cetrdesete...

• Začetnik teme Začetnik teme koto
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Shta je bre ovo! :aha: NE mozze to tako, NE MOZZE! El jasno?
Sad kad napunite svi chetrdeset, morate da pazite kad hodate, da ne slomite kuk, opasno je u tim godinama. I, drage moje nemoj da je neka kachila na forum svoje slike i plashila ostale forumashe, to je osetljiva sorta. Uostalom, sa chetrdeset i ne treba paliti komp, treba privezati maramu jache i voditi praunuche u park. Ali pazzljivo! Sitnim koracima da se ne sapletete preko sysa, zbog kuka, znate...:kolac:

Sad kad napunite svi chetrdeset, morate da pazite kad hodate, da ne slomite kuk, opasno je u tim godinama. I, drage moje nemoj da je neka kachila na forum svoje slike i plashila ostale forumashe, to je osetljiva sorta. Uostalom, sa chetrdeset i ne treba paliti komp, treba privezati maramu jache i voditi praunuche u park. Ali pazzljivo! Sitnim koracima da se ne sapletete preko sysa, zbog kuka, znate...:kolac:

Jedino za komp se slazem ostalo ti nista ne valja ;) :lol:

Јој, била нека оваква тема, па се нашао неки тип да прича о томе како су жене преко 40 дебеле и јадне, како треба да ослабе и да прихвате висеће ствари на себи...ваљда је навикао да виђа само оне којима ланац од бицикла увати сису, шта знам... :sad2:
Све у свему, свако то различито доживљава. Кад сам имала 16 мислила сам да су оне са 40 бабе.
Сад ваљда мислим како су оне са 16 деца. Са 80 ће оне од 60 за мене бити балавице. :)

:rtfm: :worth: :super:

(jel smemo da stavljamo smajlije ili je i to nepoželjno?)

I sta je tema ? :)

Meni ono sto nije poslo za rukom u tridesetima apsolvirala sam u cetrdesetima ...primera radi danas mi je uspelo testo za princes krofne ( a jesu ti konfliktni postovi u isto vreme i stimulativni umalo da ti svasta iznapisem zato sto si stranu -dve unazad pisala bash o princes vanilicama ;) )

btw Srecan ti rodjush !!!

i da, cetrdesete obozavam vas :)

p.s. reci mi ako sam promashila temu da se prenikujem u detektora :P

kako bre tako zbrckana ko sarpej mozes da ih obozavas :mrgreen: :zag:

....kad sam punila 40 nisam nešto ni osećala to kao NEKE godine...e, kad sam
napunila 50 baš sam se nešto zabrinula i rešila da neke stvari više neću raditi ni
po čijoj volji....da ću probati sebi da ugodim koliko mogu....i znate šta nisam
prevarila sebe...doduše mnogo toga mi baš ne ide po planu..ali bitno je da se ja
i dalje trudim...i da ni ove godine ne doživljavam kao nešto strašno...:cool:

Meni je nekako izgledalo da su 30.- neka prekretnica, dvadesete su još mladost, a 30- su već ozbiljnije... a posle kad sam stigla u 40 - nisam primetila neku razliku... i nemam strah ni od pedesetih, mislim da ni tu neće biti neke zanačajnije razlike....
Evo baš puno čitam Afrine postove, kako je organizovala sebi život, vodi računa o ishrani, radi vežbe, druži se i najveći optimista ovde .... a sigurno bi imala razloga da kljokne... :worth:

ŽENE STARIJE OD 4O GODINA

Original je iz emisije
Andy-a Rooney-a "60 Minutes" sa CBS-a
Andy Rooney kaže:

Što sam stariji, to više poštujem
žene starije od 40 godina.

Evo nekoliko razloga:

Žena starija od 40 godina te nikada neće probuditi usred noći da bi te pitala:

“O čemu trenutno razmišljaš?" …jednostavno je ne zanima.

Kada žena starija od 40 godina ne želi da gleda utakmicu, ona ne sedi pored tebe kukajući.
Ona će se zabaviti nečim drugim, nečim zašta je raspoložena.
A većinom je to nešto mnogo zanimljivije od utakmice.

Žena starija od 40
samu sebe dovoljno poznaje,
da bi znala,
ko je,
šta je,
šta želi
I od koga želi.

Samo mali broj žena starijih od 40 zanima šta ti misliš o njima.
Žene starije od 40 zrače ponosom.

Retko će ti napraviti scenu usred opere ili ekskluzivnog restorana.
Ali ako si zaslužio, neće oklevati da te upucaju iz pištolja ako su sigurne da bi mogle proći nekažnjeno.

Sa godinama žene postaju vidovite. Ženi starijoj od 40 ne trebaš da govoriš o tome šta si uradio-
-ona već zna!

Žena starija od 40 izgleda sjajno kada nanese drečavo crven karmin, što ne može da se tvrdi za većinu mlađih Žena i Drag-kraljica.

Čim muškarac dobije prve bore, za njega je žena starija od 40 godina daleko sexipilnija od mlađe. Starije žene su iskrenije i otvorenije. One ti kažu pravo u lice, kada se ponašaš kao idiot. Nikad ne moraš da se pitaš na čemu si kod nje.

Da, mnogo je razloga zašto poštujemo žene starije od 40 godina.
Na žalost obrnuto ne važi...

Na svaku sjajnu, inteligentnu, vrelu ženu stariju od 40 dolazi jedan “ostatak nečijeg” debelog stomaka u žutom šortsu koji zbog dvadesetdvogodišnje konobarice pravi majmuna od sebe.
Moje dame, ja se izvinjavam.

A sada, za pripadnike jačeg pola,
Koji se pitaju
„A zašto kupiti kravu,
kad mleko mogu da imam i za džabe?"

Evo jednog up date za Vas...

Danas je 80 % svih žena protiv braka.
Zašto
Pa... …zato što je ženama jasno da nije vredno toga da kupuju celu svinju, kada je sve što na kraju dobiju ipak samo jedna mala hrenovka!

P.S.SVE TAČNO, JE L DA??!!! :mrgreen:

E marinaC... to je sve samo uteha... pretočena u patetični tekst...
Sve navedeno, imaju i žene u 20-im godinama...
Baš je nekako tužno to napisano, kao da teši žene starije od 40 godina... da sam na mestu istih, uvredio bi me, šta ima iko da me teši... ;)

ŽENE STARIJE OD 4O GODINA

Original je iz emisije
Andy-a Rooney-a "60 Minutes" sa CBS-a
Andy Rooney kaže:

Što sam stariji, to više poštujem
žene starije od 40 godina.

Evo nekoliko razloga:

Žena starija od 40 godina te nikada neće probuditi usred noći da bi te pitala:

“O čemu trenutno razmišljaš?" …jednostavno je ne zanima.

Kada žena starija od 40 godina ne želi da gleda utakmicu, ona ne sedi pored tebe kukajući.
Ona će se zabaviti nečim drugim, nečim zašta je raspoložena.
A većinom je to nešto mnogo zanimljivije od utakmice.

Žena starija od 40
samu sebe dovoljno poznaje,
da bi znala,
ko je,
šta je,
šta želi
I od koga želi.

Samo mali broj žena starijih od 40 zanima šta ti misliš o njima.
Žene starije od 40 zrače ponosom.

Retko će ti napraviti scenu usred opere ili ekskluzivnog restorana.
Ali ako si zaslužio, neće oklevati da te upucaju iz pištolja ako su sigurne da bi mogle proći nekažnjeno.

Sa godinama žene postaju vidovite. Ženi starijoj od 40 ne trebaš da govoriš o tome šta si uradio-
-ona već zna!

Žena starija od 40 izgleda sjajno kada nanese drečavo crven karmin, što ne može da se tvrdi za većinu mlađih Žena i Drag-kraljica.

Čim muškarac dobije prve bore, za njega je žena starija od 40 godina daleko sexipilnija od mlađe. Starije žene su iskrenije i otvorenije. One ti kažu pravo u lice, kada se ponašaš kao idiot. Nikad ne moraš da se pitaš na čemu si kod nje.

Da, mnogo je razloga zašto poštujemo žene starije od 40 godina.
Na žalost obrnuto ne važi...

Na svaku sjajnu, inteligentnu, vrelu ženu stariju od 40 dolazi jedan “ostatak nečijeg” debelog stomaka u žutom šortsu koji zbog dvadesetdvogodišnje konobarice pravi majmuna od sebe.
Moje dame, ja se izvinjavam.

A sada, za pripadnike jačeg pola,
Koji se pitaju
„A zašto kupiti kravu,
kad mleko mogu da imam i za džabe?"

Evo jednog up date za Vas...

Danas je 80 % svih žena protiv braka.
Zašto
Pa... …zato što je ženama jasno da nije vredno toga da kupuju celu svinju, kada je sve što na kraju dobiju ipak samo jedna mala hrenovka!

P.S.SVE TAČNO, JE L DA??!!! :mrgreen:

Nije .

Back