ForestGreen
Veoma poznat
- Poruka
- 10.853
Vreme je da nam Ameri pomognu da skinemo SNS seljobere sa vlasti, dosta je bilo.
Зар вама у малој Албанији владају СНС? Нисам знао да су толико ови назадњаци напредовали.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vreme je da nam Ameri pomognu da skinemo SNS seljobere sa vlasti, dosta je bilo.
A kako bi bilo da ti to sam (sa svojom guz kompanijom) sam uradiš ???
Samo čekate da vam drugi nešto urade.........URADITE NEŠTO SAMI ?!?!!!!!!!!
Pa kada su Srbi bilo sta u svojoj modernoj istoriji uradili sami?
Mi da smo sposobni nesto sami da uradimo, bili bi Amerika, a ne Srbija.
Treba nam pomoc zapada, kao i uvek do sada.
Mi bez zapada ni cackalice ne bi umeli da proizvodimo, a ti mi tu nesto pricas da sami skidamo seljoberski SNS rezim.
Pa ne ide.

Pa kada su Srbi bilo sta u svojoj modernoj istoriji uradili sami?
Mi da smo sposobni nesto sami da uradimo, bili bi Amerika, a ne Srbija.
Treba nam pomoc zapada, kao i uvek do sada.
Mi bez zapada ni cackalice ne bi umeli da proizvodimo, a ti mi tu nesto pricas da sami skidamo seljoberski SNS rezim.
Pa ne ide.
E pa onda treba da znaš , da je taj isti ZAPAD , doveo te seljobere na vlast ?!
Prema tome , ili "sam" ruši ili ćuti![]()
Sloboda štampe u Srbiji i u Turskoj teme su o kojima piše nemačka štampa u petak (23.1). U Srbiji je, kako se ocenuje, na udaru delovanjem premijera Vučića.
„On je hrabar, energičan i svestan svog cilja. Beskompromisno se bori protiv zlikovaca, protiv kriminalaca, protiv korumpiranih političara i drugih koji štete narodu. On je ugrožen sa svih strana, ali ne popušta ni milimetar. Spreman je da svoj život žrtvuje za dobrobit Srbije. On je prijatelj i partner zapada i istoka, severa i juga. On je Aleksandar Vučić, premijer Srbije“ – tako tekst o Vučiću započinje berlinski Tagescajtung i nastavlja: „Takva slika o premijeru Srbije formira se ako se ne čitaju retki kritički listovi sa smešnim tiražom ili internet-stranice iz Srbije. Uzalud se njihovi autori bune protiv autokratskog režima i nepotizma, i upozoravaju na populizam, diletantizam i represiju. Mejnstrim mediji svemu tom daju svoj doprinos: onaj ko kritikuje Vučića automatski biva okvalifikovan kao neprijatelj države, kao neko koga plaća mafija, okrvavljeni tajkuni ili inostranstvo koje je kritikuje Srbiju s ciljem da smeni Vučića i destabilizuje zemlju.
Protiv takvih 'plaćenika', bulevarski mediji kojima upravlja režim organizuju prave kampanja. Ono što razbijenoj opoziciji Srbije i retkim preostalim kritičkim orijentisanim medijima deluje zastrašujuće, Briselu i Berlinu ne smeta mnogo. Naprotiv, zbog Vučićeve 'hrabre' politike prema Kosovu Srbija je u januaru 2014. godine nagrađena početkom pregovora o prijemu u Evropsku uniju. 'Sve dok Vučić sarađuje po pitanju Kosova, sve dok regionalnu politiku vodi u duhu Zapada, on na unutrašnje-političkom planu može da radi šta hoće“, kaže Dragoljub Žarković, glavni urednik nedeljnika 'Vreme'. On tvrdi da je, gledano iz ugla Brisela i Vašingtona, regionalna stabilnost važnija od slobode medija u Srbiji. A jaki Vučić je, smatra se, faktor stabilnosti“, piše Tagescajtung.
http://www.dw.de/on-je-aleksandar-vučić/a-18211202