Franco Zarezi
Iskusan
- Poruka
- 5.508
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2012&mm=01&dd=14&nav_id=5738651:0 za nas protiv sanderlenda,sasvim solidne ekipe, jedini gol postigao lampard...treci put zaredom da nas lapms spasi...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2012&mm=01&dd=14&nav_id=5738651:0 za nas protiv sanderlenda,sasvim solidne ekipe, jedini gol postigao lampard...treci put zaredom da nas lapms spasi...

Onda ne može ni Ćavi u istu rečenicu sa Lampardom, a ni Iniesta bogami, jer ni njihove statistike nisu impresivne ... Skols je genijalac, ja ga lično ne volim puno, nikad ga nisam ni voleo, ali slažem se da ne može u istu rečenicu sa Lampardom, nije Frenk toliko dobarNema tu sta da se prica, pogledajte samo koliko Frank ima asistencija i golova, jedan vezni igrac da daje 20 golova po sezoni(bolje od nekih napadaca)... Ne mozete Skolsa u isti kos sa Lamps-om
Onda ne može ni Ćavi u istu rečenicu sa Lampardom, a ni Iniesta bogami, jer ni njihove statistike nisu impresivne ... Skols je genijalac, ja ga lično ne volim puno, nikad ga nisam ni voleo, ali slažem se da ne može u istu rečenicu sa Lampardom, nije Frenk toliko dobar... A ni statistika mu nije loša, svega 50-ak golova manje od Lamaprda a isto toliko utakmica manje, iako igra povučenije od Lamparda koji je manje organizovao igru a više delovao iz drugog plana ...

Lampard se podcenjuje? Samo ne znam ko to radi, a ko god da radi ili je lud ili mrzi Lamaprda ... Čovek je bio drugi igrač Evrope 2005-e (pogledaj moj post na prvoj strani ove teme), i godinama je među najboljim veznjacima na svetu ... On je meni jedan od omiljenijih igrača generalno, još iz Vest Hema, pravi primer fer plej sportiste, a sa druge strane Skolsa nikada nisam voleo, uvek mi je bio međ omraženijima, ali ipak je klasa nad klasama, igrač koji je vodio igru i bio centralna figura ekipe koja je 10ak godina dominirala ligom, i sa kojom je 2x osvojio Evropu (da ne spominjem polufinale 2008-e koje je rešio golčinom, iako sam ja stekao utisak da mu je prešla preko noge), a seti se i Kronaldovog gola u finalu protiv Čelsija kad je Skols za dva naizgled prosta pasa izbacio dva igrača i omogućio Braunu centaršut na koji je Kronaldo dao gol ...smatram da se lampard toliko podcijenjuje upravo zato sto je nadavao toliko golova i sto ga navijaci celzija obozavaju.
sa skolsom moze komotno u isti kosh
Za statistiku nije upućeno tebi, tako da nisi imala sa čim a se ogradištako da , posto mu niko drugi ne daje za pravo,a ja ocigledno previshe dajem za pravo konurenciji,sad cu da kazem da je frenk junior lampard najbolji vezni igrac premijer lige ikada i to ne samo zbog statistike.
ne smanjujem uticaj cjavija i inijeste .ogradila sam se![]()
okokZa statistiku nije upućeno tebi, tako da nisi imala sa čim a se ogradiš ... Za Lamparda ću reći da je drugi najbolji vezni (od centralnih naravno), i da su on i Skols meni u istom odnosu kao Ćavi i Iniesta (samo na manem nivou) - Iniesta/Lamard su genijalci, ali Skols/Ćavi su ipak bolji ...
...ja sam odmah rekla da je lampard uz skolsa najbolji veznjak premijer lige ikad,pa sam se onda ispravila jer si rekao da ne mogu u isti kosh 

to`je valjda zato sto mu je isticao ugovor?
Ali se vraca odmah na pozajmicu... a neki philip prosenik presao iz celzija u milan? napadac, 18 godina kakav je on? pisu da je sklon povredama, bas takav nam treba....![]()
Ali se vraca odmah na pozajmicu... a neki philip prosenik presao iz celzija u milan? napadac, 18 godina kakav je on? pisu da je sklon povredama, bas takav nam treba....![]()

Nije dovoljno sto lici i igra ko Pantela, sad vec i zvuci kao on![]()