sarabubasara
Poznat
- Poruka
- 9.927
ti si telca 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma znam da nisi navela Luiza kao krivca, nego sam čisto ostavio moje zapažanje kod tog prvog gola, jer me je prevelika rupa između štopera podsetila kako je Meireleš pobegao sa svog radnog mestane govorim da je luiz kriv za gol, nego cinjenicno da luiz krlja ovoga, kao i svaki put, na nezgodnom mjestu (u 16tercu)...
ne govorim da je luiz kriv za gol, nego cinjenicno da luiz krlja ovoga, kao i svaki put, na nezgodnom mjestu (u 16tercu)...previse nam je golova on skrivio i crvenih kartona podobijao.to jest, ne krlja ga,al je krenuo da ga krlja...
ma nije boas kriv...staridz ce biti odlican igrac, al eto njega su pomjerili na krilo, ovaj mekehran ne igra koji je jedan od talentovanijih koijih sam ikada vidjela. a navijaci to ne shvatjau, koji vise autoriteta imaju nego trener (jer u celziju svi imaju vise autoriteta nego trener) jer oni hoce da ostane onako kako je bilo.
ofkors, ofkorsMa znam da nisi navela Luiza kao krivca, nego sam čisto ostavio moje zapažanje kod tog prvog gola, jer me je prevelika rupa između štopera podsetila kako je Meireleš pobegao sa svog radnog mesta ...
Abramović bi sada komotno mogao napisati knjgu "Kako potroštiti 25 miliona u pola godine na trenere, a ne postići ništa".
Bolod nije smeo pustiti Anćelotija.
Celziju treba trener kao Ferguson.Ostar i drzak.
Teriju treba uzeti traku,ne zasluzuje vise,i dati je Banetu.
Celziju treba trener kao Ferguson.Ostar i drzak.
Teriju treba uzeti traku,ne zasluzuje vise,i dati je Banetu.
Ne bih bas rekao..Vecina ovih igraca je u klubu jos od 2004.Celziju treba gazda koji nema mentalitet 10-ogodisnjeg derista, koje cim se iznervira baci sve igracke kroz prozor i kupi nove.
Celziju treba gazda koji nema mentalitet 10-ogodisnjeg derista, koje cim se iznervira baci sve igracke kroz prozor i kupi nove.
Sto se mene tice jedina greska je sto je otisao Anceloti. Ostali se nisu dokazali nesto.Boasa su sjebali igraci. Kao sto rekoh nije imao autoritet. Npr Ferguson ne trpi takva sranja,ko usere najebe,al zato i dalje veruje u igrace od 38 godina ( koji inace odlicno igraju).
A Murinjo? jedini koji je u isto vreme osvajao PL i drzao evropu koliko toliko i zaista mogao da kaze da ima rezultat?
Slazem se da je i anceloti bio druga propustena sansa......
a sto se boasa tice pa nije realno da covek stariji par meseca od 2 glavne zvezde u ovoj deceniji moze da ima autoritet nad njima.......drugo boas je vrlo rano dospeo medju "trenerske face" osvojio je LE sa portom a uporedjen je sa murinjom koji je uzeo LS sa portom a onda sa celsijem imao bolje rezultate......boas je mlad,jos ne prekaljen,veliki je to zalogaj za njega,ko zna je li uopste strucnjak kao sto se prica,a autoritet svakako da nema........
od ova 2 gore pomenuta jednog je morao zadrzati roman ako je stvarno mislio da uzme LS
Ma koji Murinjo. Mislim jeste dobar trener,al ovako je govedo. Poceo je da pizdi na kraju. Evo sa Interom je uzeo LS i odma otisao u Real.