Franco Zarezi
Iskusan
- Poruka
- 5.508
Fora je u tome što se Karlo ne šali sa time, a ni ja nisam ... Ne isključuj tu mogućnost, i nemoj smehom terati strah, nego se pripremi na to, pa onda prokuni Romana što vam je doveo Karla ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

@Walken
Reci mi definiciju straha...ne znam za tu rijec...
...
Bolje saznaj za tu reč, jer kad strah dođe po svoje biće ti teže tako nepripremljenom ...@Walken
Reci mi definiciju straha...ne znam za tu rijec...
Ti izgleda ništa nisi naučio iz ovih transfera širom Evrope?Sto se tice bilo kakvog odlaska Esijena...mogu samo da se nasmijem...
Bolje bi bilo kada bi se sa Interom dogovorilo nešto oko Maicona...navodno je nezdovoljan svojim statusom u klubu.Po meni je on definitivno najbolji desni bek na svetu.Strašan je kada krene napred,ima visinu,solidan je u defanzivi...
Slazem se, Maicon mi je drugi izbor za desnog beka. Kad bi on dosao to bi isto bio odlican transfer, Takodje, kad bi doveli bar jednog od trojke Villa / Aguero / Torres bio bih prezadovoljan
Sto se tice bilo kakvog odlaska Esijena...mogu samo da se nasmijem...
..
Kakav folirant.
![]()

Ti izgleda ništa nisi naučio iz ovih transfera širom Evrope?

Odlicne vesti za Staridza. Nema boljeg nego kad Englez dodje u Engleski klub. Sjajno.Evo i nekih novosti...
1. Maluda je produzio ugovor do 2012. godine...
2. Stize nam Daniel Staridz iz Mancester Sitija...to je veoma dobro jer su nam potrebni engleski a dobri igraci...on je velika mlada nada...
Jos ce biti problema oko obestecenja...ali ocekuje se njegov brzi dolazak![]()
Voleo je i CR Mančester, kao i Kaka Milan, pa sada vole neke druge stvari ...P.S. Sto se tice Esijena...ima ugovor sa Celzijem do 2013. godine i voli Celzi...toliko o tome![]()
![]()
Sve se može, to što oni igraju u Čelsiju ne čini ih imunim na prelazak u drugi klub ...A to je...da neki igraci ne mogu promijeniti klub...iz vise razloga...![]()
Zašto misliš da bi Esijen odbio da voli Real kada bi mu sad stigla ponuda?
Apsolutno. Nema nedodirljivih, ili ih bar nema u vecini slucajeva... Recimo da za nas tim mogu jedino da kazem da Teri i Lampsi 100% nigde ne idu. Za ostale - ne znam, ne mogu da tvrdim.Voleo je i CR Mančester, kao i Kaka Milan, pa sada vole neke druge stvari ...
Zašto misliš da bi Esijen odbio da voli Real kada bi mu sad stigla ponuda?
Slazem se. Bas nam je falio. Izuzetno dobar i zahvalan igrac koji moze odlicno da odigra na nekoliko pozicija.Pa on je zajedno sa Lampardom naš najbolji veznjak i videlo se koliko nam je nedostajao dok je bio povređen prošle sezone.
Slazem se. Bas nam je falio. Izuzetno dobar i zahvalan igrac koji moze odlicno da odigra na nekoliko pozicija.
Nije Mikel los, jos je mlad - moze dosta toga da nauci. Naravno, nije na Esijenovom nivou, ali nije ni toliko los.Zgrozim se na samu pomisao Mikela kao njegove zamene...jedini igrači koji bi zaista mogli da ga odmene su Mascherano,De Rossi i možda Cambiasso...mada opet meni je Essien bolji od njih.

Nije Mikel los, jos je mlad - moze dosta toga da nauci. Naravno, nije na Esijenovom nivou, ali nije ni toliko los.
Moze da bude neka privremena zamena ako ovaj slucajno ode. Mada, Mikel nije tako flexibilan.