Cenzura u ovoj državi

Poruka
18.999
Prvo je otkazano ''Veče sa Ivanom Ivanovićem'' zbog navodnog kršenja pravila televizije. Šešelj je navodno odustao od emisije ''Ćirilica''. Pa koga vi ovde lažete bre? Mislite da nam možete podmetnuti te već istrošene laži? Pretvaramo se u Jugoslaviju, gde je sve što potencijalno vređa Tita, otkazano i cenzurisano. Sad jedino slede još hapšenja.

Ako je svako ko je imao para,nebitno odakle, mogao da kupi dnevne novine ili televiziju a inace je drug clan,sta ocekujes da vidis na tv ili procitas u novinama? odlicno je i bice sve bolje ko ne veruje neka cita "znakovi pored puta."

Prvo je otkazano ''Veče sa Ivanom Ivanovićem'' zbog navodnog kršenja pravila televizije. Šešelj je navodno odustao od emisije ''Ćirilica''. Pa koga vi ovde lažete bre? Mislite da nam možete podmetnuti te već istrošene laži? Pretvaramo se u Jugoslaviju, gde je sve što potencijalno vređa Tita, otkazano i cenzurisano. Sad jedino slede još hapšenja.

Ivan Ivanović je rekao da je kažnjen pošto je Vučičević lažno pričao da Ivanović namerava da ode na RTS.
Kakva cenzura, šta lupaš?

- - - - - - - - - -

U ekskluzivnom razgovoru za naš list Ivan Ivanović optužio je vlasnika i urednika „Informera“ Dragana J. Vučićevića da mu je smestio svađu sa „Prvom“.

Njih dvojica su već duže vreme u lošim odnosima i voditelj tvrdi da je Vučićević kriv za skidanje njegove emisije iz programske šeme.

- Dragan Vučićević je poturio menadžmentu „Prve“ lažnu informaciju da tajno pregovaram sa direktorom RTS o prelasku u tu kuću. Naravno da je to izazvalo veliki nemir na TV „Prva“. Ali, pošto svi znaju da je gospodin Vučićević veliki lažov, brzo smo došli do istine. Ja sam prekršio neke odredbe internog sporazuma sa „Prvom“ i sankcionisan sam zbog toga. Nije mi žao, jer sam to uradio boreći se protiv laži i manipulacija prvog lažova Srbije. Lažnog urednika, lažnih novina. Verujem i da je uplitanje predsednika Srbije u sve ovo njegovo maslo, ali za to nemam dokaze. Nadam se brzom povratku na ekrane i ponovnom druženju sa publikom. Emisija nije zabranjena, ona je samo privremeno skinuta s programa. Veoma je bitno da ljudi to znaju - priča Ivanović.

http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/529008/Ivan-Ivanovic-otkriva-pozadinu-zabrane-emisije-Vucicevic-opet-laze-ne-prelazim-na-RTS

Ne, prvo slede obilasci stanova i porodicnih kuca od strane sluzbenih lica da vidimo ko drzi Vodjinu sliku na zidu, a posle toga slede hapsenja.

Kažu da se historija ponavlja!
Tako je u bivšoj jugi-pljugi bilo zatiranja slobode govora i mišljenja, ubijanja i robijanja vezano uz verbalni delikt itd.....

A onda, kada je ta juga-'jabuka sazrela' i počela da trune, svi ti bivši robijaši su dobili svojih 5 minuta i
rasturili sve osim AVNOJ-granica. A i one bi pukle da svet nije forsirao njihov opstanak!
( Tuđman, Alija, Šešelj, Karadžić itd...)z:poz:

основни проблем Запада са Вучићем није у томе што се он јогуни и седи на две столице. то није тачно, јер он је цео свој улог ставио на Вашингтон и Брисел. проблем је што Запад у Србији увек игра на две карте, при чему другу држи у резерви да је избаци кад се прва потроши. Вучић је разорио опозицију па Амери немају на кога да рачунају кад напредњацима истекне рок употребе. о томе се ради. дакле, Вучићева логика је- ја сам вам добар, слушам вас у свему, шта ће вам неко други. а логика Запада је- ти си обичан куртон, а ми бисмо још да вас карамо.

Nije Seselj odustao naravno, evo sta njegov sin kaze o tome:

https://www.facebook.com/nikolaseseljprivate/posts/1610688949161014

основни проблем Запада са Вучићем није у томе што се он јогуни и седи на две столице. то није тачно, јер он је цео свој улог ставио на Вашингтон и Брисел. проблем је што Запад у Србији увек игра на две карте, при чему другу држи у резерви да је избаци кад се прва потроши. Вучић је разорио опозицију па Амери немају на кога да рачунају кад напредњацима истекне рок употребе. о томе се ради. дакле, Вучићева логика је- ја сам вам добар, слушам вас у свему, шта ће вам неко други. а логика Запада је- ти си обичан куртон, а ми бисмо још да вас карамо.

Karamo vas tako sto bi bez nas i dalje bili na nivou srednjevekovnih divljaka i bolesnika.

Hocu i mene neko tako da kara.

Back