Umri_muski
Legenda
- Poruka
- 74.708
jos 100x toliko i imas za jednosoban stan.....Za 2t kukuruza se dobije 54.000din.
sto bi rekli Stojanovi, sta te sprecava da se razmahnes...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jos 100x toliko i imas za jednosoban stan.....Za 2t kukuruza se dobije 54.000din.
Cena.jos 100x toliko i imas za jednosoban stan.....
sto bi rekli Stojanovi, sta te sprecava da se razmahnes...
Nisi dobro citao , oni svo vreme dokazuju da bolje zivimo sad nego u 80 tim u SFRJ
Dakle veca zaduzenost bolje se zivi..
Ja znam da nema sanse da sad prosecni zivotni vek dostigne ovih iz SFRJ penzosa ...nema sanse...gledaj umrlice sadasnjih ljudi , to je sve od 48 do 56 najvise, pa onda polako opada, a gledaj SFRJ generacije...to je 87-93 godine pa onda opada..
Hteli ne hteli da priznamo mi imamo dvogrbu raspodelu prosecne duzine zivota....ova desna grba ti su se naziveli posteno, a jadni pod dugom od 9 milijardi dolara u totalu na kraju, a ovi sa leve grbe ne znam vise, 30 milijardi , 60 milijardi, ali dobace do prve penzije mozda, a onda ajd vidimo se u sabirnom centru..
Ne znam kako ce proci kukuruz u svetskim tokovima, ali psenica ce dostici tu cenu....Prihvatljica cena bi bila za kukuruz 120din/kg.
Sada je pšenica 19,50din/kg.Ne znam kako ce proci kukuruz u svetskim tokovima, ali psenica ce dostici tu cenu....
Ne ove godine, ali psenica ce biti pogodnija za potrebe za nekih 10 godinaSada je pšenica 19,50din/kg.
Kod nas u Hrvatskoj je prosjek oko 8.5t i cijena oko 140€ za tonu.Ove godine sam zbog nevremena imao jedva 5t kukuruza.
Jesi li ti siguran u to? To znači oko 230€ za tonu?Za 2t kukuruza se dobije 54.000din.
Vidim da imaš teški kompleks manje vrednosti u odnosu na Srbe.Jesi li ti siguran u to? To znači oko 230€ za tonu?
"I u Srbiji se, kaže, otkupna cijena vrti oko 140 eura po toni. "U jednom momentu je na Produktnoj berzi ta cijena pala na 13, 14 dinara za kilogram što je besmisleno malo. Da biste bili na pozitivnoj nuli, morali ste imati prinos 10 tona, grubo računajući ulaganja koja su oko tisuću eura po hektaru."
Jedno banalno pitanje.
Ako vec imamo cene u rangu evropskih ako ne i vece u nekim stvarima, zasto nemamo i plate u tom rangu?
Ko je odlucio da su kod nas toliko niska primanja u odnosu na zapadnu Evropu?
Skupo sve.
Vi Crnogorci se uvek UGLAVITE!Moja mama 35godina radila je u zdravstvu, tetka u Crvenom Krstu.
Druga tetka još uvek radi u KCV.
Pa ti kupi 2t kukuruza pa kuvaj i jedi!Za 2t kukuruza se dobije 54.000din.
Ja sam prodao 5t kukuruza.Pa ti kupi 2t kukuruza pa kuvaj i jedi!
A ne konzumiras?Ja sam prodao 5t kukuruza.
Nee.A ne konzumiras?