Nemke16
Zainteresovan član
- Poruka
- 409
to se vi nadajte
ja cu da umrem od smeha ako ode
ja cu da umrem od smeha ako ode

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

to se vi nadajte
ja cu da umrem od smeha ako ode![]()

Nema sanse.

Jeste to je odlican igrac on ako se nevaram igra na poziciji levog beka...gde ce onda Cole...

Zirkov - odlicno...neka si nam dobrodosao!
Vise je doveden zbog ofanzive nego zbog defanzive...
Vidjecemo kako ce sve ispasti...ne sumnjam da ce biti sjajan!

A ja mu zelim sav uspeh ovoga sveta. 
Imamo, al' je fora u tome što ih možda nećemo imat'.Pazi A.Cole se šuška da će bagre madridske uzet..., Teri ode kod Arapa u Man City, Bosingva takođe, Drogba ostara, Anelka da bi dao gol Čelsi mora da igra onako lijepo k'o što je to bilo zas vrijeme zlatnog Hidinka, a takvu igru ipak ne očekujem od ovg anĆELOTIJA., dalje..J.Cole vazda povrijeđen, kupili smo strašne igrače koji će da drmaju Staridž, golman Midlzbroa, Žirkov...ma ne zezaj kakva su to pojačanja, bolje dovest' jednog afirmisanog igrača nego bacat pare na anonimuse (ne totalne) i čekat ih (ko ozebli ljudi sunce) kad će proradit' i oće li uopšte igrat.@Frank Lampard
Ako imamo na svakoj poziciji sjajne igrace...kako cemo onda da kupujemo mnogo?! Treba to ukomponovati...:
Grizli, grizli, to je pola sezone već iza leđa, da ne bude kasno??Poneko pojacanje...polako...uostalom, uvijek ostaje januarski rok da se isprave neke potencijalne greske iz ljetnjeg...
U redu, i ja sam uvijek više volio da klub za koji n avijam ima što više kvalitetnih svojih igrača, igrača iz svoje zemlje, a ne k'o Arsenal, pa ono se ne zna ni šta je ...izgubili su identitet.Staridza i Turnbula smo doveli da bismo imali engleske mlade igrace(jer ce ubrzo vaziti pravilo da moras u timu da imas domace igrace)...a svakako nam je trebala zamjena za Ceha...
Imamo, al' je fora u tome što ih možda nećemo imat'.Pazi A.Cole se šuška da će bagre madridske uzet..., Teri ode kod Arapa u Man City, Bosingva takođe, Drogba ostara, Anelka da bi dao gol Čelsi mora da igra onako lijepo k'o što je to bilo zas vrijeme zlatnog Hidinka, a takvu igru ipak ne očekujem od ovg anĆELOTIJA., dalje..J.Cole vazda povrijeđen, kupili smo strašne igrače koji će da drmaju Staridž, golman Midlzbroa, Žirkov...ma ne zezaj kakva su to pojačanja, bolje dovest' jednog afirmisanog igrača nego bacat pare na anonimuse (ne totalne) i čekat ih (ko ozebli ljudi sunce) kad će proradit' i oće li uopšte igrat.
Umjesto da se uloži i dovete taj Džeko, ili Riberi ..igrači koji su definitivno za Premier ligu pogotov'o napadač tipa Džeka, mislim da bi rastur'o protivničke odbrane.Ili pak nekog brazilca ima ih tamo po Braziluz po 1000 komada , makar kad njih kupiš znaš da il' imaju il' će imat kalsu, nego lijeni su naši ljudi rukovodstvo više i ne posluje k'o nekad za vrijeme Murinja, skauti su otpušteni, nije organizacija k'o nekad iako nije loša pak ni sad toliko.
Grizli, grizli, to je pola sezone već iza leđa, da ne bude kasno??
Za veliki tim kao sto je Celzi nikad nije kasno! Mada ove godine cemo da kidamo od pocetka! Bice ti cast sto navijas za Celzi!
Teri ne ide nigdje...Anceloti je rekao da je to nas kapiten zauvijek(postavio sam klipove iznad)...
Bosingva ne ide nigdje...to je jos jedna pricina prica(postoji jedino neki promil sanse ako je transfer vezan sa Riberijem)...
Drogba je obecao da ce se vratiti poslije suspenzije jaci nego ikad...a vec ranije je obecao jos nekoliko godina izvanrednog fudbala... Ja mu vjerujem!
Anelka ce odradjivati svoj dio posla...
Dzo Kol poslije povrede uvijek odigra najbolju sezonu...
Ne bih rekao da je Milan ruzno igrao dok im je trener bio Anceloti...
Zirkov je na svojoj poziciji kao Dzeko na svojoj...maestro! Nemoj da potcjenjujes covjeka! Nema razloga!
Golman Midlzbroa je bio odlican u svakoj utakmici u kojoj sam ga gledao! Nije pravio kikseve koje pravi Ceh - a Ceh je medju najboljima na svijetu!
Staridz je zelio da igra u nasem timu! Za svoje godiste je odlican igrac, vec!
Teri ne ide nigdje

Bosingva ne ide nigdje

Drogba je obecao da ce se vratiti ----Ja mu vjerujem!

Anelka ce odradjivati svoj dio posla...
Dzo Kol poslije povrede uvijek odigra najbolju sezonu...

a reci mi šta je sa igračem ofanzivnim srednjakom Đovanijem iz Hull City-a?Pa gdje ti vidis te silne Brazilce u Premijer ligi?!
To pričaš svake godine pa ćorak ... Mora nešto da se menja kod vas, istrošen je ovaj tim za najveća dela, nove i sveže krvi treba ...Za veliki tim kao sto je Celzi nikad nije kasno! Mada ove godine cemo da kidamo od pocetka!