Vučićeva posebna socijalna zaštita je ponižavajući status za Srbe nalik za azilanate, izbeglice

Bog da mu dušu prosti
Kad bi to tako išlo
Medjunarodni proces koji se odvijao decenijama ne uz milione nego MILIJARDE američkim kongresmenima od prodaje albanske droge
Jeste, beže Srbi al beže i Albanci iole pismeni.
Da paradoks bude veći - otvaraju firme po Beogradu, rade ko da im je poslednje i plaćaju radnike Srbe...

Okupli ste se botovi kao po običaju kao i sam Vučić pred svoje medije i izmišljanjem mogli da opravdate botovanje za SNS.
Кладим се да ће после неког времена престати отварање ауторских тема где је Вучић главни архииздајник од стране Нешка.
То ће бити сигуран знак да је Нешко прихватио државну помоћ.

Кладим се да ће после неког времена престати отварање ауторских тема где је Вучић главни архииздајник од стране Нешка.
То ће бити сигуран знак да је Нешко прихватио државну помоћ.
Ja ovde nisam kao ti bot zbog samog sebe već zbog napaćenog Srpskog naroda kome su vučićevci kičmu polomili.

Ja ovde nisam kao ti bot zbog samog sebe već zbog napaćenog Srpskog naroda kome su vučićevci kičmu polomili.
ti ''napaceni'' su u dve trecine slucajeva prodali svoje kuce siftarima na kosovu za dva cak i do tri puta vece pare od realne vrednosti

cisto da se podsetimo malo i realnosti :mazi:

Botovi blagonakloni metiljavi za veleizdaju al za bilo šta drugo da ti skoče u oči :lol:
ko blagonaklon
ja sam da tadic ogovara za izdaju 2010 i prebacivanje u brisel na nasu incijativu i inicijativu da u sklopu tog sporazuma menjamo rezoluciju 12 44

i da ga vesamo za veleizdaju je zasluzio al nemamo zakon za smrtnu kaznu tako da robiju bi morao da guli dozivotnu

Back