Chelsea FC

Dobro, znam se da si cilj'o da ja odgovorim., nema veze, samo ćeš onda da nas zavadiš :)al' istinu ipak volim u bilo čemu tako i u sportu.
Ne, ciljao sam na sve, čisto da vidim koliko ima navijača koji su svesni sizuacije u klubu i gde se on nalazi, i onih koji žive u fantaziji poput Grizlija ... I što bi se vi zavadili uopšte kad svi navijate za Čelsi, samo drugačiji pogled imate ...

Ja fantaziram i moje fantazije ce da se ispune...a vi ne vjerujete i kada budete vidjeli pascete sa stolice...
Neki ce da skacu od srece...neki ce da placu od tuge...

A meni ce to biti ocekivano ali cu biti najsrecniji covjek na svijetu...

Kada smo kod noviteta u nasem taboru...
Drogba je izjavio ponesto novo...http://www.goal.com/en/news/596/exc...ive-ancelottis-chelsea-can-challenge-for-the-

Mikel ce ubrzo potpisati novi ugovor...i to na 5 godina...http://www.goal.com/en/news/9/engla...bi-mikel-will-end-speculation-this-week-agent

I za kraj...
Mesi je stigao da kritikuje Celzi...ocigledno smo mu ostali u sjecanju...muci ga savjest...http://www.goal.com/en/news/12/spai...-lionel-messi-still-not-impressed-by-negative
Steta sto on nama nije ostao u sjecanju...je li on uopste igrao taj dvomec ili je bio povrijedjen?!

P.S. Ne znam jesmo li napomenuli...Zirkov je potpisao ugovor na 3 godine...

carloancelotti-afp600.jpg

I za kraj...
Mesi je stigao da kritikuje Celzi...ocigledno smo mu ostali u sjecanju...muci ga savjest...http://www.goal.com/en/news/12/spai...-lionel-messi-still-not-impressed-by-negative
Steta sto on nama nije ostao u sjecanju...je li on uopste igrao taj dvomec ili je bio povrijedjen?!
Asistirao je Iniesti ... Nebitna stvar, ali dovoljna za finale ...

P.S. Ne znam jesmo li napomenuli...Zirkov je potpisao ugovor na 3 godine...
Sjajan igrač, genijalan, ali pitanje je kako će se naći mesta i za nega i za Kola ... Možda su već pripremili Kešlija za Madrid ... Ako i jesu, bolje pojačanje nisu mogli naći, jer Žirkov nije ništa lošiji, a mlađi je par godina ...

Sjajan igrač, genijalan, ali pitanje je kako će se naći mesta i za nega i za Kola ... Možda su već pripremili Kešlija za Madrid ... Ako i jesu, bolje pojačanje nisu mogli naći, jer Žirkov nije ništa lošiji, a mlađi je par godina .
Suska se da Esli nece da ostane zato sto nema platu kao Teri i Lampsi. Sta je istina ko ce ga znati...
Ali, to je jedan klasican placenik tako da me od njega nista ne cudi. Nema tu emocija niti neke privrzenosti nego cista korist. Taj danas ljubi nas grb, sutra ce neki treci.. Tako da me ne dotice...

@Jeka
Zamolio bih te...da ne pricas stvari koje se nijesu desile...

Onda je i Lampard klasican placenik...

P.S. On je najbolji igrac naseg tima ove sezone po izboru nasih igraca...to je onda izuzetan ``placenik``...

Poslednja izmena:
@Jeka
Zamolio bih te...da ne pricas stvari koje se nijesu desile...

Onda je i Lampard klasican placenik...

P.S. On je najbolji igrac naseg tima ove sezone po izboru nasih igraca...to je onda izuzetan ``placenik``...
Sta se nije desilo?????
Nije ga Vengi proslavio? Nije se kleo u Arsenal? Nije ljubio njihov grb i govorio kako nikada nece otici iz kluba? A nije nakon sto je presao pisao svakakve grozote o Vengiju i iznosio prljav ves u svojoj autobiografiji?
Kako da ne... Sve se to zna i sve to treba da mu sluzi na cast. Ja takve igrace ne da ne volim nego ih ni malo ne postujem. Neka on bude najbolji igrac, on je za mene nula.
Placenik u najgorem smislu te reci. Otisao bi on da igra i za Abudabi samo kad bi imali dovoljno novca da ga kupe i ponovo bi u nekoj svojoj autobiografiji napisao kako je to jedini klub za koji je svom dusom zeleo da igra i kako su predhodni klubovi bili za njega losi....

@Jeka
Za pocetak...
Igrao je u sjajnom timu...presao je u drugi kada je vidio da od njegovog tima nema srece...
On nije bio dusa Arsenala...kapiten Arsenala...ili nesto slicno...
Potpuno je normalno da igrac voli klub u kojem igra...isto tako je normalno da ce da voli iduci klub u kojem igra...(klasican primjer je Balak...igrac koji daje sve od sebe i vise od toga!)
Kristijano je npr. igrac koji je vec kao mali najvise zelio da igra u Realu...da li to znaci da nije volio Sporting i Mancester?

Ti iz Abu Dabija imaju sve pare ovog svijeta i mogu da kupe bilo kojeg igraca pa tako i Eslija Kola...nesto ne vidim da je Esli isao bilo gdje...

Druga stvar - ti imas simpatije prema Vengeru...
Taj isti Venger se nije ponasao dobro prema Esliju Kolu niti uopste prema engleskim igracima...napravio je svoj francuski tim u prijestonici Engleske...nije imao nikakav obzir ni prema cemu...
Imao je najboljeg lijevog beka na svijetu a i pored toga je gurao francuskog lijevog beka kad god je mogao...

Nije ga Venger proslavio...proslavio se sam...kao sto se svaki igrac sam proslavi!

Smijesna je prica da kazes da je neko placenik zbog toga sto u tabloidu pise da je trazio vecu platu a da ne kazes za Lamparda to isto...jer je i za njega pisalo to isto...cak i gore...bila je citava saga o tome...

@Nemanja
Tako ga zovu navijaci Arsenala...jer im je smetalo da predje u Celzi...
Zovu li svog doskorasnjeg kapitena Galasa Kesli ili Galski Pijevac?...ne...a ponasao se tri puta gore jer je zelio da predje u svoju francusku kucu...

@Jeka
Za pocetak...
Igrao je u sjajnom timu...presao je u drugi kada je vidio da od njegovog tima nema srece...
On nije bio dusa Arsenala...kapiten Arsenala...ili nesto slicno...
Potpuno je normalno da igrac voli klub u kojem igra...isto tako je normalno da ce da voli iduci klub u kojem igra...(klasican primjer je Balak...igrac koji daje sve od sebe i vise od toga!)
Kristijano je npr. igrac koji je vec kao mali najvise zelio da igra u Realu...da li to znaci da nije volio Sporting i Mancester?

Ti iz Abu Dabija imaju sve pare ovog svijeta i mogu da kupe bilo kojeg igraca pa tako i Eslija Kola...nesto ne vidim da je Esli isao bilo gdje...

Druga stvar - ti imas simpatije prema Vengeru...
Taj isti Venger se nije ponasao dobro prema Esliju Kolu niti uopste prema engleskim igracima...napravio je svoj francuski tim u prijestonici Engleske...nije imao nikakav obzir ni prema cemu...
Imao je najboljeg lijevog beka na svijetu a i pored toga je gurao francuskog lijevog beka kad god je mogao...

Nije ga Venger proslavio...proslavio se sam...kao sto se svaki igrac sam proslavi!

Smijesna je prica da kazes da je neko placenik zbog toga sto u tabloidu pise da je trazio vecu platu a da ne kazes za Lamparda to isto...jer je i za njega pisalo to isto...cak i gore...bila je citava saga o tome...
Ne...Presao kad je video da ce ovaj drugi tim bolje da ga plati.
On je bio njihov najbolji igrac.

Igrac moze istinski da voli samo jedan klub. Sto ne znaci da nece da predje u neki drugi klub tokom svoje karijere, ali ne treba da se ponasa licemerno i da iznosi prljav ves iz svog bisveg kluba. Ne mozes da se danas kunes u recimo Liverpul, a sutra u Real. To nije ljubav to je licemerje. Zato cenim Raula, Del Piera, Dzerarda i Terija.
A Balak? Ni on ne poseduje neku ne znam kakvu ljubav prema klubu... Radi ono za sta je placen i sta je njegov posao. Ne kazem da se ne trudi, ali to je klasicno rutinsko obavljanje posla i trud da se bude dobar u onome sto radis.

Ne pise u taboidu, nego su to potvrdile njegove kolege nakon sto je napljuvao sve ono u sta je do juce kleo. Ne verujem tabloidima, ali vremenom covek nauci da u svakoj lazi lezi bar 20 posto istine.

Ne ide zato sto mu to trenutno ne odgovara...Zivi bili pa videli..Oticice taj tamo gde je dzep dublji..

Sto se Lamparda tice, tacno je da se svasta pisalo ali on je dokazao suprotno. I zato mu verujem. Da se ponasao kao Esli isto bih i za njega rekla.

Sto se Vengija tice - odakle ti to da ja gajim simpatije prema njemu?

Iduci put moram bolje da pratim...znaci on je neka velika nada?!:hahaha1:
Daleko je on od velike nade, to je bio pre 3-4 godine ... Sada je najbolji igrač na svetu, i može nam samo biti krivo što ne igra u našem timu ... Koliko god ga ti ne voleo, malo je glupo omalovažavati i ne priznavati njegov talenat i genijalnost ... Igrač kakav se jednom rađa i kamo sreće da ih je više takvih ...

Daleko je on od velike nade, to je bio pre 3-4 godine ... Sada je najbolji igrač na svetu, i može nam samo biti krivo što ne igra u našem timu ... Koliko god ga ti ne voleo, malo je glupo omalovažavati i ne priznavati njegov talenat i genijalnost ... Igrač kakav se jednom rađa i kamo sreće da ih je više takvih ...

Moram da priznam da mi je ipak drago sto ih nema vise takvih...

Mislim da je Zirkov na lijevoj strani jedan od trojice najboljih na svijetu...drugi je takodje u nasem timu...a treci je u Mancesteru...toliko...
Ne smijem zaboraviti ni cetvrtog - on je u Bajernu...
Tu se slažemo, ali šta će vam dvojca ... To je kao kad bi imali Ikera i Bufona u jednom timu ... Neko će tu morati da menja mesta, kao što je Zaneti morao u Interu ...

@Walken
Vjerovatno ce ofanzivnije igrati Zirkov...90%...

Ovo je po meni njegov najljepsi gol...mada je to subjektivno jer ipak sam gledao taj gol uzivo...najsmjesnije je to da sam 20 sekundi prije gola prebacio program i pomislio sad ce da daju gol...iskreno, bio sam ocaran...

Perfektno...:klap:

P.S. Nesto mi se u tom igracu ne svidja...inace ne sporim da je cesto maestralan...ali ne dovoljno cesto da bismo ga dizali u nebesa...

Back