Chelsea FC

Ma daj, zar ces da dozvolis da jedna glupa budala puna para unisti ono sto volis? Mozda ovo nije istina, a cak i da jeste- idemo dalje. Lepo je rekao Murinjo da igraci osete podrsku svojih navijaca kad im je najpotrebnija, i ne misli se samo na navijace sa tribina, vec na sve ljude sirom sveta koji u tom trenutku podrzavaju i navijaju za njih. Na sve one koji se raduju kad postignu gol ili ponavljaju "oce nas" kad se sutira penal. Na sve one koji se raduju i tuguju sa njima. Ne moze sve da ide glatko, svaki klub nekada zapadne u krizu, igraci odlaze ali to nije razlog da prestanes da navijas.
Svima je tesko, pogledaj fanpage na myspace-u, svi kukaju, ali opet moramo da ih podrzimo. Ni meni nije lako sto je Murinjo otisao,ali opet zelim da Grant bude uspesan zato sto je onda klub uspesan. Nece biti lako ni ako odu Frenki i Drogba (iako u to ne verujem), ali ako Kaka dodje zelecu mu svu srecu.
A ako je za utehu Terry i Cech su jos u klubu. :)

Sta god da se desavalo nikad ne odustaj od svojih uverenja svojih nada i snova :) Izaci ce Chelsea iz ove krize pa cemo videti sta ce biti.Prva i bitna stvar je promeniti trenera jer mislim da bi to smirilo strasti i mozda nateralo igrace da ostanu.Videcemo sta ce od svega biti-cekamo rasplet :) Do tada ne ocajavaj svi timovi su kad tad bili u krizi...Poz...i kao i uvek NAPRED PLAVCI !

Ma naravno bre! Koliko god stvari lose uvek treba navijati za klub koji volis! Btw Jeko jel znas da imas Hausa na HRT-u 1 svake nedelje u nedelju. I to ne reprize, vec novi serijal. Haus hoda!

@Klothius Kako si znao da volim House-a? :D Znam da ima, ali ja imam sve sezone na DVD-u + redovno skidam epizode nove sezone koja se prikazuje u USA. U svakom slucaju, mnogo ti hvala :D. E da...Nece jos dugo da hoda, vratice mu se bol :( .

Ten Kate je dosao, sto mi se posebno dopada jer ce mozda pozitivno uticati na stil igre (vise voli napadacki fudbal), a Grant dobija licencu sledece godine. Inace ponovo je obnovljena ponuda za Alvesa, a negirana ponuda za Kaku.
poz

Pa imala si avatar Hausa pre, a i ja volim da ga gledam, pa eto setih se ja tebe :) Vec je poceo da mu se vraca bol. Nego odakle ti sve epizode na DVD-u? Sto se tice Tan Kate-a. Sjajno. Sad ce sve da krene uzbrdo siguran sam. GO CHELSEA!

77107179.jpg

bas su slatki...avram&sheva...

@Klothius
Nesto skidala, nesto mi poslali, bitno da imam. :) .Nove epizode skidam sa ArenaBg i taj sajt je stvarno odlican.Brzina maximalna, sve super. Ako hoces mogu da ti posaljem sezone koje nemas (samo mi posalji adresu na PM) :D.

@Dzmrndzavi
Ma cuti bre. :P Sad dosao Kate pa ce da bude bolje. :)

Dobro de...jeko neshto mi kasne tvoje poruke na forumu...?
Ponekad previshe vjerujem tabloidima...medjutim nista me vishe ne chudi...aMA bas nishta.
I ako kupe Dragoslava Jevricha za golmana ne bi me chudilo...
Zasto obljavljuju ponudu za ALvesa?Imaju Beletija i Aleksa cini mi se koji su dobri...(beleti manje doduse)...Svejedno to je dobra vijest...
kad je sledecha utakmica?

Ma nije staklen, nego nema srece i to ti je. Ne znam vise ni koliko je povreda imao.
Ja mislila mislis:"Stakleno lep" :lol:

@Klothius Nece dugo. Mozda 2-3 dana do nedelju.A tacno je da se Balak vraca.

svi igraci chelsea imaju problem sa *ebenim povredama!balack,robben(dok je igrao),pa i drogba,shevchenko a i u zadnje vrijeme Terry i Lampard!Da ne pominjemo Cecha kad je razbio glavu(dobro de,to je bilo jednom,ali ipak...)

Back