8-Mile RD
Veoma poznat
- Poruka
- 10.353
rema:@svi ostali uzivajte u srednjoj dok jos mozete...
POTPISUJEM!
Uživajte dok možete.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
rema:@svi ostali uzivajte u srednjoj dok jos mozete...

)JekaiGeorge:Hvala za avatar. :-)
@Madonna Najbooljeg nastavnika na svetu,? Sto mi nesto tu sumnjivo..Cccc
Ja sam inace 89-to godiste. Mustang i Rema su malo stariji od mene.
@68Mustang428CJ
Ti si u Americi bas te briga. Jao, kako bi ja zelea da sam tamo.![]()
JekaiGeorge:@Madonna I to sto kazes, cuda se desavaju. Mada, da nije taj tvoj profesor mlad, sladak..? :-D
Ja najvise volim Englesku (London), a moja druga najomiljenija zemlja je Amerika.
A sto se Terija tice stvarno bi trebao da pauzira makar tu utakmicu. Bolje da ne trazi djavola. Imao je mnogo srece i mislim da stvarno ne treba da je vise uskusava.
) A i razredni mi je btw....
ne brini Rema ima i starijih od tebe!!!rema:@svi ma jos ste mladi
Auuu onda ja ispadoh star a to bre ne valja !![]()

pa makar stavi sa novim frizom...cornrow..to cu ja sad da stavim..kad bude malo tolije...sad imam krzno oko glave....e ne svidja mi se kako stoji drogbi...onaj deo odpozadiMadonnaGirl:Hehe vidim ja na sta ti ciljas........Ne bas je star,procelav itd.... Ali je dusa od coveka.I simpatizer Chelsea(sve sam se ja raspitala) A i razredni mi je btw....
Nego da se vratim ja na temu,aj evo jedna slicica,posto nemam sta pametno da kazem
![]()

sweetchick:e madonna koja ti je adresa za taj sajt nikako ne mogu da otvorim... posalji mi preko pp-a ili ovde ostavi, sve jedno... a od frenkija nisam nista manje ni ocekivala... poz...![]()
Moj potpis na ovo.south:ja navijam za partizan...i to je moje...
''samo jedan grad,samo jedan tim''
sve ostalo je....ostalo
a chelsea?... imali su strasnu energiju na stadionu,bili su sinonim za navijacki pokret...ludilo...islo ih je 25.000 na gostovanja...niko im nije mogao nista,a bili su od I do II lige....pratio sam ih,znao sve o njima....
a danas :shock: nema nista od toga....kupuju igrace i osvajaju titule![]()
JekaiGeorge:Pa sta? Postoji milion stvari za koje ti nisi cuo, pa nista.
A da..Dolazi i Dan Gosling. Kazu da je mlad i talentovan.

JekaiGeorge:Pa sta? Postoji milion stvari za koje ti nisi cuo, pa nista.