Cudi me od tebe da ti je glavni argument postao moja neobjektivnost...
Do sada si bio bogatiji argumentima...
Ocigledno te moja neobjektivnost zaslijepljuje...i ne mozes da se sjetis pravih argumenata...

Pa kad budeš bogatiji komentarima onda ću i ja biti bogatiji argumentima ... Jačina i kvalitet mog argumenta zavisi od tvog komentara ... Šta ti očekuješ da tu ja odgovorim na tvoje komentare da je Čelsi najbolji tim ikada, i da je krajem milenijuma igrao najbolji fudbal ikada? Jel treba da počnem da nabrajam sve bolje ekipe od Čelsija, i ekipe koje su igrale lepši fudbal ... To bi potrajalo, i zato je bolje pozvati se na tvoju neobjektivnost ...
Ne vrede kod tebe puno argumenti, jer za tebe će Čelsi biti i dalje savršena ekipa, bez greške i mane, koja svake sezone treba da melje sve pred sobom, koja uvek ima naj boljeg igrača Evrope pa ma u kakvoj formi on bio, i makar izbor govorio drugačije ... I ti onda kažeš da si objektivan? Da mene zaselpljuje tvoja neobjektivnost? Koliko vidim, zaslepljuje mnogo njih, kako na fudbalu tako i na tenisu ... Da sam samo ja u pitanju, pa i da se zapitam, ali kad vidim šta ostali korisnici misle o tome, onda sam sasvim siguran u tvoje aršine ...

Venger je uradio veliki posao u Arsenalu...ali ga je u medjuvremenu anulirao...
Isto bi se izgleda desilo i sa Murinjom ali to nikada necemo znati...jer je vjerovatno na vrijeme dobio otkaz...
Nazalost to se nije desilo sa Vengerom...
Covjek je potpuno otisao u krajnost...i njegov Arsenal je glavni pretendent da ispane iz prve cetvorke u Premijer ligi vec ove sezone...a i proslih sezona je cesto bio blizu tome...

Ne verujem da će Arsenal ispasti iz velike četvorke, to se priča već godinama pa ćorak ... Čim ovi Vengerovi klinci stasaju, eto njima opet onakve sezone bez poraza ...
Nije čovek otišao u krajnost, nego jednostavno ne može da parira ostalim ekipama finansijski, te mora da dovodi malde i neproverene igrače ... Valda Francuze dovodi zato što ih najbolje poznaje, kao Rafa Špance, kao Van Gal Holanđane ... Ni meni se to ne sviđa, ali tako je ... Sada ima bar 5 ekipa koje imaju veći budžet i platežnu moć od Arsenala, i Vengeru je uspeh to što redovno igra LŠ-a ... Zamisli da on ima budžet ko što je imao Murinjo, ili ga sada ima Ferguson, Totenhem i Siti ... Jel znaš kad bi on dao za nepotrebnog igrača 40 miliona funti (Berbatov)? Pa za te pare on će dovesti 11 klinaca i napraviti timčinu od njih ... Ja nikad nisam voleo Arsenal (zbog Bergkampa), ali sam uvek voleo da ih gledam jer su igrali možda i najlepši fudbal u Evropi, a sve je to zasluga Vengera ...

Nije strasno ni imati samo jednog Engleza u timu...ali je strasno kada 90% tima prica istim jezikom ali ne engleskim...a predstavljaju engleski tim...

Odakle ti ovo? Ni ja ni ti nismo bili u svlačionici Arsenala pa da znamo ovo ... Kažem ti, ni meni se to ne sviđa, ja sam zbog toga mezeo Barsu pre 7-8 godina, ali ako je to već strašno onda neka bude tako i za Čelsi, a ne da jedno bude strašno a drugo da bude za opšte dobro fudbala ...

Da je tim napravljen od igraca iz raznih zemalja...onda taj tim izgleda kao svjetski tim koji pomaze klubu na taj nacin sto ce imati navijace iz svih dijelova svijeta...

Pa Venger u timu ima igrače iz 17 zemalja! Di ćeš svetskiji tim od toga ... Fali mu samo igrača sa Antarktika, pa da ima navijače u svim delovima sveta 

...
Fabianski - Ebue, Gibs, Galas, Senderos - Rosicki, Fabregas, Vilšer - Adebajor, Eduardo, Bendtner ...
Almunia - Sanja, Djuru, K. Ture, Song - Denilson, Volkot, Vela, Ramzi - Van Persi, Aršavin
Eto ti dve svetske ekipe, gde su svi iz različitih zemalja ...