CG TABLE BLOKIRAJU BEOGARD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I sta bi, evo vec je 16,35 i sta uradiste?
Citam i citam i citam...
I oko cega se mi opet raspravljamo? Da li oko toga da cemo od ove teme nesto bolje ziveti??? Naravno da sam za to da im se ne omoguci preregistracija. ,,Pojedini,, drzavljani Crne Gore su prodali po nekoliko desetina automobila i dali odobrenja za upravljanje vozilima. Crna Gora je sada samostalna (sto se mene tice neka ih-njihova volja) pa me ne bi zacudilo da se ljudi koji su dali ovlascenja u svoje ime (za nekoliko desetina automobila) sada kod njih moraju i za to odgovarati-platiti odredjene sume novca (ne verujem male...porez....) a ne bi me cudilo da ih i pitaju pa gde su ti svi ti automobili (Evropa ce to traziti-trazite kredite a ljudi vam imaju po 25 automobila-pa to ni kod nas nema...).
Jerotije je mnogo smeksao kada mu se obratila zemljakinja. Taman posla da ovo pisem da bih nekog uvredio, ali BRE o cemu tvoja zemljakinja diskutuje. Bavi se automobilima, sta nedostaje joj klima, ABS... pa gde ti zivis u Nemackoj ili setas gde ti odgovara. Za neke ljude sa KiM-a sam cuo i da voze ,,besna,, kola a u Bgd-u zive kao izbeglice, podizu humanitarnu pomoc, izdaju po nekoliko stanova... Da li neko od vas zna nesto o tome, mada je ovo vezano za automobile, ali je sve u stvari vezano sa NOVCEM.
Etc,etc,etc...
Necu dalje, jer ja vozim auto star 20 godina i to sa CG (BA,PG..) i KIM (PE,PE,UR..) tablama mi je tako ,,strasna,, prica i uvek mi se cinila SVERCERSKA prica, i da sada opet SRBIJA treba (necemo dati) pere tudji prljav ves. E, pa probudili smo se i mi i vise vam ne damo i necemo vam dati da to vise ikad radite!
POZDRAV SVIMA SA OVE TEME-ovo je licni stav (uopste mislim i vecinski).

DellBoy-011
pozivaju se na ustavnu povelju države koja ne postoj

Pa tako im je to, a ,,samo bi VOLELI,, da im popuste...Ma nema vise popustanja.
Pa sto bi ja vozio auto star 20 godina, postovao ovolike godine zakone, propise... a oni dosli do par hiljada evra i da voze...
Trenutno u Bgd-u jedna porodica u proseku trosi u prodavnici za najosnovnije potrebe 3 evra dnevno (prosek uradjen na osnovu onoga-neko 50 evra a neko za 3 dana 150 dinara) i sada ovi sa CG, KiM a ima i onih sa BiH (tipa 000-T-000) i svi oni ugrozeni ovde u Bgd-u a voze li se voze, i sve im smeta (moje misljenje da im smeta ZAKON) jer ne mogu vise da SVERCUJU i to ih ubija, a i dalje bi da piju Hajneken, Viski, puse Malisu, jedu lazanje,dagnje, lignje, a boli ih uvo za nas da li imamo deci da kupimo jednu jabuku u pet dana.
Ma, nek se solidarisu sa svojim CG, KiM i BiH tablama-do daljneg!
Opet kazem pozdrav svima, ali ja VOLIM legalno i svoje-posteno i po zakonu kupljeni auto, iako ima 20 godina nikad me nije izdao.
A Vama sa CG tablama sta da kazem, malo ste ih platili, ocekivali ste da ce Srbija biti i dalje krava muzara-G R E S K A!!!-velika. TACKA.

Nisam ja popustio pred zeml;jacima nego mi je zao. Za razliku od Vas koji neznate ja znam kako se dole na Kosovu zivi. Ocu reci na Kosovu se prezivljava a ovde zivotari. Pricamo o PR PZ i ostalim Kosovskim tablicama a ne CG. Za njih sam protiv preregistracije a ako je neko mogao i trebao da ih kupi onda sam to prvi ja jer imam dosta rodjaka i CG i taksista sam. Zivim od volana pa je normalno da bih trebao da imam malko mladji auto jer to mi je radno mesto. Jesmo li se sad razumeli i pozz !

Jerotije, Jerotije, pazi ovo

the shezika
Registrovan korisnik

Učlanjen:: 19.03.2006.
od vlasnika, do 25.000 evra, sa CG.
Sve ponude slati na
pristina74@yahoo.com

a na ovo

Za razliku od Vas koji neznate ja znam kako se dole na Kosovu zivi. Ocu reci na Kosovu se prezivljava a ovde zivotari. Pricamo o PR PZ i ostalim Kosovskim tablicama a ne CG. Za njih sam protiv preregistracije a ako je neko mogao i trebao da ih kupi onda sam to prvi ja jer imam dosta rodjaka i CG i taksista sam. Zivim od volana pa je normalno da bih trebao da imam malko mladji auto jer to mi je radno mesto. Jesmo li se sad razumeli i pozz !

Kako se zivi dole... Bedno-ne misle o preregistraciji kao tvoja zemljakinja, nego pokusavaju da sacuvaju svoj zivot, i kako da decu prehrane (kilogram hleba je nekima misaona imenica a TEBI!), A sto bi ti dozvolio KiM tablicama da se preregistruju a ne CG-objektivan si ile ne?, I treba da imas mladji auto, uzmes kredit (naravno kamate ubise) ali brate radis i otplatis, ali bi morao i da radis kao taksista i da poznajes svako cose u Bgd a ne da sedis za kompom i diskutujes. Pa ti umesto da radis ti diskutujes-idi bre brate u politicare! NISTA LICNO!!! Ali idi uzmi neku voznju ili imas kintu da sve dazbine platis i onda te boli uvo za taxi, a sigurno se i bunis da su cene taxi usluga male, posto je benzin skup, a vi ugradili plin i ................. IMAS ODGOVOR NA OVO, naravno da ne jer nesmes ovako javno, A???!!!

okosokolovo:
Jerotije, Jerotije, pazi ovo

the shezika
Registrovan korisnik

Učlanjen:: 19.03.2006.
od vlasnika, do 25.000 evra, sa CG.
Sve ponude slati na
pristina74@yahoo.com

a na ovo

Za razliku od Vas koji neznate ja znam kako se dole na Kosovu zivi. Ocu reci na Kosovu se prezivljava a ovde zivotari. Pricamo o PR PZ i ostalim Kosovskim tablicama a ne CG. Za njih sam protiv preregistracije a ako je neko mogao i trebao da ih kupi onda sam to prvi ja jer imam dosta rodjaka i CG i taksista sam. Zivim od volana pa je normalno da bih trebao da imam malko mladji auto jer to mi je radno mesto. Jesmo li se sad razumeli i pozz !

Kako se zivi dole... Bedno-ne misle o preregistraciji kao tvoja zemljakinja, nego pokusavaju da sacuvaju svoj zivot, i kako da decu prehrane (kilogram hleba je nekima misaona imenica a TEBI!), A sto bi ti dozvolio KiM tablicama da se preregistruju a ne CG-objektivan si ile ne?, I treba da imas mladji auto, uzmes kredit (naravno kamate ubise) ali brate radis i otplatis, ali bi morao i da radis kao taksista i da poznajes svako cose u Bgd a ne da sedis za kompom i diskutujes. Pa ti umesto da radis ti diskutujes-idi bre brate u politicare! NISTA LICNO!!! Ali idi uzmi neku voznju ili imas kintu da sve dazbine platis i onda te boli uvo za taxi, a sigurno se i bunis da su cene taxi usluga male, posto je benzin skup, a vi ugradili plin i ................. IMAS ODGOVOR NA OVO, naravno da ne jer nesmes ovako javno, A???!!!
E pa gospodine/gospodjo ovo ti je direktno javljanje iz enklave na Kosmetu. Ne pominjem ime jer brinem za sigurnost svoje porodice. A to kako se zivi ovde ako tvrdish da znas onda ti ne bi trebao da se oglasavas javno.
Na Kosmetu nema slobode a para ima ali ipak nedovoljno za ono sto ovi ljudi ovde trpe: nemanje slobode zivljenja, nemanje slobode kretanja, nemanje osnovnih ljudskih prava ako znas sta u njih spada, nemanje struje a trenutno nemanje tekuce vode.
I sve to i ne bi toliko tesko padalo da nisi retka zivotinja za odstrel. Ali ovi ljudi ovde su i dalje dostojanstveni i ne traze nicije sazaljenje, a malo razumevanja od drzave i vlade ciji smo deo "pa makar i samo formalno" ne bi bilo na odmet.
Ako si citao pazljivo kao sto tvrdis kosmetske tablice su pominjane u sledecem kontekstu da je vrsena (pre)registracija citaj uvoz od strane gradjana Srbije koji nisu nikada ni krocili na Kosmet ali su zato dali neku crkavicu "privremeno raseljenom"licu da u njihovo ime odradi sve.
I jos nesto oko moje sokolovo ako umes da racunas izracunaj koliko visokoobrazovani mladi bracni par na Kosmetu moze da zaradi ako radi u prosveti, zdravstvu, opstini, pravosudju ili pri UN-u ili KFORu, otprilike nepunih sedam godina, dobija 200% mesecnu platu od Ministarstva RS i jos stipendiju od UN a sada iz kosovskog budzeta (kojeg smo btw odrekli zarad pomaganja nasem pregovarackom timu u vezi Kosmet) i da jos pri tom ne placa struju i ostale komunalije.
Ako ne mozes da izracunas ja cu ti pomoci. Zaradi taman toliko da kupi jednu garsonjeru ili jednosoban stan (za ne daj Boze) i guzva se sa dvoje dece, stara kola registrovana na CG table, jer od gradjana centralne Srbije i drugih nekih razloga nisu mogli da iskoriste svoje pravo i da registruju kola na kosmetske table i za lecenje u Lazi npr, jer ovakav zivot pod presijom definitivno ostavlja posledice.
I da, zao mi je zbog celokupne krize u drustvu i drzavi, ali onima koji nemaju za hleb i mleko da priuste deci, mogu slobodno da dodju na Kosmet, vrata ce im sirom biti otvorena od strane Srba na Kosmetu i moci cete nesto da stvorite. E sad hocete li izabrati "finansijski zatvor" ili "golgotu" na vama je da odlucite. Pozz

okosokolovo:
Citam i citam i citam...

Jerotije je mnogo smeksao kada mu se obratila zemljakinja. Taman posla da ovo pisem da bih nekog uvredio, ali BRE o cemu tvoja zemljakinja diskutuje. Bavi se automobilima, sta nedostaje joj klima, ABS... pa gde ti zivis u Nemackoj ili setas gde ti odgovara. Za neke ljude sa KiM-a sam cuo i da voze ,,besna,, kola a u Bgd-u zive kao izbeglice, podizu humanitarnu pomoc, izdaju po nekoliko stanova... Da li neko od vas zna nesto o tome, mada je ovo vezano za automobile, ali je sve u stvari vezano sa NOVCEM.
Etc,etc,etc...
Posto si vidim kopao po mojim porukama, onda iskopaj i potkrepi ovu klevetu da se bavim automobilima, pa mi nedostaje gorepomenuto.
Za tvoju informaciju, pasat kojeg imamo je "samo" cetiri godine "mladji" od tvog audija i nema ugradjen plin jbg i kostao je skuplje 1100 Evra od tvog audija sto za cetiri godine i nije neka razlika.
Zalosno je samo, kolika mrznja izbija iz tebe i tvojih reci o mojim sunarodnicima i kako ti generalizujes ljude i stvari. Zar ti stvarno mislis da su ti ljudi srecni sto nisu svoji na svome?
Na ovom forumu sam "svratila" da bih se informisala (u nasem selu informacija je najskuplja roba) jer 3600 evra datih za kola, smo posteno zaradili do zadnjeg centa i nemam nameru da ih se odreknem tako lako. Ovo ti je cisto za informaciju, da se prisetis kada me sledeci put budes uzimao u usta.

the shezika:
okosokolovo:
Citam i citam i citam...

Etc,etc,etc...
Posto si vidim kopao po mojim porukama, onda iskopaj i potkrepi ovu klevetu da se bavim automobilima, pa mi nedostaje gorepomenuto.
Za tvoju informaciju, pasat kojeg imamo je "samo" cetiri godine "mladji" od tvog audija i nema ugradjen plin jbg i kostao je skuplje 1100 Evra od tvog audija sto za cetiri godine i nije neka razlika.
Zalosno je samo, kolika mrznja izbija iz tebe i tvojih reci o mojim sunarodnicima i kako ti generalizujes ljude i stvari. Zar ti stvarno mislis da su ti ljudi srecni sto nisu svoji na svome?
Na ovom forumu sam "svratila" da bih se informisala (u nasem selu informacija je najskuplja roba) jer 3600 evra datih za kola, smo posteno zaradili do zadnjeg centa i nemam nameru da ih se odreknem tako lako. Ovo ti je cisto za informaciju, da se prisetis kada me sledeci put budes uzimao u usta.
Nikada se Srbi složiti neće a uvek je bilo debila i biće, tako da ne treba obraćati pažnju na takve koji misle samo o svojoj glavi jer kad im bude u procepu neće biti nikoga da mu se nađe.

1. I u prethodnim misljenjima izneo sam...NISTA LICNO-, sto se zestis,
2. Da se bavis preprodajom i da te klevetam-tebe licno-nisi dobro procitala,
3. Odakle ti to da iz mene izbija mrznja? To nije mrznja vec cinjenica da se mora po ZAKONU,
4. Ne generalizujem stvari vec pokusavam da zivim u realnom vremenu, da onoliko koliko zaradim i potrosim-a ne da sa strane nesto radim ....i ocekujem i izvrdavam a usput bolje zaradjujem od nekih u centralnoj,
5. Verujem da je informacija dole najskuplja ali koja (najverovatnije zaobici neki zakon da se dodatno zaradi)
6. Tvoje i moje sunarodnike-srbe koji su ostali na KiM cenim i postujem-ali bre ode li ti do nekog sela gde iz kuce ne mogu da mrdnu a ti diskutujes o preregistraciji...Shvatas ili ne moje konstantacije? Ljudima dole je bas stalo do preregistracije...
7. Mnogo si se razestila a ne znam zasto-gde sam te to pogodio-u patriotizam sigurno ne-u zaradu,novac..NOVAC-sigurno DA!!!
Opet pozdrav svima i nista licno!

Zaostrilo se, a trebalo je najjednostavniji odgovor DOZVOLITI ILI NE PREREGISTRACIJU, ali kako je krenulo...
Mada opet kazem nista protiv nemam kako drzava odluci, ali i dalje moj licni stav je NE!!!
Nije mi jasno sto se tvoja zemljakinja toliko razestila, ako je ne pogadja!?
A ti polako Jerotije i posteno. Bgd je veliki i sigurno ima posla, da je lako nije, ali jbg... radi se i zivotari a sizika zivi a ne prezivljava kao njeni sunarodnici-srbi!
ZIVOT je to...

И тако "тхе схезика" има своје ја, мишљење, "оскудацију", е а стварно ти упућујем поздрав, али немој више да изиграваш невинашце и да нас убеђујеш у твоје фолирање. Требало је да схватиш-прочиташ, како ти живиш а како твоји сународници. Ово је само делић где ти учествујеш-а о чему-о твојим проблемима-па о ономе где ти дискутујеш ми би помислили да је вама супер, а лично знам да није тако, али ти...ти... све демантујеш ( али само за око 30 одсто вас који живите ту... а остали-прави јадни они а највише због таквих!!!! Прати твоје дискусије:

!Na nebu Bog, na zemlji kum u kafani gost
Trebalo bi da je tako ali na zalost ne uvek i ne kod svih.

Prema pravoslavnom obicaju (koliko ja znam) ako stari kum da oprost onda mozes mirne glave da zoves prijatelja za kuma.

Ljudi koji imaju dugogodisnje kumstvo (moj rod ima kumstvo staro preko 120 godina) znaci da im je sve dobro islo u zivotu (deca zdrava i uspesna, brak idilican i bericetan, blagorodan zivot) i ne zele da ga prekidaju (kumstvo).

1. Ja sam dobila dozvolu od kuma da svojoj deci dam imena, kum kaže majka je najzaslužnija a kum nije dugme, eeej..

2. Ja sam svojoj deci birala lepa i kratka imena da se ne bi mučili puno oko potpisivanja,

3. DellBoy-011 Znaš li nešto više o uslovima preregistracije?
Ako znaš please podeli sa nama, a ako ne možda i razmislim o tvojoj ponudi
Pozz,

4. Sto se tice vremena, prosle godine smo isli na CG primorje, avgusta meseca i bukvalno se smrzavali ujutru i uvece. Od 15 dana 5 smo iskoristili za kupanje. Jos nas pokosio neki crevni virus, ma katastrofa.
Mi se jos uvek dvoumimo izmedju Bugarske i Kipra.

5. Ja imam sporet sa ravnom plocom i spremanje hrane mi vise nije nocna mora. Moj proizvodi gorenje.
Svaka ploca ima termostat, i lak je za regulisanje temperature. Rerna mu je isto dobra sa ventilatorom
Prednosti: pravi je stednjak, stedi energiju, manje se zagreva kuca kad se sprema jelo.
6. Pa imas sokovnik posebno (njega i koristim za sve), zatim imas ciniju za mlevenje, i ima za seckanje i rendanje. Znaci 3 elementa + baza

Делић твоје арогантности према нама-ово су твоје речи,
А за КУМСТВО рече да је -свето- а онда... баш ме занима највише тај део око кумства. Поштујеш...Мораш објаснити-не мора овде отвори тему где је место. Чекам одговор-али после свих твојих контри (себи самој) баш бих волео да видим како се чупаш!
А можда сама себе лажеш или убеђујеш, а!

pozdrav svima.....
"slucajno" radim na carini pa imam uvida u neke stvari.....
pitanje za sve one koji se protive preregistraciji......
znate li koliko je automobila uvezeno preko izbeglica iz hrvatske pa iz bosne? koliko je automobila uvezeno preko kosova? sve je to bio sverc! ono sto je zakon predvidjao (da moze da se uveze auto koji je bio u vlasnistvu, pre odvajanja) ispunilo je 2% izbeglica...... ostalo su bili klasicni uvozi iz inostranstva.
ono sto radi dinkic je njemu na cast (ukoliko se nekad pokaze da je istu imao) ali koji problem imate vi braco srbi? ako je neko pokusao da iskoristi povoljnost da uveze auto preko crne gore, zasto to nekome predstavlja problem? jel se neko plasi da ce ispasti glup, ili bez dovoljno hrabrosti da se upusti u raspravu sa drzavom? i kakve su to price, dosta je bilo "vidje ovo, vidje ono" zar mislite da crnogorci voze cg table po srbiji?
ja vozim CG table, za euro 3 nisam imao para a 4000 za golfa2 16 godina starog !!! na bubnju nisam hteo da dam. svesno sam usao u rizik jer znam u kakvoj drzavi zivim. ako se izborim sa svojim istomisljenicima da dobijem svoj auto (koji jos otplacujem), neka vam braco srbi ne bude zao.
i molim vas.... zar ne mislite da je dosta tih prica koje idu u prilog onom "srpskom loncu"
pustite ljude neka izadju.... (mozda vam neko od njih jednog dana pruzi ruku i vas izvuce iz istog)
jos jednom..... pozdrav svima......

ГЕАТ ПИНЕ

Драго ми је да се јавио неко из неке службе која има везе са овим. Е сад:
- па о томе и покушавам да дискутујем, да ми је жао да користе избеглице како би препродавали аутомобиле а њима дали неку цркавицу да се ауто води на њихово име, а овде испада да они возе, али БРЕ људи ми видимо те таблице и отуда у народу сав гнев, А КО ГА ПРОИЗВОДИ!..
Наравно да је реч о томе да црногорци не возе аута у Бгд са њиховим таблама него Бгд људи а и шире, и онда ШТА ХОЋУ ДА КАЖЕМ-ИЗРАЗИМ СВОЈЕ МИШЉЕЊЕ- НЕ ТРЕБА ИМ ДОЗВОЛИТИ.
Е сад би ме занимало која је то повољност, па кажи да и остали људи то могу да ураде-ја лично нећу јер ме не занима-по мени то је кршење Закона, али ето кога занима а ти реци па да људи продају старе крџе и купе новија кола-немам ништа против.
Такође немам ништа против-НЕКА ЉУДИ ИЗАЂУ- нека их...а где то-можда бих и ја изашао-ајде дај савет!
Поздрав.

koji problem imate vi braco srbi? ako je neko pokusao da iskoristi povoljnost da uveze auto preko crne gore, zasto to nekome predstavlja problem? jel se neko plasi da ce ispasti glup, ili bez dovoljno hrabrosti da se upusti u raspravu sa drzavom?

Е да, на ово заборавих да одговорим а тешке су рачи пале,
- никакав проблем ми немамо већ ви-са таквим аутомобилима и сада од нас тражите помоћ-подршку,
- каква је повољност, реци нам да би и ми знали, зашто кријете од нас па и ја лично бих волео да од својих пријатеља из ЦГ наручим добар,јефтинији, безбеднији млађи.. ауто али да будем сигуран и да не кршим Закон СРБИЈЕ!,
- глуп нисам, а можда у Закону (не знам) стоји да ко ово не уради биће глуп-прочитаћу га,
- Хммм, значи треба ни нека храброст да се упустим у расправу са Државом око овог проблема-АКО СИ У ЦАРИНИ ВАЉДА ЗНАШ ЗАКОН, и у расправу око овога, па треба ,,Тхе схезика,, а и ја ћу лично, са друштвом око проблема за Ким, за њу, њену породицу, и све који пате на КиМ а за ово-СМЕШНО!
Опет понављам поздрав свима-треба дискутовати-ништа лично-а свима нам користи ово!
Воли Вас све ОКОСОКОЛОВО!

voleo bih da mi kazes u kom delu je zakon prekrsen od strane ljudi koji su kupili aute sa crnogorskim tablama?

ako je zakon prekrsen..... svi ovi atomobili su trebali odavno da budu zaplenjeni i prodati na licitacijama.... jel tako?
vlada nije mogla da reaguje tako jer nema pravnog osnova. tj. svi automobili se regularno voze (vozili su se) u jednoj drzavi. neki od mojih prijatelja koji rade u policiji su me ubedjivali da podnesem zahtev oup-u za registraciju na BG; jer ne postoji clan zakona po kome bi taj zahtev mogli da odbiju.
ja ne pricam o zakonima jer nemam uticaj na iste. ali umesto odgovora navescu ti primer...
ne volim siptare ali im zavidim na jednoj stvari. krajem devedesetih kada ih je njihova vlada prevarila i uzela pare (na isti nacin kao nama gazda jezda i "majka" dafina) ljudi su srusili kompletnu drzavu!
sta smo mi uradili? bunili se 2 dana i otisli kucama..... zasto? zato sto je isto kao danas polovina ljudi rekla "ko ih j..... mislili su na brzinu da se obogate"
reci mi koliko je ljudi imalo 93. para da ulozi u banku da se obogati? radili su to jer su mislili tako da sastave kraj sa krajem. vlada je stajala iza toga i mislili su da je sve ok.

danas je prica jako slicna! toliko o tome.
u svakom slucaju, ja zakon nisam prekrsio i gedore necu kupovati.
sto bi rekao matija "ceracemo se"

pozdrav 8-)

- Па наравно, држава Србија ће то урадити, не сумњај у то, а полако са ћитањем Закона, па не могу га за десетак минута прочитати-растумачити,
- Влада није могла да реагује, али пази реаговаће-убрзо!,
- Другари полицајци су ти страва-прави правници!!!
- Што се Закона тиче наравно да немас утицаја на исте-ја то нисам ни споменуо-АЛИ ИХ ТИ ИЗВРШАВАШ, или можда грешим, па не би било лоше и да нама свима кажеш о овом проблему ипак си ти компентетнији неко друг полицајац-или не мислиш.
- А што се тиче шиптара-то десило у албанији-значи албанци су срушили-по теби-државу, али си заборавио и да су ,,опљачкали,, војне магацине у целој албанији и то оружје је отишло у шверцерске руке и било употребљено против ВЈ и полиције током 98/99 године на КиМ. То ти може потврдити и ТХЕ СХЕЗИКА. Па ако имало знаш о том проблему схватићеш тај ПИРАМИДА систем у Албанији тада.
- ЈА ЗАКОН НИСАМ ПРЕКРШИО- Цариник си Србије или ЦГ..Лепо ти се живи,а а колеге..Е,...

- никакав проблем ми немамо већ ви-са таквим аутомобилима и сада од нас тражите помоћ-подршку,

ko je od vas - tebe trazio podrsku? pomoc?
nije mi krivo sto od tebe nismo dobili podrsku koja ti nije trazena....
... ali ce dinkicu sigurno biti drago na podrsci sirokih narodnih masa.... hehehe.... javi mu se mozda ce ti dati posao u nekoj banci pa da i ti resis svoje probleme..... :)))))))))
poz....

Е царинику мој СРПСКИ, па знаш ли ти да је баш теби КОМАНДАНТ Динкић-или можда грешим-а овде убеђујеш-не знам кога, па он је теби ШЕФ-мени није, Па он је Министар Финансија-значи твоја фирма је директно одговорна њему-ако грешим разувери ме па да ти се извинем...молим те!
Али не касни са одговором јер бих баш волео да будем у току, ако сам погрешио појешћу и комп и сву инсталацију, а ти немој ништа обећавати него само одговори-поштоваћу те више.
А што би добио од мене подршку, радиш у Царини, помажеш људима или гледаш лићни интерес, шта, не разумем, каква ти пофршка треба.
За последњи пасус стварно немам речи, јер и ја живим од неке бедне плате и тако високо не могу, нити имам намеру, а ова тема је за људе којима треба помоћ шта да раде даље и ништа лично.
НЕ ПРЕРЕГИСТРАЦИЈИ-ПОГОТОВО ЦАРИНИЦИМА!!!!

hahaha.....
obrati paznju na reci..... ("slucajno" radim na carini pa imam uvida u neke stvari)
NE "u carini" nisam carinik i dinkic mi je daleko od sefa. (cekam izvinjenje)

a ova ti je jos bolja :) (а ова тема је за људе којима треба помоћ шта да раде даље)
ovajdice se od tvoje pomoci hehehehee....

izvini moram da idem...... sutra moram da zaradim ratu za svoj auto ;)
pozdrav....

Па ево мојег извињења ако не радиш у царини, заслужио си..
А то СЛУЧАЈНО шта ти значи, цариник, шпедиција...па имаш увида у шта..што се качиш па не завршаваш, а људи очекују неку помоћ (наравно имаш везе, форе и себе си обезбедио и исте подржаваш а остале ко...) и идес на посао да зарадис рату БЛАГО ТЕБИ за један дан рату, а остали месец дана раде за једну рату. Али ти "СЛУЧАЈНО" радиш...и извињење си добио, а друго не!!! Јер си улетео да одбранис СВОЈЕ интересе а не свих других.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back