Chelsea FC

Inace koji seljoberi rade tamo u FA, sa Terijem kao kapitenom se prosetaju kroz kvalifikacije za svetsko, a kad su mu uzeli traku na svetskom jedva prodju grupu, a onda ih Nemci sa po snage prodju... onda se ponovo sa Terijem kao kapitenom prosetaju kroz kvalifikacije, e sad ce kad su mu je uzeli opet izduvati. Jos ako se decko povuce iz reprezentacije bolje im je da ni ne idu na Evropsko, samo ce se obrukati... Ukrajina, Svedska, Francuska... vrlo lako se moze desiti da ne prodju ni grupu a to ce biti prava sramota.

Ne razumem, zar FA ne zeli dobro reprezentaciji?

Sto se tice posleratnog fudbala reprezentacija je bila najuspesnija za vreme Terijeve "vladavine":34 pobede, 22 neresene i 4 poraza. Procenat pobedjenih utakmica u odnosu na odigrane 65%

sad na poluvremenu zadovoljstvo čelzija a ima i zbog čega jer se raspadaju napred i na teške mufte su umuvali gol.
Utisci su iznervirani Ivanović na kraju poluvremena, prenemaganje komplet Mančestera kao da su iz baletske škole izašli, Maluda i Bosingva 2 idiota.
Cenim na kraju remi, ili eventualno pobeda manutda. Pobeda Čelzija samo ako uspeju da sačuvaju rezultat, al mislim teško jer onaj Luiz samo priziva neku nesreću. Cahil dobar.

Tores ima 2 problema, prvi je samopouzdanje, a to je rezultat golgeterskog posta (novinarskim rečnikom) koji je uzrokovan maksimalno nekompatibilnom igrom čelzijevih srednjaka i Toresa. On nije napadač kao Drogba i ona igra mu ne odgovara, najbolje bi bilo za njega neka taktika dubokih lopti napred u prostor, međutim Čelzi igra mnogo statičnije, kratki pasovi koji se vrte oko kaznenog u krug dok se ne uputi centaršut ili izbori neki prekid. Tores tu nema šanse.

Cenim na kraju remi

kao što sam i rekao. Jesu dali 2 gola još suprotno mom uverenju da neće, međutim jesu čuvali rezultat na kraju i nisu uspeli kao što sam i mislio da će biti.
Ono što jeste sigurno to je da je Čelzi oštećen danas, to jest funjarska igra Junajteda je urodila plodom kod Veba. Ono jeste bilo slobodno sudijsko uverenje u oba slučaja, međutim za sve ovo moje gledanje fudbala ono se u 98% slučajeva ne svira, ni prvi ni drugi penal. Drugi penal pogotovo, jer se vidi da je Ivanovićeva namera bila skroz suprotna od faula, a i da je ovaj ''potrčao'' da se saplete o Ivanovićevu nogu. To se jednostavno ne sudi.
3-3, očajna igra Toresa i Malude, dobra igra Staridža i Mate. Esien je lepo odigrao mada je dušu ispustio, to se videlo.
Mnogo su loši u napadu, 2 od 3 gola nisu dali oni. Samo je Matin gol ono, majstorija. Čelzi nema napadača i to ga je koštalo i košta ga ove sezone.

Ovog AVB-a treba odmah postaviti kao pomocnog trenera i dovesti nekoga ko nece ubacivati igraca kupljenog iz Barselone B a pritom izbaciti najboljeg strelca celzija... ne znam stvarno sam se iznervirao... I to sto je poceo da se brani kad smo primili 2 gola .. stvarno mi ide na qq..

article-1383018-0CB34623000005DC-462_634x446.jpg

Ovog AVB-a treba odmah postaviti kao pomocnog trenera i dovesti nekoga ko nece ubacivati igraca kupljenog iz Barselone B a pritom izbaciti najboljeg strelca celzija... ne znam stvarno sam se iznervirao... I to sto je poceo da se brani kad smo primili 2 gola .. stvarno mi ide na qq..

Romeu je ubedljivo najbolji naš igrač bio prvi deo sezone, ironično skroz. Al dečko je konstantan i radi šta treba da radi. Za razliku od onog Mikela, promašene osobe na ovoj planeti, da postaviš kaktus na teren više bi radio nego on.
Ali slažem se sa tobom da nije imalo smisla da čuva rezultat, trebalo je da se napadne još jače. Da se izvadi Maluda i uvede...NEKO. ne znam ko, Lukaku?

Obruk'o se Veb ponovo... a i kompletan FA ce se ako ga ne kazne konacno...

FA se već obruko sa ovom pričom oko Terija i rasizma.
Nekako mi je teško da poverujem da čovek koji igra celu karijeru u PL i nije imao takvih ispada, čovek čiji su saigrači mahom crni igrači, čovek koji je kapiten Engleske u kojoj igra sa Ferdinandom čijeg je brata NAVODNO uvredio.
Nerealno je skroz. Ili ono kažnjavanje Suareza gde je jedini dokaz bila Evrina priča, a na kraju je ispalo da je čovek samo upotrebio kolokvijalni izraz koji je evra shvatio pogrešno (koliko ja znam Suarezov deda je crnac ili nešto tako, ironično), i čovek ispao rasista.
Sve sami idioti sede u FA engleske kako se čini.

Враћа се Жозе у најави, Боашу је одзвонило... Опет неће нико моћи да вас победи на Стамфорду, шта смо играли - играли смо :Д

Back