Chelsea FC

@-Nemanja-
:ok:

@Tema

Karlo Veliki je spreman za izazov:D
ancelotti_carlo1.jpg

Dubai: Al Ahli's upcoming star striker Ahmad Khalil will go ahead with his four-week training with English Premiership side Chelsea FC from next month.

Al Ahli's chairman of the board of directors Khalifa Sulaiman denied that the club has received an offer for a three-week trial for Khalil with another Premier League team, Portsmouth FC.

"That [Khalil going to Portsmouth FC] was news to me when I read it in one of the local dailies," stated Sulaiman.

"We've had no contact either with Sulaiman Fahim or with Portsmouth to release our player for the trials next month," he insisted.

According to reports appearing in a section of the Arabic media, Fahim has now denied his earlier statements whereby he was quoted that Khalil and Hamdan Al Kamali (of Al Wahda) would be getting a three-week trial with Portsmouth FC this season.

"However, we do know that our player [Ahmad Khalil] will be gone for four weeks to Chelsea FC later this summer," added the official.

Khalil was adjudged the best upcoming player in Asia at the annual prize presentation last season - an achievement that saw him earning the prize of spending four weeks of training with Chelsea. Uzbekistan's Server Djeparov, crowned the best player in Asia last season, will be the other player attending the training camp.

"Our player will be going to Chelsea and we are proud of that," said Ahmad Khalifa Hammad, the chief executive of Al Ahli.

"We wish him luck and we hope there will be any other such opportunities such as this as he progresses in his career."
Jel gledao neko ovog?

Izgleda da Sturridge definitivno dolazi...pošto se nismo dogovorili sa Citijem oko obeštećenja,odrediće ga koliko sam shvatio neki sud za sportsku arbitražu ili tako nešto i ono najverovatnije neće biti veće od £5 miliona...

LONDON (Reuters) - Chelsea have rejected a bid from Premier League rivals Manchester City for captain and England defender John Terry.

"Chelsea Football Club can confirm it has completely rejected an offer from Manchester City for John Terry," read a statement on Chelsea's website (www.chelseafc.com).

"We would like to make clear, and will not do so again, that John is not for sale."
MRSH! :evil:
Dalje ruke idioti!

Odlican mladi golman kojeg sam cesto pratio...pokrili smo Ceha...to je dobro!

Staridz je odlicno pojacanje...volio bih da postane sjajan napadac...cijela karijera je pred njim...
Ne bih samo volio da zavrsi kao Karlton Kol...

Za sada sam zadovoljan...idemo dalje...:D

P.S. Teri nije na prodaju...ponude samo mogu da imponuju;)

P.P.S. Anceloti izuzetno cijeni Drogbu... Izjavio je da Drogba nikako nije na prodaju...a usput je rekao da bi volio da postane selektor Obale Slonovace ako bude mogao da se dogovori sa upravom Celzija...da obavlja obje funkcije...

Pa verovatno bi otisli ovi Pizzaro,mozda Kalou a ovi ostali su mladi...tako da bi mogli u napadu da igraju Dzeko-Drogba,a povremeno da ih zameni Anelka,a ove ostale ni neracunam da ce se boriti za prvi tim...

Pa verovatno bi otisli ovi Pizzaro,mozda Kalou a ovi ostali su mladi...tako da bi mogli u napadu da igraju Dzeko-Drogba,a povremeno da ih zameni Anelka,a ove ostale ni neracunam da ce se boriti za prvi tim...

Kalou i nije neka klasa,ali mogao bi da ostane,jer može da odigra i na krilu,a tu smo trenutno tanki.Joe Cole će najverovatnije opet pola sezone biti povređen...

@Jeka
Nemoj da se ponasas kao da nijesi gledala proslu sezonu...
To ti dodje isto kao da se trkamo na 100 metara...trenirali smo cijelu godinu oboje...i ja ti otmem dijete prije trke i kazem ti da ako pobijedis, nemas vise dijete...ja pobijedim trku...a ti onda kazes samoj sebi - iduce godine moram vise da treniram...ma daj...

Nas tim je dovoljno dobar da osvojimo sve...pa i da nikoga ne dovedemo(sto naravno ne znaci da necemo nikoga dovesti...vec smo doveli dva igraca)...to je cinjenica...vjerujem da ce sve okolnosti biti na nasoj strani ove sezone...

Mi i ne moramo puno da kupujemo...

Uostalom...pogledajte Barselonu...nije dovela nikoga...

Barselona... Oni su 90% utakmica prosle sezone odigrali sa pola snage. Engleska je drugo... liga, kup, liga kup, liga sampiona. Odigra se i po 60 utakmica u sezoni. Pored toga, 16 od 19 timova u ligi protiv Celzija igra bunker, a cim se priblizis sesnaestercu polome ti nogu. U Engleskoj je potreban veci tim, sa vise opcija na svakom delu terena. Ja tvrdim da kad bi Barselona igrala u Premijer ligi, ne bi bila u prvih 5 na kraju sezone

Back