CHEDA JOVANOVIC..BUDUCI PREDSEDNIK SRBIJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
King 7:
Rece moj prijatelj preksinoc: " Kakvo stado - takav i pastir "
Господине Кинг7, мислим да је ваша оцена мало преувеличана, али има доста истине у свему овоме. Наиме, гоподин Јовановић, је био миљеник хомосексуалних кланова у Србији, све до свог венчања. Касније се ситуација мало променила, али гро популације ових покрета би волели да господин Јовановић добије одређену моћ, те да би тада они могли да остваре своје циљеве. На срећу тај проценат и хомосексуалаца и симпатизера господина Јовановића је немерљив изборним мерилима, те не видим разлог толиког потенцирања његове улоге у политичком животу Србије.

Шон:
Господине Кинг7, мислим да је ваша оцена мало преувеличана, али има доста истине у свему овоме. Наиме, гоподин Јовановић, је био миљеник хомосексуалних кланова у Србији, све до свог венчања. Касније се ситуација мало променила, али гро популације ових покрета би волели да господин Јовановић добије одређену моћ, те да би тада они могли да остваре своје циљеве. На срећу тај проценат и хомосексуалаца и симпатизера господина Јовановића је немерљив изборним мерилима, те не видим разлог толиког потенцирања његове улоге у политичком животу Србије.
Gospodine Son, u pravu ste to sto tvrdite. C. Jovanovic je bio poznatiji kao gay - ikona medju domacim homoseksualcima sto je znacajna podrska u njegovoj politickoj karijeri.

Kazanova:
Aaaa G. Son... Mnogo gresite. Ne bi trebali da se razocarate u Cedu, jer on je sada samo malo prikriveniji... Inace yebe se sa Siptarima. Glavni mu je svaler, onaj koji ga guzi je onaj siptarski student, neka vrsta Cede i "otpora" samo kod Siptara... ne mogu se setiti kako se zove... e, taj yebe Cedu.
Eeee Kazanova, kad bih ti rekao ko se sve guzi sa siptarima ne bi verovao...

billy_THE_kid:
u jeeeeee.......hahahhahaa
Gospodine Bond, ne znam da li je gospodin Jovanovic gay, kako kazete, ili *****, narodski...
Znam da ima zenu, i da je super riba....ali me Vas recnik, nacin izrazavanja, neodoljivo podseca na pedera...imate li Vi, gospodine Bond zenu???...I da li ste ikada bili sa istom??
Господине били, можда ја вас подсећам на тога што кажете јер ви изгледа у животу ни о чему другом и не размишљате, већ само о анусној копулацији. Са таквом назови господом сам престао да комуницирам на форумима па тако сад и са вама, јер зараза хара господине. Можда ширите сајбер ХИВ па се треба чувати. Будите топло поздрављени али не као брат, јер то вам изгледа недостаје ових дана у великој мери, па сте зато мало више нервозни.

billy_THE_kid:
HAHHAHAHAAH..Izvini, bre..Miskovicu....al kako da odolim???
Ako sebe smatras kitom, odgovor je....DA...hahahhahaaahaa

Ma nista licno...samo zezanje:)
Billy je pokrenuo ovu temu u nadi da i ako bi se cudo to dogodilo da stvarno Ceda postane predsednik,on dobije stalni posao u drzavnoj sluzbi.Naime obecano mu je mesto dvorske lude,sto licno mislim da mu bas lezi.Ovo sad sto radi sa polovnom garderobom iz Nemacke mu i ne ide bas kako je to on u svojim decackim snovima zamisljao

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back