Eh kad se samo setim da smo koliko juče na ovim stranicama čitali kako su tridesete u stvari najlepše godine.
Ma kao da je juče bilo. Ali rešismo ih se, srećom.
bas to

citam i ne verujem
sad su dvadesete sr;anj;e jer nemamo pojma o zivotu
tridesete i dalje smo nezrele i jurimo karijeru i decu
a cetrdesete su prava stvar
ma nemoj

mislim je l potrebno omalavazavati druge stvari da bismo cenile ono sto imamo?
a sto se tice teme,nemam pojma sta da ti kazm to me tek ceka
evo sta ja mislim da je dobro u 40im,ono sto nije-preskocicu
-dovoljno si samosvesna da na poslu ne moze svaka budala da te maltretira,niti seksualno uznemirava
-obicno si vec na nekoj dobroj poziciji(tu mislim na poziciju komfora,ne neku moc-nismo svi isti) tako da sad uzivas u plodovima mukotrpnog rada za koji si imala energiju u 30im
-veci procenat 40ogodisnjaka ima svoju nekretninu,makar na kredit nego sto je to slucaj sa 20ogodisnjacima,znaci ne drndas se sa stanodavcima,ne juris ih za pokvaren bojler,niti za vlagu u spajzu
-obicno imas auto,i to ne stari caletov yugo (da vezbas,posto si tek polozila) nego nesto sto zelis
-danas su momci ludi za starijim kokama (starijim od sebe) mozes super da se provedes s nekim piletom sto je potpuno besmisleno kad imas npr 20

-sto helen rece deca su velika konacno mozes i bez njih na letovanje,ne treba ti bebi siterka da bi izasla,ne moras obavezno da ostavis dorucak/rucak/veceru kad si odsutna
-ako nemas decu,e pa zahvaljujuci danasnjoj medicini i nacinu zivota,imas jos koju godinicu da ih rodis,nije sve izgubljeno
ima jos
i nemoj sad neko da je citirao listu i tvrdio kako ima 40 ali nema ni stan ni auto blabla