Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.660
Pozz i Vama zemljaci !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a sto to carina nije za ljude, jel si bio nekad u inostanstvu, osim na letovanju?DellBoy-011:piod: carinski dozvoljene postupke sigurno ne spada promet vozila izmedju dva fizička lica.
Ajde malo razmisli, pa opet dodji.

E pa gospodine/gospodjo ovo ti je direktno javljanje iz enklave na Kosmetu. Ne pominjem ime jer brinem za sigurnost svoje porodice. A to kako se zivi ovde ako tvrdish da znas onda ti ne bi trebao da se oglasavas javno.okosokolovo:Jerotije, Jerotije, pazi ovo
the shezika
Registrovan korisnik
Učlanjen:: 19.03.2006.
od vlasnika, do 25.000 evra, sa CG.
Sve ponude slati na
pristina74@yahoo.com
a na ovo
Za razliku od Vas koji neznate ja znam kako se dole na Kosovu zivi. Ocu reci na Kosovu se prezivljava a ovde zivotari. Pricamo o PR PZ i ostalim Kosovskim tablicama a ne CG. Za njih sam protiv preregistracije a ako je neko mogao i trebao da ih kupi onda sam to prvi ja jer imam dosta rodjaka i CG i taksista sam. Zivim od volana pa je normalno da bih trebao da imam malko mladji auto jer to mi je radno mesto. Jesmo li se sad razumeli i pozz !
Kako se zivi dole... Bedno-ne misle o preregistraciji kao tvoja zemljakinja, nego pokusavaju da sacuvaju svoj zivot, i kako da decu prehrane (kilogram hleba je nekima misaona imenica a TEBI!), A sto bi ti dozvolio KiM tablicama da se preregistruju a ne CG-objektivan si ile ne?, I treba da imas mladji auto, uzmes kredit (naravno kamate ubise) ali brate radis i otplatis, ali bi morao i da radis kao taksista i da poznajes svako cose u Bgd a ne da sedis za kompom i diskutujes. Pa ti umesto da radis ti diskutujes-idi bre brate u politicare! NISTA LICNO!!! Ali idi uzmi neku voznju ili imas kintu da sve dazbine platis i onda te boli uvo za taxi, a sigurno se i bunis da su cene taxi usluga male, posto je benzin skup, a vi ugradili plin i ................. IMAS ODGOVOR NA OVO, naravno da ne jer nesmes ovako javno, A???!!!
okosokolovo:I sta bi, evo vec je 16,35 i sta uradiste?
Citam i citam i citam...
Jerotije je mnogo smeksao kada mu se obratila zemljakinja. Taman posla da ovo pisem da bih nekog uvredio, ali BRE o cemu tvoja zemljakinja diskutuje. Bavi se automobilima, sta nedostaje joj klima, ABS... pa gde ti zivis u Nemackoj ili setas gde ti odgovara. Za neke ljude sa KiM-a sam cuo i da voze ,,besna,, kola a u Bgd-u zive kao izbeglice, podizu humanitarnu pomoc, izdaju po nekoliko stanova... Da li neko od vas zna nesto o tome, mada je ovo vezano za automobile, ali je sve u stvari vezano sa NOVCEM.
Etc,etc,etc...
Posto si vidim kopao po mojim porukama, onda iskopaj i potkrepi ovu klevetu da se bavim automobilima, pa mi nedostaje gorepomenuto.
Za tvoju informaciju, pasat kojeg imamo je "samo" cetiri godine "mladji" od tvog audija i nema ugradjen plin jbg i kostao je skuplje 1100 Evra od tvog audija sto za cetiri godine i nije neka razlika.
Zalosno je samo, kolika mrznja izbija iz tebe i tvojih reci o mojim sunarodnicima i kako ti generalizujes ljude i stvari. Zar ti stvarno mislis da su ti ljudi srecni sto nisu svoji na svome?
Na ovom forumu sam "svratila" da bih se informisala (u nasem selu informacija je najskuplja roba) jer 3600 evra datih za kola, smo posteno zaradili do zadnjeg centa i nemam nameru da ih se odreknem tako lako. Ovo ti je cisto za informaciju, da se prisetis kada me sledeci put budes uzimao u usta.
the shezika:Nikada se Srbi složiti neće a uvek je bilo debila i biće, tako da ne treba obraćati pažnju na takve koji misle samo o svojoj glavi jer kad im bude u procepu neće biti nikoga da mu se nađe.okosokolovo:I sta bi, evo vec je 16,35 i sta uradiste?
Citam i citam i citam...
Jerotije je mnogo smeksao kada mu se obratila zemljakinja. Taman posla da ovo pisem da bih nekog uvredio, ali BRE o cemu tvoja zemljakinja diskutuje. Bavi se automobilima, sta nedostaje joj klima, ABS... pa gde ti zivis u Nemackoj ili setas gde ti odgovara. Za neke ljude sa KiM-a sam cuo i da voze ,,besna,, kola a u Bgd-u zive kao izbeglice, podizu humanitarnu pomoc, izdaju po nekoliko stanova... Da li neko od vas zna nesto o tome, mada je ovo vezano za automobile, ali je sve u stvari vezano sa NOVCEM.
Etc,etc,etc...
Posto si vidim kopao po mojim porukama, onda iskopaj i potkrepi ovu klevetu da se bavim automobilima, pa mi nedostaje gorepomenuto.
Za tvoju informaciju, pasat kojeg imamo je "samo" cetiri godine "mladji" od tvog audija i nema ugradjen plin jbg i kostao je skuplje 1100 Evra od tvog audija sto za cetiri godine i nije neka razlika.
Zalosno je samo, kolika mrznja izbija iz tebe i tvojih reci o mojim sunarodnicima i kako ti generalizujes ljude i stvari. Zar ti stvarno mislis da su ti ljudi srecni sto nisu svoji na svome?
Na ovom forumu sam "svratila" da bih se informisala (u nasem selu informacija je najskuplja roba) jer 3600 evra datih za kola, smo posteno zaradili do zadnjeg centa i nemam nameru da ih se odreknem tako lako. Ovo ti je cisto za informaciju, da se prisetis kada me sledeci put budes uzimao u usta.
))))))))
(а ова тема је за људе којима треба помоћ шта да раде даље)