pozajmice iz Vest Bromviča, želje kluba su i igrač Porta Elijakim Mangala i član Galatasaraja Vesli Snajder, koji je vodio Inter iz ere Murinja do titule prvaka Evrope.
Ovi ako dođu, to će biti super!
Vec otpisujete Mojesov Junajted?Povezujemo se sa milion igraca, u igri su i De Rosi, Kavani, Modric, Fernandinjo... u svakom slucaju tri igraca obavezno moraju doci, jedan stoper, jedan vezni da kvari igru protivnika, i jedan napadac. I to ce onda biti tim koji moze da se bori sa Sitijem za titulu.
Kad je Di Mateo uspeo da uzme LS, velike su i njemu sad sanse da konacno osvoji sa trecim klubom. U Realu mu se nije dalo, jer je klub uklet.
 a ove sezone Bajern
 a ove sezone Bajern Povezujemo se sa milion igraca, u igri su i De Rosi, Kavani, Modric, Fernandinjo... u svakom slucaju tri igraca obavezno moraju doci, jedan stoper, jedan vezni da kvari igru protivnika, i jedan napadac. I to ce onda biti tim koji moze da se bori sa Sitijem za titulu.
Vec otpisujete Mojesov Junajted?
Obice se to mnogima od glavu...
 Salu na stranu, ne vidim ga kao coveka koji moze da zameni Fergusona, jer jednostavno, nikad iz igraca nije izvlacio vise od onoga sto se ocekuje, uvek je bio sa Evertonom plasiran tacno tamo gde bi se i dalo ocekivati gledajuci igracki kadar. Zbog toga ga ne vidim kao dovoljno dobrog za Junajted. Jednostavno nije svetska klasa.
 Salu na stranu, ne vidim ga kao coveka koji moze da zameni Fergusona, jer jednostavno, nikad iz igraca nije izvlacio vise od onoga sto se ocekuje, uvek je bio sa Evertonom plasiran tacno tamo gde bi se i dalo ocekivati gledajuci igracki kadar. Zbog toga ga ne vidim kao dovoljno dobrog za Junajted. Jednostavno nije svetska klasa.Sta je sa Romeuom ?
Bio povredjen citav drugi deo sezone, oporavio se nedavno.

Ali koliko sam mogao da primetim i ne racuna se na njega bas ozbiljno,kako igra,nisam ga bas gleedao?
Imao je povremenih bljesaka, imao je i losih utakmica, eto bas pred tu duzu povredu je igrao odlicno, Rafa ga je bas podesio na nekog kvarioca protivnicke igre, i bas je bio u formi i onda se povredio na 4-5 meseci. Videcemo sta ce Murinjo uraditi s njim, da li ce ga koristiti ili ce ga odmah prodati.