Chelsea FC

Celzi bez Terija sutra. Murinjo izjavio da je Teri prvo covek pa onda fudbaler i da im je on vazniji od bilo kog rezultata. Bice tesko bez njega, ali bolje da ne igra. Nadam se da cemo dobiti Porto.

@south
Dobre slike. To su navijaci, mada je sada to divljanje na tribinama retko. Uvode se sve neke bezbedonosne mere, osiguranje maximalno... Pogotovo posle svega sto se desava. Videli ste sta se desilo u Italiji.

Porto u London ide bez dvojice standardnih igraca?

04.03. - Fudbalski klub Porto bice znacajno oslabljen u revans mecu osmine finala Lige sampiona protiv Celzija u Londonu, ukoliko se prvotimci sampiona Portugalije, defanzivac Hose Bosingva i vezni fudbaler Luco Gonzales ne oporave od povreda, prenose tamosnji mediji.
Bosingva i Gonzales zamenjeni su u subotu zbog povreda tokom duela protiv Brage u sampionatu Portugala i njihov nastup na "Stamford Bridzu" pod velikim je znakom pitanja.
Sa druge strane, menadzer Celzija Zoze Murinjo sigurno nece moci da racuna na kapitena Dzona Terija.
Revans mec izmedju Celzija i Porta bice odigran u utorak u Londonu od 20,45. Prvi mec izmedju ova dva tima odigran u Portugalu zavrsen je nereseno 1:1.

Mozda i nece biti toliko tesko bez Terija,s obzirom na to da su ovo,kazu,dvojica standardnih igraca...

"chelsi je najbolji i osvojice sve titule i ako je manutd prvi, a dzon teri iako daje svoj zivot i svoje srce za chelsea nece igrati protiv porta zdravlje je prece"

ovaj komentar sam bas malopre procitala na b92 i odusevio me je...

Odusevio me ovaj komentar. Pogotovo onaj deo o Teriju. Stvarno daje svoj zivot i svoje srce za Celzi, ali kako je Zoze rekao:"On nam je preci od svakog rezultata".

@Alex.L Ne vidim zasto ne bi osvojili LS, kad se po svetskim kaldioniccama najvece sanse daju upravo njima. Za Premijer ce biti tesko, ali ako ne bude vise povreda i ako pobedjuu do kraja zasto da ne? Jedini problem bi mogla da bude gol razlika, medjutim ako Junajted igubi neku do kraja mogli bi lako da osvojimo.

Nema prenosa... Proverite na Euro sport-u ili DSF-u, mada ne verujem da ima. Ali mozemo da gledamo preko teletext-a u okviru kladionica/najnovije promene rezultata.
Sta da se radi kad svi prenose L'pool:barca :-(

i da da da! gotovo je! prosli smo... jupi jupi jupi...
clap3.gif

@klothius nemoj da se radujes zbog barse, kako bi se ti osecao da smo mi izgubili i da tebi to drugi nabijaju... i meni je drago ali ne iz istog razloga... meni je drago sto je prosao liverpool a ne sto barsa nije...

Back