CG TABLE BLOKIRAJU BEOGARD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja da sam na mestu uprave carina odmah bih krenuo sa oduzimanjem i pisanjem carinskih preksaja za vozace oji voze cg table a nisu vlasnici i ja bih da vozim sa svajcarskim tablama a da ne platim srbiji nista a sto se tice paljenja beograda gde bre da zapale krntije da zagade beograd podrska svima koji imaju euro 3 ili 4 ili su ostali principijelni i nisu menjali svoje automobile

Ma ko ih Je..Sta smo bre mi bili budale kao pa nismo kupili skinuta kola s osiguranja u Italiji...Vracajte se sve stim CG kolima i ostanite snjima tamo gde ste ih i registrovali...Hocemo vise red bre u BGDu jel jasno prevaranti , saneri , muvarosi , dileri, tapkarosi ,sverceri i ostali sljame...Jos samo da nekako otkacimo vlasnike kafica, kladionica, internet kafea, i kockarnica i da se ociste studentski gradovi a ne po ceo dan da slusamo vidju ovo..vidju ono...ajd lepo nazad u MEDJEDJE

sta ste se ozestili. pa ovde samo crnogorci dobijaji kako ne shvatate.
Oni su uzeli pare za porez koji moraju da vrate ako srbija dozvoli uvoz.
Ovo sto ne daju da se uveze radi CRNOGORSKI LOBI.
Svako vozilo koje bi moralo da se preregistruje na srbiju tretiralo bi se kao izvoz iz CRNE GORE
to znaci da bi crnogorci morali da vrate POREZ jednako pukli ko zvecke
Ne daju crnogorci da se uvezu vozila u srbiju.
Pozdrav

helpdisc:
sta ste se ozestili. pa ovde samo crnogorci dobijaji kako ne shvatate.
Oni su uzeli pare za porez koji moraju da vrate ako srbija dozvoli uvoz.
Ovo sto ne daju da se uveze radi CRNOGORSKI LOBI.
Svako vozilo koje bi moralo da se preregistruje na srbiju tretiralo bi se kao izvoz iz CRNE GORE
to znaci da bi crnogorci morali da vrate POREZ jednako pukli ko zvecke
Ne daju crnogorci da se uvezu vozila u srbiju.
Pozdrav

Koja glupost:shock: :lol:

BG-BG-BG-BG-BG-BG-BG-BG-BG-BG-BG-BG-BG-BG-BG-BG-BG-BG-BG-BG-BG-BG-BG-BG-BG-KS-KS-KS-KS-KS-KG-KG-KG-NI-NI-NI-NI-VR-VR-VR-NS-NS-NS-NS-SU-SU-SU-SU-PA-PA-PA-PA-PA-BO-BO-BO-BO-PI-PI-PI-PI-PI-KV-KV-KV-KV-KV-UE-UE-UE-UE-UE-VA-VA-VA-VA-SA-SA-SA-SA-LO-LO-LOLO- TOLIKO LEPIH TABLICA A ONI HOCE ba-pg-bp.......

Samo vas citam i ne mogu da verujem.
Zadnjom odobrenom (pre)registracijom citaj (uvozom) registrovano je oko 500.000 vozila na kosmetske tablice PR-PZ-PE-GL-UR
Zbog ljudi iz centralne Srbije mi (koji zivimo u jednoj od enklava) nismo mogli da registrujemo svoj auto. Razlog: velika guzva, registracija pocela oko Vaskrsa 2005 pa je receno da ce trajati 10 dana pa je zbog praznika skraceno na 4 dana, pa opet produzeno na 6...
Mi jednostavno nismo mogli da dodjemo do centra za registraciju jer da bi dosao do Severne Mitrovice ili Gracanice treba ti pratnja KFOR-a koju moras da trazis 72 sata unapred.
Neizvodljivo.
"Sreca" pa su svi ti automobili imali eko 3 i bili do 3 god stari.
I sva sreca te Zastavina vozila imaju eko 3 i ispunjavaju standarde.
Ljudi, dokle ta zavist i zloba?

Prijatelju, ti si sasvim u pravu. I ja sam poreklom sa Kosova-Podujevo Razumem sve sto si napisao. Nista netreba da se tu komentarise. Ovde u Bgd vlada jedna velika mafija i automafija. Kad je bila ta preregistracija radilo se sve i svasta. Mnoga kola su jos bila u Nemackoj i Svajcarskoj a ovde su preregistrovana. Radili su samo papiri. Vi koji ste stvarno zasluzili da zavrsite to niste mogli. Sve je bilo na brzinu. Ali za ove sad CG tablice nisi u pravu. Cela Srbija je pokupovala kola sa CG tablicama jer je neko prosuo buvu da ce moci da se preregistruje. Lepo im je receno iz vlade da to nece moci a oni su opet kupovali i lagerovali. Sad imaju samo fiktivna ovlascenja i traze preregistraciju. Ako bi njima to odobrili onda ajdemo svi da kupimo kola u CG pa da zavrsimo posao a ne da vozimo ove vec odavno izvozane kante. I ono su kante ali ove nase su vece. Pozdrav !

DellBoy-011:
Koja glupost:shock: :lol:
jel si ti **** nesto vansvog sela, ako baba laze rog ne laze

METODOLOSKO UPUTSTVO ZA PRIMENU ZAKONA O POREZU NA DODATU VREDNOST PRI SPROVODJENjU CARINSKI DOZVOLjENIH POSTUPAKA
izvod koji se odnosi na povracaj PDV-a:

Izvozne isporuke
Poreska oslobodjenja sa pravom na odbitak prethodnog poreza u Zakonu o PDV, odnose se na izvoz dobara kao i na sve sporedne isporuke dobara povezane sa izvozom i na sve usluge koje su u neposrednoj vezi za izvozom dobara (meðunarodni transport).
Poresko oslobodjenje sa pravom na odbitak prethodnog poreza omogucuje poreskom obvezniku da moze da odbije ili povrati PDV koji mu je zaracunat pri nabavci dobara i usluga od strane drugih obveznika PDV-a, iako na svoj promet nije duzan da obracunava PDV.
Radi lakseg razumevanja odredbi Zakona i podzakonskih propisa koje slede neophodno je pre svega dati definiciju inostranog primaoca dobara ili usluga, u smislu ovog Zakona, a to je lice koje:
1) je obveznik, a cije je mesto stvarne uprave van Republike;
2) nije obveznik, a ima prebivalište ili sedište van Republike.
Detalji se regulisu putem:
Pravilnik o postupku ostvarivanja prava na povraæaj PDV i o naèinu i postupku refakcije poreza (''Službeni glasnik RS'', br. 107 od 28. septembra 2004. godine).

Kompletan tekst Uputstva pogledajte na sajtu Uprave Carina>>

mislite o tome, i da komsijina krava bude ziva i zdrava

@jerotije O tome i pricam. "Kante" sa Cg tablama su ipak sigurnije za voznju nego kante koje smo imali. Imali smo ladu sa PE registracijama koja je uvek mogla da nam stane kod Drenice ili Srbice. Posto si iz Podujeva onda znas kako su ovi krajevi ozloglaseni dalje ne moram da pricam (btw, tata mi iz okoline Podujeva :) ) Ali sada je doslo vreme pa cu kola prodati DellBoyu za 50Evra, on je dao jedinu i najvecu ponudu :mrgreen:
Nervira me sto nam se shiptari slade i govore da ce sada u bescenje dobijati kola iz centralne Srbije.
Ja sam ipak za varijantu da svi mogu da imaju auta bolja nego sto su im postojeca. Pozz

Ja rekoh da mozete da imate ovde RAT I MIR ali preregistracije nece biti. Po zakonu niko nemoze da ti uskrati pravo na rad ali ministarstvo saobracaja neizdaje taxi dozvole vec izvesno vreme.Ako u mom kraju ima 10 pekara zasto ja nebih otvorio i jedanaestu. Sta ti to govori. Papiri su jedno a praksa je drugo. Tu pise da je belo ali g.Dinkic tvrdi da je crno. Bice crno iako ti znas da nije. Nazalost !

@jerotije Ko je dozvolio automafiji da radi sto je radila?
Kakva vlada takva i drzavica.
Kad sam izasla sa porodicom u centralnu Srbiju "umalo se nisam slogirala".
Okretala sam glavu ka luksuznim limuzinama koje imaju registracije pokrajine gde zivim, u nadi da cu videti nekog poznatog, koga nisam videla od 99. Ali ne, shipak.
Onda smo se suprug i ja cesto salili kad bi videli nekoga sa PR tablama "E ovaj je iz Pristine kao sto smo mi iz Budve" :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back