Centar za socijalni rad? Trepni ako si otet!

Poruka
9.244
LIČNA TEMA:

Centar za socijalni rad, već više godina nemo i ćutke posmatra POTPUNO nefunkcionalnu porodicu
stariji brat SILUJE sestre, NIJE izdvojen iz porodice, ovaj mladji KOLJE jaganjce jer mu došlo, NIJE izdvojen iz porodice
majke zna za RODOSKVRNUĆE, NISU joj oduzeta deca, ali zato jednoj Ani Miljhaci JESU!
Pa pitam ja sve vas....KAKO*?!
Šta je PRAVA NAMENA centra za socijalni rad? možda mi ne znamo?
BRIGA o porodici očigledno nije jer da jeste ovi ZLOČINCI bi bili smešteni u hraniteljske porodice
ALI KO ĆE DA KUPI UBICE I SILOVATELJE RODJENE SESTRE?!

incesti, ubistva... i NIŠTA! al zato ko ide u Crkvu, e ima da smu otmu deca!

https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/4365711/nije-hteo-da-izvede-ovce-na-pasu-pa-ih-sekirom-pobio

OTKRIVEN RAZLOG STRAVIČNOG POSTUPKA DEČAKA (13)? Evo zašto je sekirom ZAKLAO 12 jagnjadi

) iz sela kod Vršca koji je, kako se sumnja, sekirom pre dva dana ubio 12 jaganjaca u toru svog stanodavca, navodno je to učinio jer se naljutio i hteo da izbegne čuvanje stoke, kažu meštani za Kurir.
Jeziv slučaj, podsetimo, otkriven je pre dva dana kada je vlasnik jaganjaca ušao u tor gde su mu bile životinje i zatekao krvoproliće. Šokirani vlasnik ovaca jezivi prizor snimio je kamerom mobilnog telefona i podelio na društvenim mrežama gde je između ostalog naveo da je to uradio dečak od samo 13 godina.

- Mi smo šokirani šta je dečak uradio! Niko od nas ne može da poveruje da je neko sposoban da uopšte i pomisli da pokolje životinje, jer mu se nešto ne sviđa. Navodno, vlasnik ovaca zamolio je dečaka da mu izvede jaganjce na pašu, ali dečak to nije želeo da uradi - navodi komšinica vlasnika ovaca za Kurir i dodaje:
ilustracija
ILUSTRACIJA FOTO: SHUTTERSTOCK
- Maloletnik koji godinama sa porodicom živi kod vlasnika ovaca i njegove supruge ljutito je otišao u tor, koji se inače nalazi u dvorištu stare kuće vlasnika ovaca. To imanje nalazi se nekoliko ulica dalje. Vlasnik ovaca na kredit je kupio novu kuću i zajedno sa dečakovom porodicom pre godinu dana se preselio u novi dom.
Prema navodima komšija, vlasnik ovaca iako ima radnika koji mu brine o ovcama, ovog puta tražio je pomoć od dečaka.
- Verovatno je na putu do tora besneo, nije znao kako da odbije "zadatak". Navodno, u dvorištu je našao sekiru, ušao unutra i počeo da ubija jedno po jedno jagnje - kaže naš sagovornik i dodaje:
- Svih 12 jaganjaca koji su u tom trenutku bili u toru, ubijeni su sekirom. Krvi je bilo na sve strane, kažu da je bio krvav do lakata nakon što je izašao iz tora. Sve to što je uradio, zaista deluje zastrašujuće. Njegov otac je teško bolestan i ne zna jadan čovek šta ga je snašlo...
ILUSTRACIJAFOTO: SHUTTERSTOCK
Vlasnik ovaca, prema rečima komšija, bio je veoma human i primio je porodicu dečaka pre nekoliko godina, brinuo je o njima. Toliko ih je zavoleo da im nije dozvolio da ostanu u staroj kući nakon što je on kupio i uselio se u novu, već su i oni s njima došli u novi i topliji dom. Kako dalje navode komšije, ova porodica je prošla golgotu, jer je majka ostavila sedmoro dece i otišla.
Inače, rođeni brat dečaka koji je pobio jagnjiće osuđen je na 13 godina zatvora jer je silovao njihove dve sestre, koje su te 2018. godine imale pet i 15 godina. Naime, jezivi incest otkriven je kada je psiholog vršačke škole primetio i posumnjao da je starija devojčica seksualno zlostavljana. Psiholog je svoje sumnje podelio sa Centrom za socijalni rad, a o tome je obaveštena i policija.
- Devojčice su poslate na lekarski pregled gde je utvrđeno da su silovane - podseća izvor i dodaje da je potom uhapšen, a Viši sud u Pančevu mu je odredio višegodišnju kaznu zatvora za to krivično delo.

https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/4366077/kurir-u-kuci-decaka-koji-je-ubio-12-jaganjaca

"MAJKA ZNALA ZA INCEST, IMAO HLADAN POGLED" Kurir televizija u kući dečaka koji je ubio jaganjce! Otkrivena JEZIVA PORODIČNA TAJNA


Naš reporter Nemanja Živković sa ekipom Kurir televizije posetio je selo Markovac kod Vršca i kuću dečaka koji je sekirom ubio 12 jaganjaca.
Živković je razgovarao sa ocem i sestrom dečaka, kao i sa ljudima koji su ih čuvali.

Predrag Tadić, gazda imanja, najpre je ispričao kako se sve desilo kobnog dana.
- Jedanaestog smo došli ovde, negde je bilo oko 4 i 20 popodne. Ovde u ovom objektu su bili mali jaganjci. Iz auta smo videli njega da trči između kuća. Kada smo ovde ušli, imali smo šta da vidimo. Tu prvu sekundu smo mislili da je ušao vuk ili šakal jer ipak ovde ima oko 40 jaganjaca. Ostali su nagrnuli na vrata i pobegli, a ovi ostali su bili povređeni na zemlji. Kada smo bolje pogledati uočili smo da su jaganjci udarani sa oštrim predmetom i da su im razbijane glave. Došli smo do prodavnice gde je bio on, pitala ga je žena šta je to uradio, a on je rekao "ja sam se sa njima igrao" - rekao je Tadić i dodao:


06:00

MAJKA ZNALA ZA INCEST, IMAO HLADAN POGLED Kurir televizija u kući dečaka koji je ubio jaganjce! Otkrivena JEZIVA PORODIČNA TAJNA​

- On ne pokazuje nikakve emocije, uglavnom vas gleda onako hladno ili mu je glava dole. Živi kod nas 2 godine. Bila je priča da žive u ovoj staroj kući gde su ovce. Ne, tu su samo ovce, oni žive sa nama u kući 2 godine od kada ih je majka ostavila, a otac im se šlogirao. Jeste on pravio sitne probleme, ali ovo je prevazišlo sve.
Za Kurir se obratio i komšija Livius Gaita koji je imao kontakt sa dečakom i pokušao da mu pomogne, ali bezuspešno.
- On, odnosno njegovi kerovi, su ubili moje kokoške, a to je bilo pre 2 godine. To nije bilo samo kod mene, on je svuda išao i krao. Svaki dan je bio kod mene, ja sam kupovao sladolede. Hteo sam da napravim čoveka od njega, ali on nije normalno dete - rekao je komšija.
FOTO: KURIR TELEVIZIJA
Otac dečaka Petar Žaki doživeo je šlog jako davno i bio je potpuno izbezumljen kada je saznao šta mu je sin uradio.
- Zvao me je Peđa i otišao sam kod njega i rekao mi je da je moj sin ubio jaganjce. Ne znam šta mu je bilo. Nikada nije bio nasilan prema nama - rekao je otac.
FOTO: KURIR TELEVIZIJA
Sestra dečaka Antonela Žaki otkrila je da dečak nikada nije bio zloban prema njima.
- Lepo se ponašao prema svima nama. Ne znam šta mu je bilo da je taj dan uradio to jaganjcima - rekla je sestra i potom je otkrila kakav odnos ima sa majkom koja ih je ostavila:
- Kada mi je pala najmlađa sestra pala sa stepenica, tada smo gledali fudbalsku utakmicu. Taj najmlađi brat je rekao majci to. Otišli smo kući sa njom i ona je počela da me maltretira. Sada se više ne čujem sa njom. Rekla sam joj i taj dan da ja više majku nemam, ne čujem se sa njom.
FOTO: KURIR TELEVIZIJA
Supruga Predraga, Violeta Tadić smatra da je glavni krivac za ovakvo ponašanje deteta majka koja ih je ostavila.
- Ne razumem stvarno. Ima majku živu i niko kod nje ne ide da pita zašto je ostavila muža i decu. Kad sam pitala majku zašto je ostavila decu ona je rekla "deca su sigurna kod tebe". Nije to moje dete. Majci je preče tuđe dete nego njena deca. Majka je sve vukla pod tepih, znala je i za to što je njen sin silovao dete. Koliko je samo puta došla kod nas i rekla nam da je naišla na ćerkicu i starijeg sina gole. Ona je sve to krila i ništa je nije zanimalo, dok dete nije krenulo u školu i prijavilo. Kada je dete to prijavilo, ona je došla sa Centrom za socijalni rad kod nas i hvatala se za glavu i tražila pomoć - rekla je Violeta.
Vršac, jaganjci
FOTO: KURIR TELEVIZIJA
Violeta je takođe otkrila da su dobili poziv od škole da se dete vrati i da ga prihvate.
- U petak je zvao direktor škole da dođe moj suprug u pola 1 da pričaju da bi vratili dete u školu. Da bi bio pod nekom terapijom. Pa kao da li bi ga primili? Pa gde smemo da ga primimo to dete. Ako je to dete što uradilo, može čoveka da šlogira, može mene na spavanju da ubije. Majka sve zna i ćuti, ona treba da ide na lečenje. Nije kriv ni otac, ni taj mali, kriva je isključivo ona što ih je tako ostavila. Ona je išla kod nekog čoveka, čije su dve devojčice. To nisu Perina (otac dečaka) deca. On ih je priznao, ali to nisu njegova deca - rekla je za Kurir.
 
Ни у овом другом случају мајка-штроке, Центар не би реаговао да нису добили позив од МУП-а да су деца у непосредној опасности.

sestra silovana...nije u neposrednoj opasnosti
ovaj KRADE po selu već 2 godine
al nema NEPOSREDNE opasnosti
UBIJA i kolje jaganjce...za MUP i TEBE nema NEPOSREDNE opasnosti?

pa da...KOSTA REV. 2.0 je potreban da se prinosi krv kome već treba....
 
Violeta je takođe otkrila da su dobili poziv od škole da se dete vrati i da ga prihvate.
- U petak je zvao direktor škole da dođe moj suprug u pola 1 da pričaju da bi vratili dete u školu. Da bi bio pod nekom terapijom.

Pa jesu li oni iole normalni?
ocito psihopatsko ponasanje i oni bi ga vratil i u skolu?
Lecenje bar 5 god pa da se vidi

Kao i onaj sto je osudjen NA SAMO 13 GOD, STO JE SILOVAO DECU OD 15 I OD 5 GOD
pA BRE LJUDI IMA LI NEKO TAMO MOZGA?
 

Back
Top