Čestitate nekom rođendan SMS-om,a on/on ne odgovori!?

• Začetnik teme Začetnik teme Tejk
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zasto bi bilo ko morao da ti odgovori na sms cestitku??????????????????????
Da li ti je Taj Neko to trazio?

Sama si se setila, poslala.... uzivaj u tome :)
Ukoliko ocekujes, da ti to neko plati u ekvivalentnom iznosu emocija, ... onda tvoje namere i nisu bas iskrene, zar ne?
Tebe je razocaralo tvoje ocekivanje, a ne osoba !

Pravo pitanje je:
Zasto ocekujes bilo sta????????

Eh,pa ako bi tako razmišljali,onda zanači,
ni kad se nekom javim na ulici sa "dobar dan" ili "cao"
taj ne mora da mi odgovori, jer, zaboga, nije Taj Neko
ni tražio da da pozdravim????!!
Nemoj se ljutiti, ali mislim da malko preteruješ,
poenta je u tome da budemo kulturni i obzirni prema
onima koji su takvi prema nama!:bye:

Знам да ћу за рођендан добити много СМС порука. И за Божић и Нову годину.
Док сам била на при пејду, купим си мало више кредита пред те дане, да бих могла свима да одговорим.
Сад сам на пост пејду, годинама већ, али ми никад није тешко да одговорим сваком.
Свако ко се сетио мог рођендана заслужио је бар да му се љубазно захвалим.
А позив на торту наравно не могу упутити свима, нити очекујем да ме свако позове.

Jako mi se sviđa tvoje razmišljanje; iako bi imala dobro opravdanje da ne možeš baš svima
da odgovoriš jer ti baš mnogo ljudi čestita,ti naprotiv, svakog ispoštuješ ko se setio da ti se javi i zahvališ se. Bravo!:klap:

ruzno priznajem i stidi se ja sam jedna od ih sto ne odgovore:whistling:
uvek se obradujem kada mi neko nesto cstita ali posto sam ne odgovorna ili nemam kredita ili me mrzi da kuckam ili......
nemam opravdanja.:(
posto sam sad uvidela da je to ruzno potrudicu se da odgovorim ubuduce:rumenko:

:zag: Е, ово је лепо! Ето позитивног утицаја форума... :)

Iskreno, mozda ce biti cudno sta cu napisati, ali to redovno primenjujem kada je o mom rodjendanu rec.. Imam svoju rodjendansku svescicu u kojoj se nalaze sve sms cestike koje primim mog datuma..:D To godinama praktikujem..i strasno me obraduje kada neko ne posalje klise poruku vec se potrudi,,da ne pominjem koliko me iznenadi kad mi cestita rodjendan osoba o koje to nisam ocekivala..:D Buduci da imam strasno dobru memoriju kada je o datumima rec, uvek cestitam rodjendan ljudima ciji broj imama, ne gledajuci pritom koliko mi je osoba bliska ili ne...I mrzim kada mi taj neko ne odgovri na to...aetim se, cestitam, a ni hvala... ni rec kako bi osoba dala do znanja da je poruku primila..a za odgovor treba tako malo..ni 20sekundi..uvek se iznerviram.. da..a ljudi koji mi ne cestitaju rodjendan, a za koje smtram da bi mogli da ga znaju, ili smo bliski pa bi to trebalo da znaju..hm..ni ja njima ne cestitam, mada se uvek setim..zlobno..ali..to sam samo ja..:D

Da...
A to je strasno,
npr. bivsi decko mi cestiata rodjendan,
i ja njemu
"Eto bas ti hvala, prijatno si me iznenadio, drago mi, bla, bla..."
A inace i ne pricamo...
I prenesem to sadasnjem i kazem da bi trebalo i ja njemu valjda da cestita...
I on kaze OK, naravno...
I ja cestitam, i ovaj mi nista ne odgovori..!
A nikada mu ne bih cestitala da nije on meni...

Zasto bi bilo ko morao da ti odgovori na sms cestitku??????????????????????
Da li ti je Taj Neko to trazio?

Sama si se setila, poslala.... uzivaj u tome :)
Ukoliko ocekujes, da ti to neko plati u ekvivalentnom iznosu emocija, ... onda tvoje namere i nisu bas iskrene, zar ne?
Tebe je razocaralo tvoje ocekivanje, a ne osoba !

Pravo pitanje je:
Zasto ocekujes bilo sta????????

Bas nista na ovom svetu se ne Mora....
el tako?
:)

Bas zato kad zelis da nesto slatko uradis nekom svom dragom bicu, uzivas u tome jer:
ne moras
bas tako zelis
lepo ti je sto To radis
mnoooogo ti je lepo sto to radis
i onda samo uziiiiiiiivas u tome :)
jer to je samo tvoja ideja, i realizacija, i samo tvoj projekat :)

aplause1.jpg

Pozdrav svima!
Baš me zanima da li vam se nekada dogodila situacija opisana u naslovu teme,i kakva je vaša reakcija na istu?
Da pojasnim malo, u pitanju je slučaj sa veoma dobrom drugaricom, koja inače ne pamti kad je kome rođendan i to joj ne zameram mnogo,jednostavno takva je, inače je divna osoba. Ali kad joj ja čestitam, pa ona "zaboravi" da napiše makar "hvala" ili bar da cimne,
to već ne mogu da razumem.Inače već godinama ne živimo u istom gradu,pa se jako retko viđamo, stoga mislim da je takav previd sa njene strane malo bzv!
Da li ja preterujem, ili je ona malko nemarna, po vašem mišljenju?
Ima li neko slična iskustva, bila bih zahvalna svima koji daju svoje mišljenje:)

Veoma dobroj drugarici se rodjendan ne cestita sms-om..vec licno..ako ne zivi u istom gradu onda cestitkom..ili pozvati telefonom..kada bi meni veoma dobra drugarica to uradila preko sms-a ..ni ja ne bih odgovorila na isti..

Мени је мука од звоњаве телефона! Сваког дана ми звони телефон небројено пута, што мобилни, што стабилни! :besna:
Поруке су измишљене за такве ствари! :heart:
Утишам тон, прочитам кад прочитам, одговорим кад одговорим. И јако сам срећна последњих десет година, од како имам мобилни! Пре ми је звонио само фиксни, али за рођендан...ужас! Дивно је што честита много људи, али, ако звони телефон педесетак пута дневно, то је катастрофа! :eek:

Мени је мука од звоњаве телефона! Сваког дана ми звони телефон небројено пута, што мобилни, што стабилни! :besna:
Поруке су измишљене за такве ствари! :heart:
Утишам тон, прочитам кад прочитам, одговорим кад одговорим. И јако сам срећна последњих десет година, од како имам мобилни! Пре ми је звонио само фиксни, али за рођендан...ужас! Дивно је што честита много људи, али, ако звони телефон педесетак пута дневно, то је катастрофа! :eek:

Tako je:super:

Малопре сам доброј другарици коју данас нисам срела, иако радимо у истој школи, послала честитку.
Можда жена одмара, можда је у неком послу...
И добијем назад поруку следеће садржине:,,Хвала, знам да никад не заборављаш. Мени ће увек бити лепо док имам пријатеље као што си ти! Цмок!'' :heart:

Е, мени је то дивно, а мислим и да сам њу обрадовала!

Back