Charmed

• Začetnik teme Začetnik teme neven
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa to svi znamo,ali on je imao svoju karijeru samo sto je glupo sto su ga tako iskoristili.zar nije bolje da su ga stavili kao Fibinog buduceg muza i da ona sa njim ima devojcicu a ne da je TREBALO da rodi decaka,ali nista od toga!

Ja sam uvek u pravu!Ali nije vazno,do koje epizode su stigli na pinku! i kad je u koliko sati?izdata je prva knjiga charmed na srpskom.Zove se moc trojstva i sa Pru je.Ima u novom bravu

Tiksi:
Da ali ako neko dobije knjigu a ja ne hoce li mi je pozajmii na citanje.MOLIM VAS.ta bi sa Pinkom?Koja je epizoda i kad je|?
Cao Tiksi, ja sam ovde nova pa ne znam bas kako sve ovo funkcionise, ali zato znam da obozavam seriju cari. Serija je u 14:30, a ne znam koja je epizoda, znam da je pri kraju 6 serijala, tako da nam stizu nove epizode od7.11. Pozdrav :-) :-)

A o cemu se radi u toj novoj knjizi? ja sam cula da je sa Pru, da nema Pejdz.
Koji je vama omiljeni lik? Ja obozavam Pajper(Holly Marie Combs). Da li neko mozda zna njenu email adresu??
:-D

U knjizi se radi o 1 sezoni,kad su dobili moci.Dobre zaniljivosti su da je Holly trebala da igra Pru,Shanen-Pajper,a ori Room-Phoebe,posto je Lori imala privatne probleme (ostavio ju je decko sa kojim je imala jaku vezu),zamenila ju je Alyssa.Dok su Shanen i Alyssa mogle snimati i bez grudnjaka,Holly je nosila i umetke kako bi ih povecala (grudi).Ima jos par zanimljivosti ako je neko zainteresovan!
P.S.Holly ne daje svoju e-mail adresu a ni jedna zvezda,one ti daju samo kucnu adresu,a ako oces da saljes potrebno ti je minimala 1000 dinara za markicu.

Da, primetila sam da Holly ima manje grudi. A i ko je jos lud da stavi svoju email adresu pa da mu komp bude pretrpan pismima. U pravu si. Znala sam za tu zamenu uloga zbog Lori, ali ja ipak najvise volim Pajper :)

Back