Charmed

• Začetnik teme Začetnik teme neven
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
evo ja cu postaviti par slicica....

banner4-1.jpg

0017wm6ln.jpg

CH801-GL-02_2x3.jpg

Untitled-413-copy-1.jpg

Prva slika je onako,najlepsa je Pejdz,druga je super jer su oboje sltaki,a treca i cetvrta su nikakve,lose uradjene.Imate dosta slika iz 8 sezone na www.thedemonsjumble.com!Mi cekamo za telefon!

a ko je nova bili...nisam upucena...i da li mi se cini il se na onoj fotki gore pokazuje kao neko bdenje za Fibi...nece valjda sad onda da ode iz serije...
A za one koji cene Alisu Milano...jedna mala informacija ako niste znali...njeno lice je posluzilo kao model za lik Male Sirene iz istoimenog Diznijevog crtaca....eto...ako bolje pogledate slicnost je velika...
Pozdrav...

heheh..znam to za malu sirenu!

nego!to bdenje je iz prve epizode 8. sezone kad "sahranjuju" sestre Halliwell,stare sestre. one ce poslije baciti cini da ih samo bliznji vide kao stare,a za siroke mase ce biti one tri iz epizode "something wicca this way goes" iliti zadnju epizodu u 7. sezoni.

Da i one ce se vratiti u normalu valjda posle nekog vremena ali i dalje samo za neke.A ono je Fibin buduci muz u seriji.Inace slike Pajper sa sest ruku se mogu naci svugde.

nesto u poslednje vreme mnoge serije ili ne prikazuju tj na pola prekinu emitovanje bez ikakvog objasnjenja auditorijumu i posle pretenduju da budu kao gledane televizije...klasicne navlakuse...sto to mrzim. i za vasu informaciju neke epizode u jutarnjem emitovanju ponavljaju...eto toliko o pinku.

Ajte molim vas! Pa ja obozavam serije, pogotovo Cari, ali no way da se dizem u 5 zbog njih.
p.s. Nemojte ovo da shvatite kao uvredu, niti neko prozivanje- svako ima pravo na svoje misljenje, i ja ovim sto sam rekla nisam uskratila postovanje ni prema kome.

Back