Ma znam bre, zafrkavam se. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pitanje je dal Žirkov može samo ofanzivno da igra, da bude isključivo krilo i da malo promeni stil igre ...@Walken
Vjerovatno ce ofanzivnije igrati Zirkov...90%...
Neću da kliknem, ali mislim da znam koji je gol u pitanju ... Da nije onaj kad je prešo pola terena, ili je neka druga golčina u pitanju ...Ovo je po meni njegov najljepsi gol...mada je to subjektivno jer ipak sam gledao taj gol uzivo...najsmjesnije je to da sam 20 sekundi prije gola prebacio program i pomislio sad ce da daju gol...iskreno, bio sam ocaran...
Perfektno...
P.S. Nesto mi se u tom igracu ne svidja...inace ne sporim da je cesto maestralan...ali ne dovoljno cesto da bismo ga dizali u nebesa...

Ma ja sam mislio da ti za Žirkova pričaš@Walken
Klikni...bolje ti je
 ...
 ... ...
 ...

Pa češće je maestralan bio od CR-a u ovoj sezoni ... U skoro svakoj je bio genijalan, i vodio Barsu do treble, a ti bi još ... Svi ga dižu u nebesa jer on naprosto to zaslužuje ... Kao što ti dižeš CR-a ...

) ne dobije nagradu za igrača goidne, jer je razbijao na svim frontovima ...
) ne dobije nagradu za igrača goidne, jer je razbijao na svim frontovima ...Znači vredi pišljiva boba, jer ovde kod mene kiša lije li lije, samo ne znam odakle@Walken
Znam za oba...
Ovaj prvi vrijedi kao tri ljetnje kise
 ...
 ...Pa nema veze sto se ne slazes, lepo je argumentovano diskutovati.@Jeka
Odustajem od diskusije...
Ni sa cim se ne slazem...
P.S. Vise puta si napisala da simpatises Vengera...cak mu i u pitanju tepas...

hahaHaha, je l' vid'o neko ovo?

Nema veze, ionako mi slede tri doživotna bana od Jeke.

@Jeka
Za pocetak...
Igrao je u sjajnom timu...presao je u drugi kada je vidio da od njegovog tima nema srece...
On nije bio dusa Arsenala...kapiten Arsenala...ili nesto slicno...
Potpuno je normalno da igrac voli klub u kojem igra...isto tako je normalno da ce da voli iduci klub u kojem igra...(klasican primjer je Balak...igrac koji daje sve od sebe i vise od toga!)
Kristijano je npr. igrac koji je vec kao mali najvise zelio da igra u Realu...da li to znaci da nije volio Sporting i Mancester?
Ti iz Abu Dabija imaju sve pare ovog svijeta i mogu da kupe bilo kojeg igraca pa tako i Eslija Kola...nesto ne vidim da je Esli isao bilo gdje...
Druga stvar - ti imas simpatije prema Vengeru...
Taj isti Venger se nije ponasao dobro prema Esliju Kolu niti uopste prema engleskim igracima...napravio je svoj francuski tim u prijestonici Engleske...nije imao nikakav obzir ni prema cemu...
Imao je najboljeg lijevog beka na svijetu a i pored toga je gurao francuskog lijevog beka kad god je mogao...
Nije ga Venger proslavio...proslavio se sam...kao sto se svaki igrac sam proslavi!
Smijesna je prica da kazes da je neko placenik zbog toga sto u tabloidu pise da je trazio vecu platu a da ne kazes za Lamparda to isto...jer je i za njega pisalo to isto...cak i gore...bila je citava saga o tome...

...United je pod pritiskom, samo mi je zao sto smo propustili Obertana on je veliki talenat, Liverpool ce klasicno zavrsiti 2,3,4, Arsenal ce nam biti mozd a najjaci konkurent ako zadrze ekipu...a ako ne, nece
 ...United je pod pritiskom, samo mi je zao sto smo propustili Obertana on je veliki talenat, Liverpool ce klasicno zavrsiti 2,3,4, Arsenal ce nam biti mozd a najjaci konkurent ako zadrze ekipu...a ako ne, nece 

ne navijam od pete godine ........ kada sam bio mali navijao sam za Arsenal u Engleskoj a Celzi mi je uvijek bio mio, i vremenom sve vise i vise 8)

Ima tu mnogo dobrih igrača koje ne znam zbog čega ne traže.
Prvo, defanzivac Leskot (Everton) mislim da je u tri najbolja defanzivca Premier lige, mlad , požrtvovan, siguran, trba misliti na budućnost, uz to ne bi mnogo košt'o.
Vidiš Everton ima zanimljiv tim, tu bi možda mog'o da uskoči Kejhil, Arteta, Skoko, bilo koji od njih svaki od njih je vrlo solidan igrač.
Potom, Riberi- već smno pričali mnogo puta o njemu.Afirmisana mašina za golove i asistencije, hitrost, lucidnost.
Ešli Jang iako mlad, više afirmisan od ovih koji su već došli, stamen igrač, pravi za Englesku ligu
Džeko , već je dovoljnio skrenuop pažnju da bih ga tretir'o ko zvučno pojačanje jer Njemačka liga je mnogo jača od Ruske u jačoj ligi se treba pokazat' i to je onda kvalitet, uostalom ima i visinu, golovi glavom, nogom, volej, prati akciju, dobro kretanje, mislim da je dovoljno za napad.
Agero, zašto ne dovesti njega koji je bezbroj puta dokaz'o da vrijedi svojom preciznošću i raznovrsnošću, driblinzima...
Suarez, mladi latinoamerički ajaksov napadač, nadav'o se golova međutim njega bi i poslednjeg doveo jer holandska liga je velika varka, golovi se postižu, a kad isti ti igrači dođu u jače klubove ne mogu se prepoznat'. Ipak mislim da je Suarez dobar igrač
Primjer: Huntelar , u Ajaksu bušio mreže, u Realu slabašan.
Kežman, u PSV-u zlatna kopačka , u Čelsiju neprepoznatljiv.
dakle,..da su makar jednog od svih nabrojanih...mada i ovi su mi sad pali na pamet, a ima još igrača sličnih kalibara.
Evo dokaza, da me ne nazoves ponovo lazovom...Ne volim da kopam po tudjim porukama, ali vec si me jednom nazvao lazovom, ne bi da se desi ponovo
Niko ti ne zamjera, kad smo derani za razlicite klubove navijamo,ali valjalo bi da onda barem, postujes Arsenal...
... iz tvoje percepcije stvari ... Zato i mnogi sumnjaju u tvoju objektivnost ...Ja sam iskrena osoba...uvijek cu reci kako jeste...
Kako boldano može da se nađe u istoj rečenici kod tebe?Treca i veoma bitna stvar...
Sport mnogo volim i veoma sam mu posvecen...
Moja uvjerenja mi nikada nijesu dozvolila da budem rasista, nacionalista...ili da jednostavno ne postujem ljude oko sebe(Imam jednu manu a to je da neke ljude vremenom bolje upoznam i vise ih ne smatram ljudima)...
Jos manji razlog imam da ne postujem klubove...postujem svaki klub na ovom svijetu...nikoga ne mrzim(mada je tome najblize u vise navrata bio Liverpul)...ali Vengera ne smatram velikim trenerom...naprotiv, smatram ga izgubljenim slucajem(znam odlicno sta je osvojio, koji su igraci nastali u njegovom timu ali ono sto on radi ne treba da radi jedan trener)...
Globalizacija Premijer lige dovela je do toga da u njoj imamo Napoleona(Vengera) sa svojom francuskom vojskom u sredistu prijestonice Engleske i spansku armadu u sred jos jednog od simbola Engleske...
Pokretac svega toga bio je Venger...
Kako je Venger bio pokretač toga kad je u timu imao Adamsa, Simena, Kiona, Parlora, Jana Rajta, Sola Kempbela, Ešlija Kola, Plata ...
Kao da je Čelsi ili neki drugi klub za vreme i pre Vengera bio pun isključivo Engleza, pa da je Venger sada začetnik ... Da te podsetim, dok su u Arsenalu pre deset godina nosioci bili Englezi, u Čelsiju se stvarala kolonija Italijana na čelu sa menadžerom-igračem Vijalijem (Vijali, Zola, Kaziragi, Di Mateo, Kudićini) ... U Čelsiju su tada igrali uglavnom stranci, najviše tri Engleza je bilo u prvih 11 ...
..
Pa zato se i ne može reći da je Venger začetnik toga, kad je u Čelsiju još 98-99 sve prštalo od neengleskih fudbalera ... Venger sada nema Engleza u timu, ali nemaju ih ni Čelsi ni Liverpool preterano pa da se samo Arsenalu zamera ... Jedino Mančester kolko tolko ima normalan odnos domaći/stranci ... Ako se uvede pravilo 6+5, onda će PL doživeti veliki kolaps, jer su dužni oko 3 milijarde eura, a velika većina tog novca je otišla na strance ...Realno,u VIjalijevo(a mozda cak i ranije,dok je Gulit bio trener),Celzi je bio prvi tim koji je na teren izveo 11 stranaca...tako da je glupo napadati Vengera...mada mi se cini da polako gubi kompas poslednjih godina,no tako se i za Fergija mislilo 2006e...
Nemoj sad ti da određuješ motive Arsenala i Čelsija ... Ali nisam ni očekivao drugačije - kad je Čelsi u pitanju sve je dobro, za dobrobit fzdbala i lepotu igre, bezgrešno jednom rečju ... Kad je ista stvar u pitanju kod Arsenala i Vengera, to je onda zlo, globalizacija fudbala, štetno po Engleze, bez opravdanja itd.@Walken
U pravu si...mada su tada bili i drugi motivi...
Htjeli su da naprave lijepu igru i uspjeli su u tome...Celzi je bio prepoznatljiv...
A u danasnje vrijeme ima odlicnih igraca svih nacionalnosti...i lijep i atraktivan fudbal mogu igrati i Kanadjani...tako da isto opravdanje nema Arsenal....
Imaju Volkota, i imaju par klinaca koje Venger forsira kroz kup, i polako ih uvodi u tim (Gibs, Vilšer, Hojt i Rendal) ...A ovo oko nacionalizma...pa i ti sam shvatas i znas da ja volim strane fudbalere ali je uzasno kada nemas nijednog domaceg u timu...(u Arsenalu) sada imaju povremeno Volkota koji je jedan od najskuplje placenih mladih igraca ikad u Engleskoj(ovo je primjer za onu pricu da Venger pravi mlade zvijezde...umjesto da se lijepo kaze da on kupuje te zvijezde sa velikim svotama novca)
Celzi ima pristojan broj engleskih fudbalera...i ne moze mu se prebacivati po tom pitanju...cak su mu i prva dva pojacanja u ovom prelaznom roku Englezi...
Kad npr. nađemo neku utakmice u kojoj Čelsi nije imao Engleze ni na klupi, ti ćeš se onda uhvatiti za tetkice i ekonome koji su bili stranci u Arsenalu ... Samo gledam dokle će da ide ovo tvoje opravdanje za sve što Čelsi uradi, i kritikovanje Arsenala za iste stvari koje kod Čelsija dobiju epitet 'bezgrešno i svrsishodno' ...Celzi jeste bio prvi sa 11 stranaca(a to je bila rijetka pojava)...ali je i Arsenal otisao jos dalje u tome(oni nijesu imali Engleza ni na klupi i to je bila veoma cesta pojava)...
@Walken
U pravu si...mada su tada bili i drugi motivi...
Htjeli su da naprave lijepu igru i uspjeli su u tome...Celzi je bio prepoznatljiv...
A u danasnje vrijeme ima odlicnih igraca svih nacionalnosti...i lijep i atraktivan fudbal mogu igrati i Kanadjani...tako da isto opravdanje nema Arsenal...
...
Pravi kapiten.