Ванда
Elita
- Poruka
- 18.051
Имаш још десетак минута времена... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne bih da ih navikavam....Zamišljam...I ne vidim neku veliku propast osim što treba da uložiš malo truda i koji dinar sitno...
I treba svima da kažeš hvala,ako znaš za red...
Hvala je osnovno...a "dođi na tortu" može,a i ne mora...
Napisala sam kako bi na neki način opravdala tvoju drugaricu...@ Dasty
Prihvatam da svako ima prava na svoje viđenje situacije, ali ...mene bi bio blam da ne odgovorim nekom ko se setio da mi je rođendan ili već neki drugi važan datum za mene.![]()
Problem bi bio da im zaboravim rodjendan...a to ne zaboravljam...
Odgovorim svima koji su mi čestitali rođus ili neki drugi praznik. Ako su oni imali vremena i kredita da se sete mene i ja mogu da se pristojno zahvalim. Ne zaboravljam ni rođendane dragih ljudi. U odbranu ovih koji ne odgovaraju na rođendanske sms-ove, ne treba se odmah sekirati, neki ljudi prosto ne drže do toga ili su nemarni ili su neraspoloženi u tom trenutku. Ne mora uvek da znači da ne vole osobu koja im je poslala sms.
Па јесте, неко треба да има кредита и живаца да мени честита, али ја немам живаца ни кредита да одговорим на сваку честитку...![]()
Pozdrav svima!
Baš me zanima da li vam se nekada dogodila situacija opisana u naslovu teme,i kakva je vaša reakcija na istu?
Da pojasnim malo, u pitanju je slučaj sa veoma dobrom drugaricom, koja inače ne pamti kad je kome rođendan i to joj ne zameram mnogo,jednostavno takva je, inače je divna osoba. Ali kad joj ja čestitam, pa ona "zaboravi" da napiše makar "hvala" ili bar da cimne,
to već ne mogu da razumem.Inače već godinama ne živimo u istom gradu,pa se jako retko viđamo, stoga mislim da je takav previd sa njene strane malo bzv!
Da li ja preterujem, ili je ona malko nemarna, po vašem mišljenju?
Ima li neko slična iskustva, bila bih zahvalna svima koji daju svoje mišljenje![]()
Ja smatram da je reciprocitet veoma zdrav u odnosima svih vrsta.
Volim da osluskujem i posmatram kako moji bliznji reaguju na neka moja ponasanja.
Svasta se tu moze saznati.
Ako malo posmatramo shvaticemo na koje nacine bliski ljudi zele da komuniciramo, kojom dinamikom, kojim intenzitetom i to treba postovati.
Ako neko ne odgovori znaci da
a) ne drzi do tog povoda koji cestitam
b) ne drzi do cestitanja bilo cega
c) ne drzi do mene
Ako neko uobicajeno cestita i odgovara na cestitke pomislicu da je previd.
Ne znam sta se radi kada neko redovno NE odgovara posto je meni dovoljno ne odgovoriti jednom da bih se povukla.
Volim da primam i saljem sms cestitke i onima sa kojima nisma preterano bliska, ali im tim povodom izrazim svoju naklonost. Za razliku od toga volim da se cujem samo sa bas bliskim ljudima dok sa ostalim ume da bude usiljeno
U svakom slucaju cenim sto se neko setio mene i nekog mog vaznog datuma i obradujem se
Ako cestitka stigne od osobe koja mi je bas nebitna, obavezno odgovorim jer ipak je nekulturno ne zahvaliti se.
Pozdrav svima!
Baš me zanima da li vam se nekada dogodila situacija opisana u naslovu teme,i kakva je vaša reakcija na istu?
Da pojasnim malo, u pitanju je slučaj sa veoma dobrom drugaricom, koja inače ne pamti kad je kome rođendan i to joj ne zameram mnogo,jednostavno takva je, inače je divna osoba. Ali kad joj ja čestitam, pa ona "zaboravi" da napiše makar "hvala" ili bar da cimne,
to već ne mogu da razumem.Inače već godinama ne živimo u istom gradu,pa se jako retko viđamo, stoga mislim da je takav previd sa njene strane malo bzv!
Ima li neko slična iskustva, bila bih zahvalna svima koji daju svoje mišljenje![]()
Pozdrav svima!
Ako me nesto sasvim smori i uopste ne dopire do mene, onda su to te glupave cestitke porukicama na mobilnom. Taman posla da bih odgovorila svima. Pa nisam valjda luda da za neki praznik potrosim sto i nesto dinara kredita na puko zahvaljivanje. Uzasno mi je to glupo. Kad mi je do nekog stalo, ja ga nazovem i cestitam mu praznik (koji god) i lepo se ispricamo. Isto ocekujem od svojih prijatelja i kad oni meni zele nesto da cestitaju. Ako neko nema sta da mi kaze osim cestitke, onda ne mora ni da cestita.
ps. Inace su, po mom misljenju, cestitke svih vrsta i oblika jedno veliko glupiranje i bespotrepshtina.