Chelsea FC

ne govorim da je luiz kriv za gol, nego cinjenicno da luiz krlja ovoga, kao i svaki put, na nezgodnom mjestu (u 16tercu)...previse nam je golova on skrivio i crvenih kartona podobijao.to jest, ne krlja ga,al je krenuo da ga krlja...
ma nije boas kriv...staridz ce biti odlican igrac, al eto njega su pomjerili na krilo, ovaj mekehran ne igra koji je jedan od talentovanijih koijih sam ikada vidjela. a navijaci to ne shvatjau, koji vise autoriteta imaju nego trener (jer u celziju svi imaju vise autoriteta nego trener) jer oni hoce da ostane onako kako je bilo.

MekEhran je pozajmljen Svonsiju, igra u prvoj postavi tamo, mislim da je to dobar potez za tako mladog igraca. Da je ostao, navijaci Celzija bi ocekivali previse od njega, posebno u ovom trenutku. Sada moze pravilno da razvija svoj fudbalski talenat.

Sto se tice Staridza i Mate na krilu, tu je vise problem sto nemate prave igrace za te pozicije (njihova alternativa su Maluda i Kalu, ne zna se koje gori) pa AVB mora njih da forsira. Protiv Napolija, Mata je igrao odmah iza napadaca i vidi se da mu ta pozicija bolje lezi, ali onda je na levoj strani Maluda koji je beskoristan u napadu i odbrani, pored njega i Kola duva velika promaja.

Cursed if you do, cursed if you don't.

Mi od Robena pokusavamo da rijesimo losu situaciju sa krilima, i Mata je kupljen kao krilo. To sto se uvijek ispostavi da nam je bolje da nam igrac igra negdje drugdje, to je druga pricha :lol:

Sto se tice MekEhrana, kod nas tako ne funkcionishe. Kad se posalje igrac na pozajmicu, bilo u Holandiju ili u neki slabiji premijerligaski ili championship klub, to znaci da ga iz nekog misterioznog razloga drzimo u klubu zbog prebijedjenja navijaca i da cemo ga prodati u roku od 2 godine za smijesne pare :lol: zato se i brinem.

3:0 protiv boltona, stare snage ponovo preovladale. ajmo celzi.

Ma znam da nisi navela Luiza kao krivca, nego sam čisto ostavio moje zapažanje kod tog prvog gola, jer me je prevelika rupa između štopera podsetila kako je Meireleš pobegao sa svog radnog mesta ...
ofkors, ofkors :D meireles pao u formi jos odavno,a dobro je poceo.klasika za nas

Abramović bi sada komotno mogao napisati knjgu "Kako potroštiti 25 miliona u pola godine na trenere, a ne postići ništa".

Bolod nije smeo pustiti Anćelotija.

nije on smeo pustiti murinja......jedino mu je on donosio PL i u isto vreme bio dobar u evropi.......ali nema strpljenja,osnovne crte zrele licnosti.......nakupovao igrace i misli da je to cela poenta,oni ce sami igrati,pa mora da prodju godine,iz sezone u sezonu biva sve bolje......njemu ostaje da dovede jos gvardiolu i da njega najuri nakon 5 meseci.......tim se gradi,tim se ne kupuje,kupuje se materijal i bira se izvodjac radova,a zatim se prati da li se napreduje na gradilistu......on zeli da dobije u roku od 5 meseci tim koji ce dominirati u odnosu na ostale koji ga stvaraju 5+ godina........pod timom se podrazumeva i izvodjac,tj trener
evo sitija,dali su toliku lovu,mancini nije uspeo prvo da se plasira u LS,onda je ispao u grupama,ali nije dobio otkaz.......

Celziju treba gazda koji nema mentalitet 10-ogodisnjeg derista, koje cim se iznervira baci sve igracke kroz prozor i kupi nove.

Ne mislim da je tako...Tim i dalj cini ista gradja-Teri,Lampard,Ceh,Drogba,Kol,Esijen,Mikel,Kalu pa i Bane...Noviteti su Mata,Tores,Lukaku,Meireles,Bosinagva,Staridz,Kelhil.Miks starog i novog...Poenta je da straga garda ima jak uticaj i da su oterali vecinu trenera ...

Sto se mene tice jedina greska je sto je otisao Anceloti. Ostali se nisu dokazali nesto.Boasa su sjebali igraci. Kao sto rekoh nije imao autoritet. Npr Ferguson ne trpi takva sranja,ko usere najebe,al zato i dalje veruje u igrace od 38 godina ( koji inace odlicno igraju).

Sto se mene tice jedina greska je sto je otisao Anceloti. Ostali se nisu dokazali nesto.Boasa su sjebali igraci. Kao sto rekoh nije imao autoritet. Npr Ferguson ne trpi takva sranja,ko usere najebe,al zato i dalje veruje u igrace od 38 godina ( koji inace odlicno igraju).

A Murinjo? jedini koji je u isto vreme osvajao PL i drzao evropu koliko toliko i zaista mogao da kaze da ima rezultat?
Slazem se da je i anceloti bio druga propustena sansa......
a sto se boasa tice pa nije realno da covek stariji par meseca od 2 glavne zvezde u ovoj deceniji moze da ima autoritet nad njima.......drugo boas je vrlo rano dospeo medju "trenerske face" osvojio je LE sa portom a uporedjen je sa murinjom koji je uzeo LS sa portom a onda sa celsijem imao bolje rezultate......boas je mlad,jos ne prekaljen,veliki je to zalogaj za njega,ko zna je li uopste strucnjak kao sto se prica,a autoritet svakako da nema........
od ova 2 gore pomenuta jednog je morao zadrzati roman ako je stvarno mislio da uzme LS

A Murinjo? jedini koji je u isto vreme osvajao PL i drzao evropu koliko toliko i zaista mogao da kaze da ima rezultat?
Slazem se da je i anceloti bio druga propustena sansa......
a sto se boasa tice pa nije realno da covek stariji par meseca od 2 glavne zvezde u ovoj deceniji moze da ima autoritet nad njima.......drugo boas je vrlo rano dospeo medju "trenerske face" osvojio je LE sa portom a uporedjen je sa murinjom koji je uzeo LS sa portom a onda sa celsijem imao bolje rezultate......boas je mlad,jos ne prekaljen,veliki je to zalogaj za njega,ko zna je li uopste strucnjak kao sto se prica,a autoritet svakako da nema........
od ova 2 gore pomenuta jednog je morao zadrzati roman ako je stvarno mislio da uzme LS

Ma koji Murinjo. Mislim jeste dobar trener,al ovako je govedo. Poceo je da pizdi na kraju. Evo sa Interom je uzeo LS i odma otisao u Real.

Ma koji Murinjo. Mislim jeste dobar trener,al ovako je govedo. Poceo je da pizdi na kraju. Evo sa Interom je uzeo LS i odma otisao u Real.

Pa realno sa interom je uzeo sve sto se moglo uzeti......izvukao je maximum maximuma i otisao,jer dalje se ne moze.......da odbrani LS sigurno nije mogao......
Suska se nesto da je postavio uslov Romanu da se vrati a da mu ovaj dovede CR7

Back