Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.666
Obrni-okreni opet isto. Svi koji voze CG tablice su proucili zakon. Nisu ga prekrsili ali...... Ako se njima odobri preregistracija, ja cu prodati moju kofu od kola staru 20-tak godina iz uz neku doplatu i ja kupiti nesto mladje i bezbednije. Zasto bi oni mogli a ja nemogu. Ja zivim od volana. Svaki dan vrtim djevrek. Jedno mi nije jasno. Kako niko od mojih kolega nije kupio CG i sad da ceka preregistraciju. Mozda i jeste neko ali ja ga nepoznajem. A Bgd taksisti imaju para. Nije to nesto mnogo ali solidno se zaradjuje. E........to je to. Namazani su svim bojama, svaki dan su na ulici, naculi su svasta i nagledali se svega. Nisu naseli na te price da ce biti pusteno 100 posto itd. Mislim da su se samo naivci otvorili za CG tablice. Sada pronalaze razne zakone kako bi izvadili fleku. A da su se pokajali sto su to uradili-to znam. Znaju i oni ali nece da priznaju. Za rezimiramo. Zelim svima koji voze CG tablice da preregistruju svoje dobro ocuvane kante pod uslovom da se to omoguci i nama koji to tek trebamo da uradimo. Pozz svima !