Chelsea FC

I Kalu za 2:0. Odlicno. Murinjo ispostovao to sto je rekao da ce dati sansu mladim igracima. Diara najmladji starter.

@sweetchick
Hvala za video> Pocela sam bale da pustam. Sta mislis ko mi se najvise dopao? :-D

hmmm... teri ili mozda joe cole... za mene se zna... ;)

p.s. ni malo mi se nije svidelo ono drogbino drzanje za ledja... nisam gledala celu utakmicu... gledala sam od dela kad izlazi sheva (obrijao se-mislim da mu je bolje ovako :))... koji sam baksuz...

vid stvarno ispostovao je mlade igrace!
Chelsea (4-3-3) Cech; Diarra, Essien, Carvalho, A Cole; Ballack, Makelele, Lampard (c); Shevchenko (Wright-Phillips 75), Drogba (Bridge 84), Robben (Kalou 75). sve do jednog su "deca cveca". usput da vas informisem celzi ima grozan sajt.strasno... bolji sajt cak ima i united of manchester...ako je iko cuo za ovaj klub?

Nadala sam se da neces pogoditi iz prve. Ali jesi.. Da, Teri. Mnogo je cakan :-). Steta sto na snimku nema menadzera, tek tada bi izbalavila :lol: ...

Ni meni se nije svidelo to drzanje za ledja, a jos manje pad. Valjda mu nije nista. Samo da prodje ova sezona i da se svi vrate. Do djavola vise sa tim povredama. Bar je Teri pauzirao ovu utakmicu tako da sam bila mirna. Kad se vraca Bularus? Dzo Kol nema sanse da vrati do kraja sezone.
Bili bi mnogo bolji da nismo kuburili sa povredama dok je Junajted imao srece. Prvo nam se povredio Ceh pa Roben pa Karvaljo pa Kol (Dzo), pa drugi Kol, pa Roben, Teri... Sto je mnogo, mnogo je.

Feces:
vid stvarno ispostovao je mlade igrace!
Chelsea (4-3-3) Cech; Diarra, Essien, Carvalho, A Cole; Ballack, Makelele, Lampard (c); Shevchenko (Wright-Phillips 75), Drogba (Bridge 84), Robben (Kalou 75). sve do jednog su "deca cveca". usput da vas informisem celzi ima grozan sajt.strasno... bolji sajt cak ima i united of manchester...ako je iko cuo za ovaj klub?
Mislim na Diaru,Kalua i Rajt-Filipsa. A najavio je da ce priliku dobiti i Sahar i Sinkler.
MEni se bas svidja Celzijev sajt. Malo nezgodan za nas dial-up-ovce ali bas dobar.
Ako mislis na oficijalni.

@jeka e pa ne moze bas sve... jel si videla onu slichicu frenkija u nandzarastim gacicama... ;) i ona shevina kad drzi pesnice kao da hoce da se bije (poslednja) ;)
i ja se isto nadam da drogba nije nesto strasno jer nam se onda lose pise...a joe cole nije do kraja sezone, on se vraca negde kraj marta ili pocetak aprila... a boula valjda za dve nedelje ali ne znam dal na trening ili na teren...

diara,kalu i rajt filips nisu mladi igraci da bi ima trener povremeno ukazivao sansu pogotovo rajt filips kao na primer tom saharu il sinkleru za koje nikad i nisam cuo.imate sajt chelsea srbija koji je bolje uraden od oficialnog.probacu da nadjem link.to vodi savara ako se ne varam...

@sweetchick Mnogo mi je bio smesan Frenki u narandzastim gacicama, a i Seva je simpatican. Meni se ovako Sevcenko ne svidja, ali moram da priznam da je neodoljiv kad napravi zbunjenu facu
:-D . A Teri je nekako decacki sladak, a Zoze nekako izazovno sladak. Mada je on meni sladak i zbog tog imidza bed-boy-a :-D. A i Stivi je ponekad sladak zbog onog baby face-a.

E dobro, posto sam detajno definisala ko je kako sladak da se vratim na temu:lol: :

Ja se nadam,ali se iz dna duse nadam, da Drogbi nije nista. Ako se ne daj boze povredio mozemo da pocnemo da pevamo "A sad adio" tituli.

@Feces Pa dobro nije da su ova trojica bas mladi igraci,ali u odnosu na druge ipak jesu. Recimo Dijara...A Sinkler i Sahar imaju po 17 god. i cini mi se da ce biti dobri. Sinklera jos nisam videla,a Sahar je ulazio.

Prvo - shvatio sam da na "nasem" topic-u ima vise onih koje mrze Chelsea tako da istim necu uopste da odgovaram jer sam sve sto se tice toga rekao (napisao) ranije.
Drugo - ja nikog ne mrzim niti cu (zahteva puno snage a nista se ne dobija istim)
Trece - zao mi je ljudi sto necu vise biti toliko cest na ovom topicu jer smatram da nema potrebe gubiti vreme na usijane glave pune mrznje - znaci od sada dolazicu i odgovaracu samo na post-ove koje smatram vrednim odgovaranja.

Poz svima i onima koji mrze Chelsea i onima koji ga VOLE !

:lol: :lol: :lol:
bas sam se nasmejao,citajuci postove...pise se :D

@sherlock,bre :D
nisu oni taj fazon..HH i to....ovo su simpatizeri,.....fudbal, trener,abram,drogba & co...

ali,samo da probam da objasnim fenomen chelsea,millwall,WHU...
londonske ekipe :D
sredinom,krajem 80-ih su dominirali liverpool(uglavnom) i manchester,dok je chelsea bio od I do II lige,millwall uglavnom u II,whu od I do III lige...
ali njihovi navijaci su bili nesto novo na sceni....''london calling'' ..punk,rock...totalno ludilo...'undergroud'..anarhija i bunt...
u par godina ceo svet je cuo za njih...britanska vlada je razmatrala problem...evropske vlade su se sastajale da vide sta da rade...
....skoro su srusili drzavu luksemburg u jednom pohodu....pa su poslali vojsku iz belgije i holandije,jer ovi nisu imali vise policije da im se suprostavi ;)
...u isto vreme kopirala ih je cela 'udergroud' evropa

..i kad vidis danas da neko fura ''headhunters'' sal ili millwall,whu...to je jedini razlog,
cak i posle 15-20 godina ostali su u secanju ....

danas toga nema,sve je 'cool'...ta energija je nestala,zabranjeno ******* na tribinama :shock: ..zabranjeno ovo...ono....2 piva po navijacu :shock: za trece se ide u zatvor.....a ranije, trezan je bio samo sudija i poneki igraci :lol: od 45.000 ljudi na stadionu

evo samo isecaka iz tog ludila..
pazi semafor :lol:
luton1lf5.jpg

a ovi ne slusaju
luton3mq0.jpg

i millwall-chelsea
millwall4bi4.jpg

@rema,samo nastavi da pratis chelsea...to sto neko vidi drugacije...nije razlog za ljutnju
chelsea bar ima istoriju :wink:

Back