Chelsea FC

lampard je legenda....on veznjak, ovi napadachi,ali njemu to ocigledno i nije bitno:maramica:
zato i kazem,najbolji veznjak premijer lige ikada...i skols je tu i jos par igracha,ali ne bi nikad lamparda zaboravila (sto se cesto deshava kad prave one spiskove,stave dzerarda,a lamparda ko ebe):zelenko2:

Nema tu sta da se prica, pogledajte samo koliko Frank ima asistencija i golova, jedan vezni igrac da daje 20 golova po sezoni(bolje od nekih napadaca)... Ne mozete Skolsa u isti kos sa Lamps-om

208524_011628s12_iff.jpg

Koj smor..

Nema tu sta da se prica, pogledajte samo koliko Frank ima asistencija i golova, jedan vezni igrac da daje 20 golova po sezoni(bolje od nekih napadaca)... Ne mozete Skolsa u isti kos sa Lamps-om
Onda ne može ni Ćavi u istu rečenicu sa Lampardom, a ni Iniesta bogami, jer ni njihove statistike nisu impresivne ... Skols je genijalac, ja ga lično ne volim puno, nikad ga nisam ni voleo, ali slažem se da ne može u istu rečenicu sa Lampardom, nije Frenk toliko dobar :D ... A ni statistika mu nije loša, svega 50-ak golova manje od Lamaprda a isto toliko utakmica manje, iako igra povučenije od Lamparda koji je manje organizovao igru a više delovao iz drugog plana ...

Onda ne može ni Ćavi u istu rečenicu sa Lampardom, a ni Iniesta bogami, jer ni njihove statistike nisu impresivne ... Skols je genijalac, ja ga lično ne volim puno, nikad ga nisam ni voleo, ali slažem se da ne može u istu rečenicu sa Lampardom, nije Frenk toliko dobar :D ... A ni statistika mu nije loša, svega 50-ak golova manje od Lamaprda a isto toliko utakmica manje, iako igra povučenije od Lamparda koji je manje organizovao igru a više delovao iz drugog plana ...

smatram da se lampard toliko podcijenjuje upravo zato sto je nadavao toliko golova i sto ga navijaci celzija obozavaju.
sa skolsom moze komotno u isti kosh
tako da , posto mu niko drugi ne daje za pravo,a ja ocigledno previshe dajem za pravo konurenciji,sad cu da kazem da je frenk junior lampard najbolji vezni igrac premijer lige ikada i to ne samo zbog statistike.
ne smanjujem uticaj cjavija i inijeste .ogradila sam se :)

smatram da se lampard toliko podcijenjuje upravo zato sto je nadavao toliko golova i sto ga navijaci celzija obozavaju.
sa skolsom moze komotno u isti kosh
Lampard se podcenjuje? Samo ne znam ko to radi, a ko god da radi ili je lud ili mrzi Lamaprda ... Čovek je bio drugi igrač Evrope 2005-e (pogledaj moj post na prvoj strani ove teme), i godinama je među najboljim veznjacima na svetu ... On je meni jedan od omiljenijih igrača generalno, još iz Vest Hema, pravi primer fer plej sportiste, a sa druge strane Skolsa nikada nisam voleo, uvek mi je bio međ omraženijima, ali ipak je klasa nad klasama, igrač koji je vodio igru i bio centralna figura ekipe koja je 10ak godina dominirala ligom, i sa kojom je 2x osvojio Evropu (da ne spominjem polufinale 2008-e koje je rešio golčinom, iako sam ja stekao utisak da mu je prešla preko noge), a seti se i Kronaldovog gola u finalu protiv Čelsija kad je Skols za dva naizgled prosta pasa izbacio dva igrača i omogućio Braunu centaršut na koji je Kronaldo dao gol ...

tako da , posto mu niko drugi ne daje za pravo,a ja ocigledno previshe dajem za pravo konurenciji,sad cu da kazem da je frenk junior lampard najbolji vezni igrac premijer lige ikada i to ne samo zbog statistike.
ne smanjujem uticaj cjavija i inijeste .ogradila sam se :)
Za statistiku nije upućeno tebi, tako da nisi imala sa čim a se ogradiš :D ... Za Lamparda ću reći da je drugi najbolji vezni (od centralnih naravno), i da su on i Skols meni u istom odnosu kao Ćavi i Iniesta (samo na manem nivou) - Iniesta/Lamard su genijalci, ali Skols/Ćavi su ipak bolji ...

ne izvodi slabo kornere, mnogo li je on tako asistirao,samo je s godinama oslabio.

Za statistiku nije upućeno tebi, tako da nisi imala sa čim a se ogradiš ... Za Lamparda ću reći da je drugi najbolji vezni (od centralnih naravno), i da su on i Skols meni u istom odnosu kao Ćavi i Iniesta (samo na manem nivou) - Iniesta/Lamard su genijalci, ali Skols/Ćavi su ipak bolji ...
okok :) ...ja sam odmah rekla da je lampard uz skolsa najbolji veznjak premijer lige ikad,pa sam se onda ispravila jer si rekao da ne mogu u isti kosh :mrgreen:
kapiram ,moglo bi se recji da si upravu,samo sto eto ja vise volim Inijestu od Cjavija...jednostavno mi vise lezi takav tip igracha...

s druge strane, obozavam zadnje vezne. Makelelea,Desampa, Senu (bolesno podcijenjen) Davidsa,Rajkarda ne,ali je genije, itd idt....kako se kaze...water carriers :-)

to`je valjda zato sto mu je isticao ugovor?

inace sam ocekivao duzu raspravu bubisarbe i kristofera ..... i meni je lampard jedan od omiljenih igraca isto jos od kada je u west hemu bio .... al ne mozes reci da je bolji od skolsa i dzerarda... skolsa ne volim valjda jer je iz mancestera odatle nikog ne volem..... ali gerarda volim i vise od lamparda ... on mi je neverovatan kompletan igrac i odbrana i napad a sredina.... i jedan od najvecih boraca koje sam ikada video....

Poslednja izmena:
mogucje,s obzirom da je oven kojl i sam zhurio da ga proda.
inace je on htio 20 iljada funti vecju platu,ali smo uspijeli to da izmuljamo.svidja mi se ovaj transfer,svidja.

dobro,dzerard je bolji igrac od lamparda :lol:

ajde sad listu da pravimo koji su sve igrachi bolji lamparda...pocecu sa Simonom Vukcevicem :mrgreen:

Lampard je, uz Dzerarda, ubedljivo najbolji vezni igrac... Mozda ne igra na istom nivou na kom je igrao 2005, 2006 - ali ni godine se ne smanjuju, samo se gomilaju... Licno mislim da mu treba dati vecu minutazu, on je i dalje isti onaj Lampard koji je jako sposoban da odluci utakmicu... Inace, slazem se Sarom, ja sam se odusevila za Cahill-a... Ocekivvala sam da smo platili 20m ili, ne daj Boze, vise - ovo je genijalno... Nadam se da ce nam se visestruko vratiti... Btw, s obzirom na price o Drogbinom odlasku i Toresovoj formi, mislim da nije na odmet da dovedemo nekog napadaca koji bi davao po koji gol...

Chelsea striker Fernando Torres grateful for fans' continued support

The forward admits he 'would like things to be much better' at Stamford Bridge as he prepares to take on champions Manchester United

159963hp2.jpg

Fernando Torres has revealed how much he appreciates the Chelsea fans' continued support after admitting that his time at Stamford Bridge has been hard.

The 27-year-old forward was signed for £50 million from Liverpool last January but has managed just five goals in that time and is currently without a Premier League goal since last September.

However, the Spaniard has insisted that, despite his poor form, the fans' support has been "amazing" and have produced one of his career highlights.

"I would like things to be much better but the support they give me every day is amazing," he told the club's official website.

"I remember a game against Wolverhampton and I was on the bench, and they were still singing my name.

"I've been very lucky to live very good moments but that game, when I was in the middle of nothing and not playing, was maybe the best memory I have in all my career."

Torres stressed how the fans had been there for him since day one, revealing that regularly being a substitute, as he was for the majority of the start of the season, was a career first for him.

"At the beginning of the season, I went through a hard moment, I was not playing, things were wrong and I was eight games without playing - I had never been in this situation before," he added.

"The only thing that gave me hope was the support of the people.

"That game against Wolverhampton showed me there are important things to fight for, the love of the fans, the support of the club.

"My team-mates as well but the fans are the ones who have always been there from the first day until now."

Next up for Torres is a visit from Manchester United, against whom he was guilty of a glaring miss last season, but the Spaniard has admitted he is hoping for better luck this time around.

"Hopefully, this kind of thing happens once in a life, because it is so hard," he said.

"I've had good games against Man U, I scored last time and hopefully we can beat them and get three more points."

Andre Villas-Boas disagrees with decision to strip John Terry of England captaincy & says he will remain Chelsea skipper

The Portuguese coach has once again stood by the 31-year-old, after the FA opted to remove Three Lions armband for the second time in his career on Friday

165993hp2.jpg

Andre Villas-Boas has insisted that John Terry will remain as Chelsea captain despite the FA's decision to strip the 31-year-old of the England armband on Friday.

Terry's removal from the position of Three Lions skipper follows the announcement that he will not undergo trial for allegedy racially abusing QPR defender Anton Ferdinand until July 9 - eight days after the final of Euro 2012.

The defender's lawyer entered a plea of not guily at West London Magistrates' Court on Wednesday, and the revelation that Terry could feature in Poland & Ukraine with the allegation still surrounding him prompted many critics to suggest he should step down from the role.

Whilst the FA took swift action to remove him as captain, Villas-Boas insisted his position with the Blues will not be affected, and made clear his disagreement with the decision taken by the governing body.

Speaking to reporters, Villas-Boas said: "It was the FA's decision. I don't agree with it. John will continue as Chelsea captain."

Terry will still be available for selection for this summer's European Championships, although is likely to miss out on Sunday's clash with Manchester United due to a knee injury.

Back