msneki
Ističe se
- Poruka
- 2.617
Daco srećan rojendan i još dugo, dugo da ga slaviš. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

zelim ti sto manje tortica a sto vise parica...puno zdravlja, i srece.....i da sto pre popijemo jednu kaficu natenane i u miru...

divno cvece za nasu divnu bonu Dacu 

nek je ona nama ziva zdrava a Kato i meni nesto zao sto se ovaj kurir najavio ... bila bi fora da je zatekao u krevetu 

to bi tek bio pun pogodak 
divno cvece za nasu divnu bonu Dacu
nek je ona nama ziva zdrava a Kato i meni nesto zao sto se ovaj kurir najavio ... bila bi fora da je zatekao u krevetu
to bi tek bio pun pogodak
![]()

na ovom "teta" to je Duki tako rekla kad je klopala jos svoje rodjendanske medenjake) i to je bio prvi razlog zasto sam se upustila u ovu avanturu. Kata
je poslala sjekace, bez nje ne bi bili u praznicnom duhu i eto, dekorisani sa fondanom, naravno, kako bi drugacije bilo za prvi put. Radila sam za NG sa aceing-om, ali samo ovivicavanje, ne usudjujem se onako citave, to treba guscim ivice, pa rjedjim iznutra, pa opet dekorisati jos po njima, ju ju ju... puno pipavo i puno vremena. Ovako, dala sam sebi malo oduska, odmarala, samo par narudzbi za ovaj praznicni vikend, mafini su svima vec dosadili i eto nasih medenjaka
, takodje svima zelim srecan uskrs i sve najbolje 
Drage moje, evo da malo osvjezimo ovu temu
Hristos Voskrese, Srecan Uskrs svima, da ste mi zdravi, veseli i nasmijani, da uzivate sa svojim najmilijima![]()
Moja Dunja je odusevljena medenjacima sto nam je nasa teta Kata poklonila (izvinjavam se simbana ovom "teta" to je Duki tako rekla kad je klopala jos svoje rodjendanske medenjake) i to je bio prvi razlog zasto sam se upustila u ovu avanturu. Kata
je poslala sjekace, bez nje ne bi bili u praznicnom duhu i eto, dekorisani sa fondanom, naravno, kako bi drugacije bilo za prvi put. Radila sam za NG sa aceing-om, ali samo ovivicavanje, ne usudjujem se onako citave, to treba guscim ivice, pa rjedjim iznutra, pa opet dekorisati jos po njima, ju ju ju... puno pipavo i puno vremena. Ovako, dala sam sebi malo oduska, odmarala, samo par narudzbi za ovaj praznicni vikend, mafini su svima vec dosadili i eto nasih medenjaka
![]()
![]()
Ljubim vas, jos jednom SRECAN PRAZNIK, UZIVAJTE!!!!!
I meni je sad smesno (nakon sto sam tog dana izgubila jedno sat vremena u pokusaju da se setim koja bi ta dva jaja mogla biti)... al' nesto mislim kako nece biti smesno onom ko ga bude ljustio... u nadi da je - kuvanoI ja se pridružujem čestitkama. Srećan praznik svima! Smeh, baš me nasmeja sad, ne bih volela da sam na mestu tog ko dohvati ne kuvano jaje.![]()

Da.... doduse nije tebalo da bude fora... samo rasejanost... Ja koristim samo ona za koja sam sigurna da - nisuDobra fora.Ti za svaki slučaj ne učestvuj u tucanju.