Chelsea FC

Hvala za avatar. :-)
@Madonna Najbooljeg nastavnika na svetu,? Sto mi nesto tu sumnjivo..Cccc :lol:
Ja sam inace 89-to godiste. Mustang i Rema su malo stariji od mene.

@68Mustang428CJ
Ti si u Americi bas te briga. Jao, kako bi ja zelea da sam tamo. :)

jeko ti ko ja... ne znm koja je to fora i kod mene u skoli svi se zale nesto na matematiku... meni ona nikad nije bila problem... poz svima... (izvini tokan to je jace od mene... :) )

p.s. kad je sledeca tekma i protiv koga... ?

JekaiGeorge:
Hvala za avatar. :-)
@Madonna Najbooljeg nastavnika na svetu,? Sto mi nesto tu sumnjivo..Cccc :lol:
Ja sam inace 89-to godiste. Mustang i Rema su malo stariji od mene.

@68Mustang428CJ
Ti si u Americi bas te briga. Jao, kako bi ja zelea da sam tamo. :)

Hahaha........Cuda se ipak desavaju

I ja....prosto obozavam tu zemlju......

Sto se Terija tice,slazem se da mu nije nuzno da igra protiv Redinga.Ako su ga vec pustili da igra,bolje nek saceka Porto mada ni tu ne bi trebalo da bude problema...

@Madonna I to sto kazes, cuda se desavaju. Mada, da nije taj tvoj profesor mlad, sladak..? :-D

Ja najvise volim Englesku (London), a moja druga najomiljenija zemlja je Amerika. ;)

A sto se Terija tice stvarno bi trebao da pauzira makar tu utakmicu. Bolje da ne trazi djavola. Imao je mnogo srece i mislim da stvarno ne treba da je vise uskusava.

Ja sam u osnovnoj imala mladog i zgodnog nastavnika matematike,koji nista nije znao da objasni.Uvek je poklanjao ocene,zato ja sad muku mucim sa matematikom...Ali mi ponekad bas nedostaju njegovi casovi... :wink:
Slazem se da Teri ne treba da igra...Nek se oporavi malo....

JekaiGeorge:
@Madonna I to sto kazes, cuda se desavaju. Mada, da nije taj tvoj profesor mlad, sladak..? :-D

Ja najvise volim Englesku (London), a moja druga najomiljenija zemlja je Amerika. ;)

A sto se Terija tice stvarno bi trebao da pauzira makar tu utakmicu. Bolje da ne trazi djavola. Imao je mnogo srece i mislim da stvarno ne treba da je vise uskusava.

Hehe vidim ja na sta ti ciljas........Ne bas je star,procelav itd.... Ali je dusa od coveka.I simpatizer Chelsea(sve sam se ja raspitala :lol: ) A i razredni mi je btw....
Nego da se vratim ja na temu,aj evo jedna slicica,posto nemam sta pametno da kazem :D

Didier_Drogba_250616s.jpg

MadonnaGirl:
Hehe vidim ja na sta ti ciljas........Ne bas je star,procelav itd.... Ali je dusa od coveka.I simpatizer Chelsea(sve sam se ja raspitala :lol: ) A i razredni mi je btw....
Nego da se vratim ja na temu,aj evo jedna slicica,posto nemam sta pametno da kazem :D

Didier_Drogba_250616s.jpg
pa makar stavi sa novim frizom...cornrow..to cu ja sad da stavim..kad bude malo tolije...sad imam krzno oko glave....e ne svidja mi se kako stoji drogbi...onaj deo odpozadi
340397-1791616-458-238.jpg

Ipak nije sl. mec protiv Redinga nego protiv Portsmuta (nikako da pravilno napisem ;-D ).
@Madonna Odlican avatar ;-) ! Aaaa..Mator, procelav. To znaci da ti ipak super ide matematika i da je volis cisto ono kao predmet ;-) .

E evo i nekih slicica od mene:
16127255-1.jpg

lampsport-1.jpg

I naravno
_42524239_mourinho203-1.jpg

Pa dobro stavljacu sa novim frizom,al ova mi je bila nekako simpaticna!
@jeka tnx za avatar. I da,volim matematiku!!!He,ocigledno sam izuzetak !!!

evo malo i copy/paste sa mog sajta:

Lampard priznao: Adebajor me nije udario

01.03. - Fudbaler Celzija Frank Lampard odlucio je kaze istinu u vezi sa iskljucenjem igraca Arsenla Amanuela Adebajora u nedeljenom finalu Karling Kupa koji tim sa "Stanford bridza" dobio rezultatom 2:1, prenose ostrvski mediji.
Menadzer Arsenala Arsen Venger kazao je da je linijski sudija slagao kada je rekao da je video kako Adebajor udara Lamparda i pozvao engleskog reprezentativca da kaze istinu, posto je zbog toga reprezentativac Togoa dobio crveni karton i tri meca suspenzije.
"Razgovarao sam sa Lampardom i on mi je priznao da uopste nije dobio udarac od Adebajora," kazao je Lampardov menadzer Stvi Kutner.
Fudbalska Asocijacija Engleske bi posle ovoga mogla da ukine suspenziju napadacu Arsenala.

sweetchick:
e madonna koja ti je adresa za taj sajt nikako ne mogu da otvorim... posalji mi preko pp-a ili ovde ostavi, sve jedno... a od frenkija nisam nista manje ni ocekivala... poz... :)

Ma to je sajt za mobilne telefone.Nikako da stignem da napravim i verziju za komp.Ali mozes da ga koristis ako imas Operu.Ja vec dugo nju koristim umesto Internet Explorera. ;) Pozz

south:
ja navijam za partizan...i to je moje...
''samo jedan grad,samo jedan tim''
sve ostalo je.... ;) ostalo

a chelsea?... imali su strasnu energiju na stadionu,bili su sinonim za navijacki pokret...ludilo...islo ih je 25.000 na gostovanja...niko im nije mogao nista,a bili su od I do II lige....pratio sam ih,znao sve o njima....
a danas :shock: nema nista od toga....kupuju igrace i osvajaju titule :roll:
Moj potpis na ovo.

JekaiGeorge:
Pa sta? Postoji milion stvari za koje ti nisi cuo, pa nista.

Ja navijam za Partizan, ne postoji nijedna stvar koju nisam cuo, a da je vezana za Voljeni klub. A ti satro volis Celzi, a veze nemas o istoriji, i sta je Celzi bio, pre nego sto je upropascen i unisten. I zato psssssst! Tisincina! Imas ti da popijes litre i litre mleka pre nego sto skapiras neke stvari.

ja imam druga koji je pre abramovicha navijao za chelsea...sad vishe ne navija... nesvidja mu se nachin na koji igraju otkad je doshao murinjo...jer on ipak igra strateski...nikad nije igrao fudbal...

Back