Čestitate nekom rođendan SMS-om,a on/on ne odgovori!?

• Začetnik teme Začetnik teme Tejk
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
.. ako se neko vec nije udostojio ni da me pozove da mi cestita rodjendan, sto bih se ja smarala da otkucavam

Ma nije bitno kako je cestitano...sta god....najvaznije je upravo da se neko sjetio...i nisu svi u istoj mogucnosti...prvo moji svi su u cg....dosta ih i po bijelom svijetu....a tek prijatelji....pa ljuuuudi.....ja ladno da potpisem bankrot npr za novogodisnje praznike....lijepo poruke....ili skajpic(pozlatio se)...:D

Мени је мука од звоњаве телефона! Сваког дана ми звони телефон небројено пута, што мобилни, што стабилни! :besna:
Поруке су измишљене за такве ствари! :heart:
Утишам тон, прочитам кад прочитам, одговорим кад одговорим. И јако сам срећна последњих десет година, од како имам мобилни! Пре ми је звонио само фиксни, али за рођендан...ужас! Дивно је што честита много људи, али, ако звони телефон педесетак пута дневно, то је катастрофа! :eek:

:ok:

Eto npr imam drugaricu sjeti me se samo na rodjos....porukom....ma hvala i za to :)....a imam ih 2-3 neodgovorne dozlaboga :lol:....sta ces take su :lol:....ali breee pozovu,pisu xxx puta neobavezno.......i ja sam kao one ....zato sam sad kao neka tolerantna....:lol:...ali hocu reci ima toooliko znacajnih momenata....drugarstvo gledam uopsteno.....skup mnogo cega.....:)

:ok:

Eto npr imam drugaricu sjeti me se samo na rodjos....porukom....ma hvala i za to :)....a imam ih 2-3 neodgovorne dozlaboga :lol:....sta ces take su :lol:....ali breee pozovu,pisu xxx puta neobavezno.......i ja sam kao one ....zato sam sad kao neka tolerantna....:lol:...ali hocu reci ima toooliko znacajnih momenata....drugarstvo gledam uopsteno.....skup mnogo cega.....:)

Е, ја имам једну куму која никад не запамти рођендан, ничији!
Иначе, зивка ме сваког другог дана!:mrgreen:
Не замерам јој, знам да је таква.
Али и даље мислим да је пристојно захвалити се неком ко се сетио.
Но, ситнице такве врсте не би смеле пореметити пријатељтво.
Ако сам неком честитала рођендан, а он мени није, ја ћу му честитати и следеће године.
Зашто да не, ако смо свакако пријатељи? :heart:

Negde sam već na ovoj temi pisala da ne volim sms poruke koje
su šablonske...i to i dalje tvrdim...nekako mi je skroz bzvz..kad
neko ne može sam iz svoje glave da smisli i napiše jedan sms:think:

ali volim, naravno da volim da se setim nekih važnih datuma svojih
prijatelja i rodbine, a kako smo daleko....jedini način je da im pošaljem
sms...a i oni meni..to je nešto drugo...to me raduje..čak dugo čuvam
te porukice....koje su pisane namenski, s'ljubavlju...i željom da me
obraduju:heart:

Back