@Jeka
Za pocetak...
Igrao je u sjajnom timu...presao je u drugi kada je vidio da od njegovog tima nema srece...
On nije bio dusa Arsenala...kapiten Arsenala...ili nesto slicno...
Potpuno je normalno da igrac voli klub u kojem igra...isto tako je normalno da ce da voli iduci klub u kojem igra...(klasican primjer je Balak...igrac koji daje sve od sebe i vise od toga!)
Kristijano je npr. igrac koji je vec kao mali najvise zelio da igra u Realu...da li to znaci da nije volio Sporting i Mancester?
Ti iz Abu Dabija imaju sve pare ovog svijeta i mogu da kupe bilo kojeg igraca pa tako i Eslija Kola...nesto ne vidim da je Esli isao bilo gdje...
Druga stvar - ti imas simpatije prema Vengeru...
Taj isti Venger se nije ponasao dobro prema Esliju Kolu niti uopste prema engleskim igracima...napravio je svoj francuski tim u prijestonici Engleske...nije imao nikakav obzir ni prema cemu...
Imao je najboljeg lijevog beka na svijetu a i pored toga je gurao francuskog lijevog beka kad god je mogao...
Nije ga Venger proslavio...proslavio se sam...kao sto se svaki igrac sam proslavi!
Smijesna je prica da kazes da je neko placenik zbog toga sto u tabloidu pise da je trazio vecu platu a da ne kazes za Lamparda to isto...jer je i za njega pisalo to isto...cak i gore...bila je citava saga o tome...
Ne...Presao kad je video da ce ovaj drugi tim bolje da ga plati.
On je bio njihov najbolji igrac.
Igrac moze istinski da voli samo jedan klub. Sto ne znaci da nece da predje u neki drugi klub tokom svoje karijere, ali ne treba da se ponasa licemerno i da iznosi prljav ves iz svog bisveg kluba. Ne mozes da se danas kunes u recimo Liverpul, a sutra u Real. To nije ljubav to je licemerje. Zato cenim Raula, Del Piera, Dzerarda i Terija.
A Balak? Ni on ne poseduje neku ne znam kakvu ljubav prema klubu... Radi ono za sta je placen i sta je njegov posao. Ne kazem da se ne trudi, ali to je klasicno rutinsko obavljanje posla i trud da se bude dobar u onome sto radis.
Ne pise u taboidu, nego su to potvrdile njegove kolege nakon sto je napljuvao sve ono u sta je do juce kleo. Ne verujem tabloidima, ali vremenom covek nauci da u svakoj lazi lezi bar 20 posto istine.
Ne ide zato sto mu to trenutno ne odgovara...Zivi bili pa videli..Oticice taj tamo gde je dzep dublji..
Sto se Lamparda tice, tacno je da se svasta pisalo ali on je dokazao suprotno. I zato mu verujem. Da se ponasao kao Esli isto bih i za njega rekla.
Sto se Vengija tice - odakle ti to da ja gajim simpatije prema njemu?